בובה לאספנים מישהו יודע היכן ניתן לרכוש בובה של גו'ני דפ משודדי הקאריביים לאספנים
א אואסיס1 New member 1/8/07 #1 בובה לאספנים מישהו יודע היכן ניתן לרכוש בובה של גו'ני דפ משודדי הקאריביים לאספנים
D DearPrudence New member 1/8/07 #2 בדיזינגוף סנטר, אוטקו../images/Emo41.gif לא יודעת אם יש עוד במלאי, אבל נראה לי שאפשר להזמין.. זאת בובה של ג'ק ספארו, שגם משמיעה קולות אם אני לא טועה. עולה בסביבות 200-300.
בדיזינגוף סנטר, אוטקו../images/Emo41.gif לא יודעת אם יש עוד במלאי, אבל נראה לי שאפשר להזמין.. זאת בובה של ג'ק ספארו, שגם משמיעה קולות אם אני לא טועה. עולה בסביבות 200-300.
N NoAmItA ChAn New member 1/8/07 #4 כנ"ל חשבתי על לכתוב את זה (שיש באוטאקו) אבל לא הייתי סגורה אם אפשר X_X
N n o g n o g New member 1/8/07 #6 ../images/Emo2.gif וואו.. אולי אני אקנה לי? שמעתי שאוטאקו זאת חנות המרצ'נדייז היחידה בארץ.. זה נכון? ו.. עוד שאלה, יש שם עוד דברים של ג'וני?
../images/Emo2.gif וואו.. אולי אני אקנה לי? שמעתי שאוטאקו זאת חנות המרצ'נדייז היחידה בארץ.. זה נכון? ו.. עוד שאלה, יש שם עוד דברים של ג'וני?
D DearPrudence New member 2/8/07 #9 לגבי השאלה הראשונה-../images/Emo41.gif אין לי שמץ בקשר לשאלה השניה, פעם היה שם בובה של ג'ק ספארו ודייבי ג'ונס, מאלה שיש להן ראש גדול ואפשר להזיז אותו (את הראש).. אבל כבר הרבה זמן לא ראיתי את זה אז...:/
לגבי השאלה הראשונה-../images/Emo41.gif אין לי שמץ בקשר לשאלה השניה, פעם היה שם בובה של ג'ק ספארו ודייבי ג'ונס, מאלה שיש להן ראש גדול ואפשר להזיז אותו (את הראש).. אבל כבר הרבה זמן לא ראיתי את זה אז...:/
N NoAmItA ChAn New member 1/8/07 #5 נצל"ש למישהו יש את התמונה מהסרט השלישי של שה"ק שהם מחזיקים במעקה כשהספינה מתהפכת?
א אלמונית46 New member 8/8/07 #11 אני רוצה בובה... ../images/Emo9.gif אבל זה טיפה יקר לי.=]../images/Emo10.gif