בואנה -SHIMONEV!!!

בואנה -SHIMONEV!!!

תקשיב לי טוב ... מה עשית מב"ש מה עשית מהבית ספר הזה תגיד לי ??? זה בידיוק אותו דבר , אתה מאז שאתה בפורום מבלבל ת'שכל כמה שיותר טוב ללמוד בב"ש אבל זה לא נכון למה ?? בגלל שזה אותו רמה !! אל תגיד לי שאתה עד כדי כך אידיוט כדי להבין את זה שתיים אם כבר אז הטכני בחיםה יותר טוב למה ?? בגלל שהמפקד ביה"ס שלנו הוא אחרי גם על שלכם ... ושלנו יצא ליפני שלכם מפה יוצא שבשלנו משקיעים יותר חיי פנימיה לא כל כך נוראים מי שישמע כיאליו מתעללים בנו שם ! אתה לא שם ואתה לא יודע מה אנחנו עוברים אז תעשה לי טובה אני כבר שנה שם והיה את ההכי סבבה מהביה"ס הזה הייתי מרוצה יותר מכל ביה"ס שהייתי בוא ... אז מה אתה משווה בכלל את באר שבע מה אתם עושים לי תגיד יש לכם גיבוש בכלל ?? אתם באים כמו איזה פוצים לומדים והולכים לבית אז אם כבר עדיף ללכת לביה"ס רגיל ! עמוקטעת המבי"ס

Prince Yoni

New member
מתן מתן...

קודם כל תרגע, אתה לא יכול לתקוף אותו על דעתו ועוד במילים כאלו! שנית, בלי מילים מיותרות מתן. ויכוח בצורה נאותה.

shimonev

New member
דבר ראשון.....

מה קשור ש מפקד בח"א 21 יושב שם זה לא אומר כלום על חיפה ומי שחי בפנימייה "אין לו פשוט חיים" וחוץ מללמוד לא נשאר לא כלום ולפי מה אני קורא פה בפורום ומה שמספרים לי אז אני נורא שמח שאני לא לומד בחיפה.... ואני ממליץ לכול מי שחי בדרום ולומד בחיפה לעבור לב"ש....

shimonev

New member
ועוד דבר...

מה קושר אנחנו באים כמו פוצים לטכני והולכים הביתה זה שאתם חיים בטכני הופך אותכם לפוצים גדולים

למעלה