בוא נראה מי יודע לתרגם

oferashkenazi

New member
בוא נראה מי יודע לתרגם../images/Emo13.gif

אני רוצה לדעת לאדינו ממש מעולה וכל פעם אני מתמקד בנושא אחר פעם גוף האדם, כלים,מאכלים וכו'. איך אומרים 1.בית משפט 2.שופט 3.לשפוט 4.דיין 4.ערעור 5.לתבוע. 6.תביעה. 7.להעניש 8.עונש. 9.לגזור. 10.חנינה מי שיודע לתרגם את זה אניע תופס ממנו מושלם

idika

New member
ננסה

בית משפט -kasa de jusgo שופט - jusgador כנ"ל לגבי דיין לשפוט - jusgar להעניש - kastigar עונש- kastigo לגזור - kortar שזה גם לחתוך נקווה שזכרתי כי כמה מילים עומדות לי על קצה הלשון ומסרבות לצאת

SuzieRS

New member
Bravo Idika לרצון ותעוזה להתמודד במילים

יומיומיות אלא משטח המשפתים
רוצה עזרה
בית משפט- TRIBUNAL
שופט- ג'וזגו - DJUZGO
לשפוט - ג'וזגאר DJUZGAR
דיין - דאיין DAYAN (מילים הקשורים ליהדות ולדת נשארים בעברית)
ערעור- אובז'יקטאר/ אובז'יקסיון - OBJEKTAR / OBJEKSION
לתבוע - ריקלאמאר -REKLAMAR
להעניש - קונדאנאר / פינה ( כמו לה פינה די מוירטי-RECIVIO LA PENA DE MUERTE/ LO KONDANARON A 10 ANIOS DE PRIZON
גזרה - ׁKOMO EL DEKRETO DE LA EXPULSION D'ESPANYA - DECRETO וגם אורדינינזה /ORDENENZA
- חנינה - פארדון - -PARDON / INDULTO מעניין אותי בשביל מה צריכים מילים כאלה ?? בכל מקרה DE PROVECHO KE SEYAN

SuzieRS

New member
../images/Emo45.gifלרצון להתמודד במילים - לא/LO- יומיומיות

SuzieRS

New member
Ofer,אתה מבקש או אתה בוחן ?

כדי שמשהוא יקדיש מזמנו למלא את בקשתך היה כדאי לנסות לשכנע על נחיצות העניין,במיוחד שאלה מילים מקצועיות (משפטיות). הכותרת שלך נראה יותר כמו העמדה במבחן. רוב החברים כאן כבר עברו כמה השתלמויות, ולא נחוץ להם עוד מבחן.

SuzieRS

New member
../images/Emo13.gifאתה רוצה חידונים ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

faridi

New member
פורקה נו?

זה יתן לכלנו חומר למחשבה ורענון זכרון.

SuzieRS

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifאי די ב'ירדה, פורקי נו...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

דוס צ'יקיטיקאס....
KOMO SE DIZE BANKERO EN JAPONEZ
TEKITO TU CHOSA
KOMO SE DIZE OSPITAL EN JAPONEZ
OTIKURO OTIMATO
אי פארה לוס צ'יקיטיקוס:--- UNAS SON REDONDAS
OTRAS SON OVALADAS
UNAS PENSAN MUNCHO
OTRAS KAJI NADA
DIZEN KE SON DE DOS MA SIEMPRE SON DE UNA
GUARDADA EN ESTRECHA PRIZON POR SOLDADOS DE MARFIL ESTA UNA KULEVRA KE ES LA MADRE DE MENTIR

למעלה