בוא ננסה משהו

Dark SpaWn

New member
בוא ננסה משהו

בגלל מלחמת האופים כרגע וגם כי פשוט טיפה משעמם היום החלטתי לנסות משהו אני בטח לא הראשון שחשב על זה אבל בכל מקרה בוא ננסה אני רוצה שאתם אנשים תציירו דיג'ימונים חדשים משלכם ותשימו אותו כאן בשרשור הזה אתם יכולים להוסיף דיג'יגדילות שלו,מיתקפות או כל דבר אחר סתם אני עושה את זה כי מעניין אותי מה תמציאו אז קדימה ולעבודה ! :) (-=

meytar

New member
אוף. למה אין לי סורק?!!?!?!

כשהייתי הכיתה ד', ציירתי ממש סידרת קלפים של עצמי קראתי לה "סדרת מיתר" ועיצבתי את הקלף כמו שאר הקלפים. הכנתי סדרות גם של דיג'יגורלים חדשים, היום מצאתי את הקלפים האלה, והם היו חמודים ^^ גם בזמןהעונה השלישית הכנתי קלפים כמו בסידרה, ואני ואח שלי המצאנו משחק... אלה היו זמנים טובים....

OFIRB9

New member
אני יותר ממציאה פוקימונים

אבל...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מכירים אותו?

niena

New member
אפיקצ'ו...

את יכולה להמציא לי דיג'ימונים רעים ברמת מגה? אני מזה זקוקה לזה!!!!

Apikachu L

New member
אין בעיות

אבל... זכרים או נקבות? דיג'ימוני אדם או חיה? מכוערים או חתיכים?

niena

New member
אמ....

עדיף זכרים, ו... דיג'ימונים חיה וגם אדם, זה לא ממש משנה לי. ושיהיו חצי חתיכים וחצי מכוערים.

Apikachu L

New member
דיג'ימון רע בדרגת מגה מגיע!

טוב זו דיג'ימונית שסיימתי ממש לא מזמן.קוראים לה דרקנסוומון והיא מאוד רעה...תהני!

niena

New member
תודה!!!

יפה, רק תתארי לי את ההתקפות שלהם, בבקשה...

Apikachu L

New member
אם.....ננסה...אבל הנ עוד אחד

טוב אני אנסה לתאר לך את המיתקפות אבל קודם אני אתן לך עוד אחד שהמצאתי...

Apikachu L

New member
טוב...תאור המיתקפןות של דרקנסוומון

אז פיצוץ גולגולת זה כשהיא מצמידה את שתיי הידיים ואז יותאת מם גולגולת כזאת והיא מיתוצצת על הקורבן. חרב ספירלה זה כשהיא הכוונת את החרב ואז הספירלה עשית שחורה ואז יש כמו קרן אופל משם.והיא יכולה גם סתם להרביץ עם החרב.. שקיעה אפלה זה כאשר היא מציירת מעגל עם החרב ואז יש כדור ששחור שהורס הכל.

Apikachu L

New member
הנה עוד אחד מרושע במיוחד.

זה איוולסנייקמון מתכתי אה טוב הנה תאור המיתקפות: שיני ארס אפל זה כשהוא נושך מישהו(לא ברור?) היתפלגות אפלה זה כשהוא מצייר קו אם ה'ידיים' ואז יש קו שחור כזה שחותך ומכת ציפורן הנחש זה כשה הציפורניים שלו על ה'ידיים' והכנפיים בוערים באש אדומה שחורה והוא זורק את זה והנה תמונה:---->

niena

New member
שוב תודה!!!

ועכשיו שאלה: יש דרגה גבוהה יותר ממגה?

Apikachu L

New member
באופן תאורתי כן

אם אני לא טועה אמורה להיות. העונה הראשונה מיוטיסמון הפך למאלום מיוטיסמון וזו דרגת מגה אבל בעונה השניה הוא היה בצורה אחרת ואם אני לא טועה חזקה יותר רק שאני לא זוכרת איך זה ניקרא...

למעלה