בוא נעשה סקר

~נשיקה~

New member
בוא נעשה סקר

מי כאן מאמין שיש אלוהים בשמיים? מי שמאמין שיעשה H-) מי שלא מאמין שיעשה H-(

יש אלוהים בשמים ובארץ H-) H-)

נשיקה יקרה !!! לקחתי את האתגר ואני פותחת עבורך את משחק הסקר. לדעתי יש אלוהים. כשתהי בשלה לחפש את הרמזים ואת ההוכחות להמצאותו אוכל לשתף אותך בהם. ראשית עלייך להיות מוכנה. אחר כך לקרוא את תשובות הסקר. אחר כך לבקש ממני את העזרה לקרוא את הרמזים ואז אשמח להראות לך אותם. בהצלחה. אוהבת אותך מיכל.

~נשיקה~

New member
למיכל היקרה! :cool:

אני מוכנה וקראתי את כל התשובות... אז אני מבקשת ממך את העזרה להראות לי את הרמזים באהבה נשיקה

סבלנות!!! B-)

נשיקה יקרה!!! הסקר עדיין לא הסתיים. לא כולם הצביעו בעד. לכן נמשיך לחכות בסבלנות לרמזים עוד יום או יומיים. באהבה ואחווה. מיכל

yofiel

New member
יש אלוהים! H-)

בשבילי זה כבר מעבר לאמונה , אני יודע שיש אלוהים... אל תשאלו אותי איך , כי זה לא דבר שניתן להוכחה למי שלא מאמין.

~נשיקה~

New member
התשובות ברורות...!

רואים כבר שכולם חושבים שיש אלוהים אבל למה אתם מאמינים שיש (לא שאני מאמינה שאין...) הרי אם היה (לא שאין...) למה הוא לא עזר לנו בשואה? במלחמות? בחיילים שנהרגים כל יום? בתאונות דרכים???

chirab

New member
נשיקה, שאלת את שאלת השאלות

אני חושבת שאלוהים מאפשר לעולם להתפתח בכיוונים ש``העולם`` רוצה להתפתח בהם, וכאשר יש אפשור כזה, מתרחשים דברים שהם קשורים לסיבות ותוצאות, אינני מאשימה בשום פנים ואופן את בני האדם באסונות הנוראים שפוקדים אותנו, אין לי היכולת וההעזה לעשות לינק כזה ברור, אבל אני יכולה לתת דוגמא מהפן החיובי דווקא, לאחרונה שמעתי על מעשי חסד ואהבה ונתינה שאנשים עושים למען אנשים אחרים לקראת פסח, בהתנדבות מלאה, וזה מאד ריגש אותי וחשבתי לעצמי שזו בוודאי הסיבה שבגללה אנו עדיין קיימים, שזו הבלימה שמחזיקה אותנו כאן. בכל מקרה יש עוד המון מחשבות על העניין הזה ועוד המון תשובות של ענקיים ממני,אבל זה מה שכרגע עבר לי בראש.......

~נשיקה~

New member
אבל מה יקרה אם...

אבל מה יקרה אם בני אדם יתחילו לעסוק פחות ופחות בנתינה ובדברים חיוביים ויתחילו לעסוק במלחמות, טרור , וכו? אז אנחנו כבר לא נהיה קיימים כי הסיבה שבגללה אנחנו קיימים, הבלימה שמחזיקה אותנו כאן תעלם??

yofiel

New member
אם...

למזלנו יש הרבה אנשים במודעות כיום , וכח האור קיים בעולמנו. אם כולם היו נבלעים בחושך היינו מגיעים מהר מאוד להשמדה עצמית. עדיין יש סכנות גדולות , אבל אנחנו יכולים להבטיח את דרכנו בעזרת המודעות שלנו.

yofiel

New member
גורל ושליטה במציאות

אהבת אלוהים היא אהבה לא אנוכית (דיברתי על זה קצת בהודעה אחרת) ומטרתו לעזור לנו להתפתח , וכדי להתפתח אנחנו צריכים ללמוד וכיוון שהרבה פעמים אנחנו לא לומדים בדרך הקלה , אז צריך ללמוד בדרך הקשה. קודם כל אנחנו שולטים במציאות שלנו שליטה מלאה! רק לרוב אנחנו לא מודעים לכך... בגלל זה אנחנו יוצרים גם טוב וגם רע , הכל בידיים שלנו , וכל אסון שבא , אנחנו יצרנו אותו. חוק שימור אנרגיה - כל אנרגיה שאת משחררת לעולם חוזרת אלייך. כל מה שאת עושה לאחר - חוזר אלייך... בתמונה הגדולה - כל מה שקורה בכדור הארץ הוא רק התנסות , וגם אם אנחנו מתים , אנחנו חוזרים אחר כך לגוף אחר. יש לנו בחירה חופשית , אלוהים לא ימנע מאיתנו את הבחירה החופשית , גם אם אנחנו בוחרים להזיק לעצמנו. באיזשהו שלב נבין שאנחנו מזיקים לעצמנו ואז נלמד ונתפתח... אם אלוהים היה מציל אותנו כל פעם שאנחנו קצת בצרה היינו נהיים תלותיים ולא היינו מתפתחים אף פעם. הכל נמצא בידיים שלנו. זה כואב לדעת שאנחנו יוצרים את כל הכאב שיש בחיים שלנו , אבל זה נכון. להאשים אחרים זה רק תירוץ. אם לא ניקח אחריות על מה שאנחנו יוצרים במודע ולא במודע , נמשיך לחיות באי-סדר ולא נבין ``למה זה קורה לי`` להפיל את כל האחריות על אלוהים זה לברוח מלקחת אחריות על המעשים שלנו. אלוהים מביא לנו את ההתנסויות שאנחנו צריכים בשביל לגדול ולהתפתח , ואז יש לנו בחירה איך להתמודד עם ההתנסות. וזה בעצם הגורל והבחירה החופשית. ברגע שאנחנו לא מודעים לכח שיש לנו , אנחנו נתונים לחסדי הגורל - המזל שלנו. כשאנחנו שולטים בצורה מודעת במציאות שלנו , אנחנו מעל המזל. וכמו שנאמר - ``לישראל אין מזל`` - יש לנו את הכח לעלות מעל לגורל , אך הבחירה היא שלנו. רוב בני האדם בוחרים לעצום עיניים. פלא שהם לא רואים את האור?? באור ואהבה , יופיאל המלאך

רחלי01

New member
יופיאל המלאך שלום

אהבתי מאוד מאוד את מה שכתבת כל הכבוד הלואי שכולם יחשבו בצורה כזאת

מדוע צר לך? :cool:

אלמנה כחולה שלום!!! אם את כל כך בטוחה שאין אלהים מדוע צר לך? אם היית כל כך בטוחה דברייך היו נכתבים יותר בהחלטיות. לפי דעתי האישית כמובן אני לא בטוחה שאת בטוחה במאה אחוז עם מה שרשמת. שיהי לך חג שמח, מוצף באור ואהבה אין סופיים.מיכל

מרגיז

אני מניחה שזו אשמתי, שנכנסתי לכאן, כאילו ביקשתי את זה אבל ההתנשאות שלך מרגיזה אותי מאיפה לך שאיני בטוחה??? אני לא בטוחה או חושבת, אני י ו ד ע ת שאין, פשוט אין כל הדמיונות שלך, שלכם, אולי שאיפות שיש משהו טוב יותר, נעלה יותר , רוחני יותר, וכו וכו וכו תשמעי. החיים הם החיים. וכשמתים, זהו. (אני יודעת, אני הייתי ``שם``) ואין אלוהים. אם היה, (וזה רק לצורך הוויכוח התאורטי) לא הייתי רוצה להאמין בו. אבל זה נחסך ממני. כי אין.

מרגיז אז מה? B-(

אלמנה כחולה יקרה!!! שום דבר לא קורה כאן במקרה. בדיוק כמו התשובה הארוכה שרשמתי לך ופשוט היא נפלטה החוצה מן המחשב. אני לא ניסיתי בכלל להתנשא מעלייך. תארתי בפנייך תחושה אינטואטיבית שלי באופן אישי. את מדברת אחד בפה ואחד בלב. ידידתי אם לא ידוע לך נגעתי במוות לפני כשבועיים. אבדתי את אבי. זה מספיק קרוב? תאמיני לי שהייתי שם בדיוק כמוך. יתרה מכך עמדתי ליד הגופה הרמתי את הסדין ובדקתי את טמפרטורת הגוף לאחר שיצאה הנשמה. זה אבא שסעדתי במשך שלושה חודשים אחרונים. הכרתי בו כל שריר ושריר וכל איבר ואיבר. אבא שמת בגלל טעות של רופאים ושל הרפואה הקונבנציונלית. יכולתי להשאר מרירה כמוך ולומר בכל פה אין אלוהים. אבל לא כי רק בזכות אלוהים מצאתי את כוחות הנפש לסעוד אותו לטפל בו ולהלחם ברופאים וברפואה. באותה מידה יכולתי לפול לתוך מרה שחורה. ידידתי נסתרות הן דרכי האל ומה רבות הן. אם אנחנו כעוסים אנחנו יכולים לסנן לאויר אין אלוהים הוא לא קיים אם הוא נטש אותנו ברגעים הכי קשים. אני יודעת שיש אלוהים כי רק בזכותו גיליתי את עוצמות הנפש הקימות בי. זכותך לדבוק בגירסתך. אין אלוהים. נשאלת השאלה האם בכלל ניסית לראות אותו? לחוש את נוכחותו? לתת לו להאיר את דרכך או להמשיך להשאר בכעסייך כלפי עצמך וכלפי החברה שכל כך רוצה למלא אותך באהבה ואופטימיות. שיהיה לך חג שמח כשר ושטוף אור ואהבה אין סופית ממני מיכל.

למעלה