בוא ננסה קבלו תמונות בלעדיות לי מהחזרות של בית ג'וברין
Z Zio Asaot New member 21/10/03 #2 תוגובות.... אני רוצה תגובות יש לי עוד מלא קדימהההההההה זה משלשום מבית ג'וברין
C chen h New member 21/10/03 #3 איזה יופייי מה איזה כייף לך הייתה ככה קרוב אליהםם?? יואוו גם אני רוצה!! אני רוצה שוב לראות אותםםםםםם
ט טיטול לא נקי New member 21/10/03 #5 כפרע על נינט יפה שלי../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif איזה תמונה יפה אם יש לך עוד תעלה אותן התמונה באיכות מעולה
כפרע על נינט יפה שלי../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif איזה תמונה יפה אם יש לך עוד תעלה אותן התמונה באיכות מעולה
Z Zio Asaot New member 21/10/03 #6 חחחחח ....... זה חא הי קרוב מאמי אני ההיתי איתם ביחד כול היום יד ביד אם גיא התאומים נינט רביזדה כולם גיא כזה קורע באמא שלי ונינט אם הקול החמוד שלה יש לה קול נמוך מאוד אני והיא דיברנו הרבה עזבו זה לא לפה חחחח..........
חחחחח ....... זה חא הי קרוב מאמי אני ההיתי איתם ביחד כול היום יד ביד אם גיא התאומים נינט רביזדה כולם גיא כזה קורע באמא שלי ונינט אם הקול החמוד שלה יש לה קול נמוך מאוד אני והיא דיברנו הרבה עזבו זה לא לפה חחחח..........
P perrinat New member 21/10/03 #7 התמונה לא עולה לי...../images/Emo10.gif../images/Emo103.gif ותרגיש חופשי להעלות את כל התמונות שצילמת
Z Zio Asaot New member 21/10/03 #8 חחחחחחחחח דברים בלעדיים לא מעלים בציבור זה דברים פרטים ואישיים מאמי יש לי תמונות כאילו איתם וזה ולא מתאים כול אחד שומר על הפרטיות שלו
חחחחחחחחח דברים בלעדיים לא מעלים בציבור זה דברים פרטים ואישיים מאמי יש לי תמונות כאילו איתם וזה ולא מתאים כול אחד שומר על הפרטיות שלו
P perrinat New member 21/10/03 #10 טוב...../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif ועכשיו הצלחתי לראות את התמונה יפההההההה
Z Zio Asaot New member 21/10/03 #12 מאמי ההיתצי אם שירי היא קטנה כזות מה זה קטנה כמו טינוקת כזות אבל היא באמת חמודה
Z Zio Asaot New member 21/10/03 #14 אני רואה אין היתיחסות לא צריך להיתיחס ההההה אני רוצה תגובות על היפה שליייייייייי
Z Zio Asaot New member 21/10/03 #16 תיתיחסו סעמק כחו תמונה שווווההההההההההההההההההההההההה נינט היפה שלייייייייי
Z Zio Asaot New member 21/10/03 #17 אני החלטתי שגבסו זה שומר שעמד בכניסה לש קניון הזהב רציני תסתכלו אני יעלה תמונה ראסמיי שומררררר
ע עדייייייייייייייייי New member 21/10/03 #19 ../images/Emo41.gifאת היית שם שלשום!?!?../images/Emo35.gif איזה מדהים היהההההההההה??? את היית??