בובה!

בובה!

בפורים אני מתחפשת לבובת ראווה כזאת.... עזבו.... בקיצור, איך להתאפר? א. שיראה בובתי, ופלסטיק כזה ב. יש פסים כאלה שהם כאילו המפרקים של הידיים והצוואר אצל בובות, איך לעשות את זה? ג. בכלל כל העצות יתקבלו בברכה...... תודה רבה מראש@!

Let Me Be

New member
הצעה שלי....

תמרחי על השפתיים אודם בצבע אדום אש, ועליו מבריק שפתיים, שיראה מוגזם כזה... בעינים תמרחי פס בצבע שחור, שידגיש את העין, ואז צלליות בגונים של כחול... אאההה, והרבה מסקרה! על הפנים תמרחי מייק-אפ בצבע בהיר, ומעל זה פודרה, שיהיה בגוון אחיד!!! בקשר לפסים של המפרקים- אין לי ממש רעיון, אבל אולי כדאי לך עם עיפרון לעיניים, בצבע שחור...ואז לטשטש אותו...

lala182

New member
ובשביל המראה בובתי

אז צריכה שהעור שלך (בעיקר בפנים) יראה מבריק מאוד, וזלין זה אופציה טובה לא הכי בריא לעורכי הוא שומני מדי אבל אם אין לך פצעונים תמרחי על הלחיים וזה יתן אפקט בובתי... וכמובן שלהתאפר גם בצורה בובתית- סומק במרכז הלחיים בצורת עיגולים, איפור נוצץ והמון מסקרה (זה הכי חשוב...) שיהיה בהצלחה...

רעיון ממש שווה!!!!!!!!!!!!!

תלבשי גופיה- ושימי על כל הכפלים בגוף גומיות בצבע גוף כזה של מטבח- יש בכל בית!! בכל מקום שיש כפלים- כתפיים, זרועת לפני כף היד- ובגרון שימי CHOKER שרשרת צמודה לצוואר. איפור- קני ריסים מלאכותיות, שפתון אדום.. המון סומק. עכשיו, בפורים נגיד כשיבקרו אותך או תבקרי אחרים את יכולה גם לזוז כמו בובה כזה.. זה מוזר אבל זה מוסיף..

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo113.gifעוד עצה קטנה..

בקליפ של סופי אליס בקסטור, היא גם התחפשה לבובה, וראיתי שאת החיבור בין הראש לגוף, היא יצרה עם שרשרת או פס שחור דק מאוד, צמוד לצוואר
אני מוסיפה כמה תמונות לדוגמה!

cj33

New member
לכי תראי את רנה זלווגר

ב"שיקאגו" בשיר שריצ'ארד גיר מחזיק אותה כמו בובה וכאילו מזיז אותה ואת הפה שלה... היא מאופרת שם הכי בובתי בעולם!!! וחוץ מזה לכי לראות כי זה סרט מ-ה-מ-ם!
בהצלחה!

למעלה