בואנס נוצ`ס... מה שלום כולם? בים כבר הייתם? אבטיח כבר נשנשתם? :-)
ט טל205 New member 9/6/09 #2 בים הייתי אתמול אבל לא ממש על החוף.. חבר הרכיב אותי על אופנוע וחרשנו את כל תלאביב יפו... אבטיח בטח שכבר נשנשתי .. מת על אבטיח.. מה איתך? לאיזה חוף את הולכת בדר``כ?
בים הייתי אתמול אבל לא ממש על החוף.. חבר הרכיב אותי על אופנוע וחרשנו את כל תלאביב יפו... אבטיח בטח שכבר נשנשתי .. מת על אבטיח.. מה איתך? לאיזה חוף את הולכת בדר``כ?
מ מורן אחת New member 9/6/09 #3 הממ או חוף דלילה באשקלון או חוף הקשתות באשדוד. לאחרונה עשיתי לילה שלם בחוף ניצנים והיה מ ד ה י ם פשוט! לילה,כוכבים,חול,אייפוד עם מוזיקה טובה,דיאט ספריט ובריזה מטורפת. רומנטי להפליא!
הממ או חוף דלילה באשקלון או חוף הקשתות באשדוד. לאחרונה עשיתי לילה שלם בחוף ניצנים והיה מ ד ה י ם פשוט! לילה,כוכבים,חול,אייפוד עם מוזיקה טובה,דיאט ספריט ובריזה מטורפת. רומנטי להפליא!
ט טל205 New member 9/6/09 #4 אין כמו יפו בלילות אבל אני לא הולך לבד.כשלבד עצוב.. תמיד עם כמה חברים... אולי סופש אקפוץ לים... אבטיח קר על הים זה גן עדן!
אין כמו יפו בלילות אבל אני לא הולך לבד.כשלבד עצוב.. תמיד עם כמה חברים... אולי סופש אקפוץ לים... אבטיח קר על הים זה גן עדן!
פ פלפל חריףף New member 9/6/09 #6 ים הוא מקום מאוד רומנטי, במיוחד בלילה ממש לאחרונה כתבתי סיפור(פנטזיה) והים הוא המקום שבו הכל מתרחש