בובה פראית... מישהו יודע כמה פרקים יש בסה"כ ל"בובה פראית"? בתודה מראש!!!
C catherin New member 20/11/05 #1 בובה פראית... מישהו יודע כמה פרקים יש בסה"כ ל"בובה פראית"? בתודה מראש!!!
א אני עזרא New member 20/11/05 #2 אני לא יכול להגיד בדיוק... ../images/Emo62.gif נשאיר את זה למומחים אבל יש בסביבות ה-270
מ ממייקקוו New member 21/11/05 #4 האתר עודכן חבר'ה האתר שבניתי עודכן היום בעמוד החדשות עם מידע על השחקנים שישחקו לצד נטליה ופקונדו בסדרה "son mi vida " שתעלה כנראה בחודשיים הקרובים.. כולל תמונות ... www.natalia-oreiro.2ya.co.il
האתר עודכן חבר'ה האתר שבניתי עודכן היום בעמוד החדשות עם מידע על השחקנים שישחקו לצד נטליה ופקונדו בסדרה "son mi vida " שתעלה כנראה בחודשיים הקרובים.. כולל תמונות ... www.natalia-oreiro.2ya.co.il
מ ממייקקוו New member 22/11/05 #7 אני צריך פירושים מישהו יכול לעזור לי?? Inconquistable corazón - מה זה? Botines - גם זה... Las mariposas son libres Rayuela, Homenaje a Cortázar
אני צריך פירושים מישהו יכול לעזור לי?? Inconquistable corazón - מה זה? Botines - גם זה... Las mariposas son libres Rayuela, Homenaje a Cortázar
E elushfanatica1 New member 23/11/05 #10 Inconquistable corazón Inconquistable corazón- לב בלתי ניתן להשגה זהו שמה של הטלנובלה הראשונה שבה שיחקה נטליה שם היא הכירה את פלו אצ'אררי
Inconquistable corazón Inconquistable corazón- לב בלתי ניתן להשגה זהו שמה של הטלנובלה הראשונה שבה שיחקה נטליה שם היא הכירה את פלו אצ'אררי
מ ממייקקוו New member 23/11/05 #13 אם מישהו יכול לעזור לי Rayuela, Homenaje a Cortázar וב botinis בבקשה...
E elushfanatica1 New member 24/11/05 #15 botines זו מיני סדרה משטרתית של נטי שהיא צילמה בארגנטינה לא מזמן לאחר אל דסאו וזה זכה להצלחה גדולה אבל אני לא בדיוק יודעת מה פירוש המילה עצמה
botines זו מיני סדרה משטרתית של נטי שהיא צילמה בארגנטינה לא מזמן לאחר אל דסאו וזה זכה להצלחה גדולה אבל אני לא בדיוק יודעת מה פירוש המילה עצמה
מ ממייקקוו New member 24/11/05 #16 תודדה רבההה גם היום האתר עודכן בעמוד המידע על הסדרה el dseo עם תמונות שווה להכנס בבקשה עזרו לי לפרסם אותו ...
תודדה רבההה גם היום האתר עודכן בעמוד המידע על הסדרה el dseo עם תמונות שווה להכנס בבקשה עזרו לי לפרסם אותו ...
E elushfanatica1 New member 25/11/05 #17 בשמחה! אבל לא יודעת למה האתר לא נפתח לי...ניסיתי המון והוא לא רוה להפתח (המניאאאק) אני לא יודעת למה... אני רואה רק את השורה העליונה על הבדיחה בsms...וזהוו נפתח לי דף לבן ריק...
בשמחה! אבל לא יודעת למה האתר לא נפתח לי...ניסיתי המון והוא לא רוה להפתח (המניאאאק) אני לא יודעת למה... אני רואה רק את השורה העליונה על הבדיחה בsms...וזהוו נפתח לי דף לבן ריק...
E elushfanatica1 New member 25/11/05 #18 יופייי! זהו נפתח לי, כנראה הבעיה הייתה אצלי בהגדרות... תודה! אתר יפה מאוד כל הכבוד! תעדכן אתו עוד קצת אז נתחיל ללפרסם אותו בכל מקום!!! אשמח לעזור בכל!!!
יופייי! זהו נפתח לי, כנראה הבעיה הייתה אצלי בהגדרות... תודה! אתר יפה מאוד כל הכבוד! תעדכן אתו עוד קצת אז נתחיל ללפרסם אותו בכל מקום!!! אשמח לעזור בכל!!!