בובה פראית

pikapika

New member
בובה פראית

ראיתם בובה פראית? איזה פרק מושלם היה! לדעתי מילי הייתי צריכה לזכות (DUH!) חחחחח אבל הם עשו את זה בכונה... אשמח לדעת מה דעתכם על הפרק שהיה!

pikapika

New member
אני לא מבין למה זה שולח לי כל הזמן

כל הודעה פעמיים! היום הפורומים של תפוז השתגעו! אני לוחץ ממש פעם אחד אחרי זה זה עושה לי שגיאה או שהדף לא נמצא אני עושה חזור ואני רואה שההודעה רשומה פעמיים! אני כבר לא יכול לסבול את זה! עכשיו את ההודעה הזאת אל תתפלאו אם היא תישלח פעמיים!

shirakl

New member
ההודעה הכפולה נמחקה../images/Emo13.gif

יש לאחרונה בעיה של עומס בשרתים של תפוז. אל דאגה, עובדים על זה ברצינות והבעיה תגיע לפתרונה מהר ככל הניתן... נא להיעזר בסבלנות

ואי איזה תמונה!!לpikapika תיקרא..

ואי תשים עוד תמונות מהסט הזה או כל תמונה של נטי בשער החדש שלה@@...בבקשה!!ולא רק pikapikaגם אתם יכולים לשיים תמונות ואני בטוחה שכולם ישמחו אז בבקשה@! או אפילו את האטתר שיש בו את התמונות!

pikapika

New member
חחח אוקיי אז קבלי! אם את לא יודעת

אני אלוף בלמצוא תמונות בלעדיות! ויש לי בשפע! חחחח ויש לי קשרים... (חחח התחרפנתי!) אבל זה נכון...

pikapika

New member
עוד... הספיישל יקח לי שעות נראה לי

ממ... אז במקום שאני ישים את התמונות כנסי לקישור הבא ויש שם את כל התמונות שמתי לעזור לך ירדניק! חחחחח הקישור-------------------------------------------------- http://www2.smuthosters.com/www/benderscans/NataliaOreiro/001Na.htm

תודה לך!.. ומצאתי כבר תמונות מהממות

הינה כמה מהם!..מהסט של השלוש..רק יותר ברור ...

תודה לך:pikapika על הקישור והתמונות

אמ.מה האתר של זה?אפשר לקבל אותו..דרך אגב שניה לפני שנתת לי את הקישור מצאתי את התמונות באתר אחר אבל שמציון עליהם את הכתובת וזה די מעצבן אז תודה רבה לך!!

למעלה