בוא!

בוא!

בוא אליי.בוא אליי עכשיו! לטף את אחוריי, ומצוץ את פיטמותיי. תדהר על גופי בכל הכח, בעוצמה שאין לה קץ. תן לי לטעום את טעם החיים שלך. תן לי לגמוע אותך. הנח לי לדעת מאונך. קח אותי בכל תנוחה- הרי כולי שלך. שרוף אותי בשם התשוקה. הבערה. בשמה הטהור של המשיכה. לטף את עורי,תפרוץ את חומתך בתוכי! קח אותי! כך!

bugbuster

New member
פאאקקק מודה... החלטת לפרק לפורום

ת'צורה?
ככה שבת בלי כתיבה נשית, ואת נותנת לנו רמזים כאלה? מה? אלה רמזים?

bugbuster

New member
האדון המנהל? סובל מתכולת מוח

מינמלית. נו ב'מת, כמה תאי קורטקס יכולים להידחק לכיפה קטנה של זיין?

אני לא מוצא...התיאור שלך לוטה בערפל

קראתי התלאהבתי אהבתי נגעתי נרגעתי קראתי שוב התלהבתי מחדש עכשיו רוצה לבוא! לאן???

mr_lonely

New member
אבוא אלייך ../images/Emo25.gif

אבוא אלייך הלילה, בנקרותייך אשוטט, עופרייך אלטף. יחד נרדה דבש תאווה. אבוא אלייך הליילה, בורקות עינייך, אסעיר תשוקותייך, יחד נטעם יין הילולייך. אבוא אלייך הלילה, לא ליל שינה הליל, נקריב שנתנו על מזבח תענוגותייך. ***מודה ועוזבת ! יש לי רק דבר אחד להגיד על שירך ! אוך...אוך...אווווך

מה שמילים יכולות לעשות....

אני חושבת שאולי צריך לפתוח איזשהו דיון בעניין מילים או משהו כזה. אני אבל משאירה את זה לידיים שלכם-גברים.. אתם מעולים בדיבורים(לא במובן השלילי!!!!).

mr_lonely

New member
אם הבנתי אותך נכון...ואני חושב

שהבנתי אותך נכון...
ותחזרי מהר...

חזרתי...

מילה אחת שלך,גרמה לכל התחושה. בשנייה הזויה אחת,דעתי נשתבשה, ונשארתי חשופה. עומדת מול מראה,מביטה באהבה. על מה שנהייתי,על מה שאהייה מוכנה להיות בשבילך. חושך מוחלט,ואהבה עצמית גדולה. בדידות גדולה. אויי.אני כזאת פתייה. אני נותנת לעצמי להרגע,להיכנע. מה שלך לא נתתי לילות שלמים,לעצמי אני נותנת... בעצמי.אני מאוהבת. זהו. הנה אני גומרת...

mr_lonely

New member
הממ...22 דקות...תני רגע לחשב...

אפשר לשאול איזה מילה ? מלקט כיסופייך תארגי לי סדין, אפרוש אותו על מיטת אהבתנו, עת אבוא אל גנך במשעולי האתמול לטעום מניצני אהבתך הפורחים, ללגום טל תשוקתך הטהור.

ואני הייתי בטוחה

שאנשים כמוך מזמן נכחדו מעולמנו. טוב,מסתבר שלא. איזה אושר. 22 דקות של כתיבה,ולא של עינוג עצמי(אם זה מה ששאלת) אבל על הדף הלבן אפשר לשפוך הכל.מי כמוך יודע,לא?מר.לונלי...

mr_lonely

New member
בשבילי כתיבה זה סוג של עינוג עצמי

מסתבר שלא...זה טוב או לא טוב ? זוגתי חושבת שזה גרוע...

למעלה