בוא אליי

timgho

New member
בוא אליי

לחיילת מהמרכז "בוא אליי" היא אמרה כשעניתי לשיחה. "עכשיו". ואני , יודע מה מצפה לי, עזבתי הכל ונסעתי אליה. כשפתחה לי את דלתה נעתקה נשימתי. ישבנה החטוב היה ארוז במכנסי ג'ינס קצרצרים שרק הגיעו עד ירכיה ולא הותירו שום מקום לדמיון ושדי האגס שלה נעטפו על ידי גופיית סאטן אדומה וצמודה. "תארתי לעצמי שככה תגיב" אמרה כשראתה שאיני יכול להוציא מילה מפי. קרבה אליי, כרכה את זרועותיה מסביב לצווארי ונשקה לי נשיקה ארוכה. בעוד שפתינו משחקות יחדיו חבקתי אותה הרמתי אותה מעט והעברתי את שנינו את סף הדלת. בועט בה על מנת לסוגרה. העברתי ידי על אחוריה, מרגיש את ישבנה המוצק, עולה ומלטף את גבה, כשהיא שברה את הנשיקה, רק כדי ללחוש באוזני "אנחנו לגמרי לבד...." אמרה והעברה את ציפורני ידיה על עורפי. "נפלא..." אמרתי נושק לה שוב, שולח את ידיי מתחת לחוצת הסאטן, מושך אותה עד לצווארה ואז מפסיק את הנשיקה רק כדילהוריד את החולצה לגמרי. נשקתי לה שוב בעת שהיא שלחה את ידי מתחת לחולצתי, מושכת אותה בעל לראשי בתנועה מהירה אחת ומיד מחבקת אותי, מצמידה את דיה אל חזי החשוף. "התגעגעתי אלייך" אמרתי. "כן?" לחשה, "תראה לי..." נשקתי לצווארה נשיקות קטנות ורכות, עושה דרכי אל חזה, אל פטמותיה הורודות והזקורות, מלקק ותם, נושק להם, מרגיש את נשימתה מתקצרת. המשכתי את המסע למטה, מעביר לשוני על ביטנה, מגיע לגבול מכנסיה, כשאנ כבר על ברכי מולה. נושק נשיקה אחרונה לשיפולי בטנה ופותח את כפצור מכנסיה, מרגיש את ידיה עוברות בשערי, מתוות להם שבילי תשוקה על ראשי. שלחתי את ידיי ופשטתי את מכנסיה, מגלה מתחתם תחתון סאטן אדום, תואם לגופייה. נשקתי לתחתוניה, מרגיש את רטיבותם, שואף את ריחה עמוק. מרגיש אותה מתכווצת בתשוקה. שלחתי את לשוני למסע מתחתית תחתוניה אל קו הגומי, נהנה לשמוע אנחותקלות מצדה. לבסוף, תפסתי את תחתוניה בשינ והסרתי אותם,שב מיד ומנשק את מקדשה. מרגיש אותה מושכת אותי אליה כלפי מעלה. כשהתרוממתי, נשקה לי שוב, והושיטה את ידיי וכיפתרה את מכנסיי, אוחזת באברי מבעד לתחתונים. היא הביטה בעייני ומשכה באחת את תחתוני ומכנסי מטה. "אני רוצה אותך, עכשיו וחזק" אמרה ונצמדה אליי. בתנועה מהירה אחת חדרתי אלייה, מרים אותה כך שאגנה יהיה צמוד לאגני, מרגיש אותה משלבת את רגליה מסביבי, מושכת אותי פנימה.השענתי אותה על הקיר נכנס ויוצא ממנה, נועץ את איברי עמוק לתוכה, חש אותה מטפטפת מרוב גירוי. אצבועתיה שורטות את גבי, ידי על מותניה מרימות ומורידות אותה על איברי הפועם. "כןןןןןןןןןן" צרחה "יותר חזק" האצתי את הקצב, חודר לתוכה בתנועות ארוכות ואלימות, מרגיש את אברה חולב אותי, מתכוץ ורוטט. כל גופה רטט כשלפתע שיחררה צעקה ארוכה, דוחפת עצמה עוד ועוד על איברי מסייעת לי להגיע למחוזותיה העמוקים ביותר, לזיין בכוח כמעט בלתי נתפס... הרטט נמשך שצעקתה הפכה לאנקת עונג ארוכה כששיחררתי את זרעי לתוכה, מודה לאלוהים על העונג לו זכיתי, ונושא אותה כשרעידותיי ורעידותיה שוככות ביחד לחדר המיטות כהכנה לסיבוב נוסף....

הAניי

New member
תיאור מעורר../images/Emo178.gif

כתיבה מצויינת עם פנינים של ממש שזורים בה. המשפטים האחרונים כל כך חיים עד שהתכווץ לי גם
הערה אחת - כיפתרה את מכנסי - חושבת שהתכוונת שהיא פרמה את כפתוריך.

taltal0n

New member
תשמע, אתה הופך להיות אחד הכותבים המועדפים שלי

אתה כותב מדליק , מאוד מאוד מאוד !!!

למעלה