בוא תקשור אותי...

Zoharrr

New member
בוא תקשור אותי...

באתי אליך לבית, פתחת לי את הדלת, הסתכלת עליי במבט הכי בוחן שקיים, מיני שחור וצמוד, מחוך אדום, מגפייים עד הברכיים. והמבט הכי שובב שקיים. נכנסתי אליך לבית, סגרת את הדלת מאחורי והעברת לי יד על הישבן. נכנסנו אליך לחדר, הצמדת אותי לקיר ונישקת אותי על השפתיים, הרגשתי איך לאט הלשון שלך חודרת לפה שלי, איך הלשון שלי נשלחת לפה שלך, ומהר מאוד הנשיקה הפכה לפראית ביותר... נצמדת אליי, הרגשת איך הזין שלך עומד, היידים שלך ליטפו לי כל חלק בגוף את השיער, ואז את החזה, את הבטן, ריפרוף מעל הכוס, מלטף לי את הירכיים, מכניס את הידיים מתחת לחצאית והופ! הפתעה.... אין שם תחתונים... היד שלך מלטפת לי הכוס, מפשקת לי את השפתיים,.. אתה מרגיש שאני רטובה בטירוף, ואני נרעדת מהמגע שלך ונאנחת לך באוזן... אני שולחת ידיים לתוך המכנסיים שלך, מרגישה איך הזין שלך קשה ועומד. בשבילי, בגללי. מורידה לך את החולצה ומלטפת בתשוקה, אתה פורם לי את הקשרים של המחוך והוא נופל, אני נשארת רק עם המיני הזעיר הזה מולך. אתה תופס לי בשדיים, מושך, מועך צובט לי את הפיטמות, מתחיל ללקק אותן, נושך כמו שאני אוהבת. ואני נאנחת לך באוזן, "עוד..." מלטפת לך את השיער. אתה חוזר לנשק אותי, ואני מפשיטה אותך, מורידה לך את המכנסיים ואת הבוקסר, רואה את מה שאני רוצה, את מה שאני צריכה, יורדת על הברכיים, רצה לרדת לך אבל אתה מקים אותי, מוריד לי את המיני, ומוביל אותי למיטה. מטפחות המשי האדומות מחכות בראש ובתחתית המיטה, נשכבת על המיטה, ואתה קושר לי את הידיים, פרושות לצדדים מעל הראש, קושר לי את הרגליים, הן מפוסקות, אתה יכול לראות כמה שהכוס שלי רטוב ובוער... אתה נשכב לצידי ומלטף אותי, פנים, צוואר, חזה - שעליו אתה מתעכב ומלטף במעגלים סביב הפיטמות שלי, בטך, מדלג על הכוס שלי, מלטף את הרגליים, וככה במשך שעה ארוכה, ואתה מתחיל לדגדג אותי, ואני,קשורה,חסרת אונים, צוחקת ומתפתלת, מכניסה את הבטן ככה שהמימים שלי בולטים יותר, אתה מנשק אותי, ואני מתה להשתחרר, ללטף את כולך, לדחוף את הזין שלך לתוכי ואני לא יכולה. משתגעת, אתה מנשק לי את הצוואר,נושך, מלקק לי את הפיטמות שמתקשות למגע הלשון הרטובה, עושה שביל לטבור, יורד עוד, מכניס לי אצבע לתוך הכוס ומלקק אותי, את מרטיבה עוד ועוד, ואתה מלקק את הכל, משגע אותי שאני לא יכולה לגעת בך!!! "רון,בקשה,אההה תזיין אותי" ואתה בשבלך ממשיך ללקק אותי ואני גומרת באנחות כבדות. אתה לוקח נוצה, ועובר לי על כל הגוף, ואני משתגעת ומתה כבר שתחדור אליי! אתה עולה עליי, אני מרגישה את הזין שלך בין השפתיים של הכוס שלך, אם לא הייתי קשורה הייתי תופסת אותתו ומכניסה את כולו במכה, "רון,תשחרר לי את הידיים לפחות" אני לוחשת לך מבין האנחות, אתה מכניס את הזין שלך לתוכי, לאט לאט, משגע אותי, את הכיפה, ואז עוד, ועוד, ועוד, עד שכולך בתוכי, ואני נאנחת, ואתה מזיין אותי, מגביר את הקצב, כל פעם נכנס בי יותר עמוק, מרחיב אותי מבפנים, פותח אותי, מזיין לי את הצורה, אני מרגישה את התחושה המחשמלת הזאתי, לוחשת לך מבין האנחות והגניחות "אהה אני גומרת, אתה מזיין אותי יותר מהר וחזק ואני מתחילה לצרוח, מיצי הגמירה שלי משפריצים, אני מרגישה את הזין שלך מתחכך ברחם שלי, צועקת, שומעת אותך גונח לי באוזן, ואז גומרת איתך, בצעקה. אתה מחבק אותי ומנשק אותי, מתרוקן בתוכי, ואז משחרר אותי ואנחנו נרדמים מחובקים.

לא סקס, לא מין - זיון חזק ופרוע

נהדר. זיון שהוא סופת הוריקן ואחריו חיבוק שהוא השקט שאחרי הסערה. כמו תמיד כתיבה מעולה.

למעלה