בואנ'ה שמתם לב

בואנ'ה שמתם לב

שרוב השירים שהכוכבים הנולדים שרים הם שירים שנכתבו ע"י יעקב? האמת השנה יש כבוד!! שני מועמדים מנתניה זה כבר כבוד ודבר שני אני חושבת שהשנה עלתה הרמה בכמה דרגות! הם שרים ממש יפה ובוחרים שירים עוד יותר יפים.

אני אהבתי מאוד את מישל הערב

בחירה מצוינת לשיר מצוין והשנה אכן יש עלייה ברמת התוכנית ובעונה הקודמת בכלל לא אהבתי את כוכב נולד ועכשיו קשה לבחור את הכוכב הבא כולם טובים!!!!!!! מישל ג'קו ריפאל ומאיה אלה הנבחרים שלי מה שלך?

האמת שאני מעדיפה את

זהבית, ג'קו, רפאל,ומאור לא יודעת למה הוא פשוט חמוד..בתמימות שלו, הוא שכונה כזה חחחח חמוד לאללה ואני אוהבת את הצניעות של זהבית...למדה שנה מעליי החמדמדה הזאת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל נו באמת אני לא מסכים כ"כ איתכן, אמנם יש לזהבית קול משגע אבל לדעתי היא בכלל לא שרה יפה..... היא שרה סתמי כזה הביצוע שלה דיי אנמי וחסר צבע....והיא הפסיקה לרגש אולי בגלל שהןרידה את הכובע?????

שמע טוביה

אולי היום היא היתה פחות מרגשת אבל קח למשל את הביצוע המשותף שלה עם מאור לשיר של יום חולין..היה פשוט מדהים!!!! והכובע הזה זו המחלה שלה.... יאללה עפתי שיהיה לילה טוב

ליז אכן הביצוע שלה עם מאור היה מיוח

מיוחד מרגש והם גם קיבלו חסינות אותו ערב זה היה באמת משהו מיוחד וגרם לצמרמורות אבל מאז חלה ירידה בביצועים שלה לא כך...????? לילה טוב חומד! תישני טוב ושהקטיושות לא יגיעו לנתניה.......(ועדיף שיפסקו כבר)

gadoso

New member
אני נראה לי הולך לכתוב משהו שיכעיס

כמה אנשים פה. יכול להיות שהרמה של כוכב נולד 4 עולה.... זה אני לא אתווכח כי אני לא רואה את התוכנית כמעט(לעיתים רחוקות וגם אז דקות ספורות) רק חבל שזה חרוש ונדוש וההעינות לזה קטנה. ניתן לראות את זה במספר המצביעים שירד מהעונה הראשונה לשלישית(שבהם כן הסתכלתי). וגם בסביבה שאני גר בה,ואנשים שאני מסתובב אייתם,זה כבר לא ה-שיחה. כמו שפעם אחרי כוכב נולד בטוח היו מדברים על זה. בקיצור,חבל לדעתי כבר חרשו את זה יותר מידי. לילה טוב ושבת שלום,ומקווה שלא תתעצבנו!:)

ומי אמר שמשהו חרוש

הוא לא טוב? ואנחנו לא חורשים על הופעות של יודה? חורשים לא חורשים על שירים של יודה? חורשים.. והכוונה שלי היא לא להשוות בין יודה לכוכב נולד אלא להראות לך שעקרון החרישה לא מזיק .... מעבר לזה אתה צודק שזה לא ה-שיחה...זה מעולם לא היה ה- שיחה...רק נתתי נתון מעוד מעניין מבחינתי שהם מרבים לשיר שירים שיעקב כתב ולדעתי נוכח העובדה הזו הם העלו את הרמה בכמה וכמה דרגות... חוץ מזה זכותך להביע את דעתך חחחח את לא מכעיס אף אחד

אתם צודקים כרגע שום דבר לא ה-שיחה

אבל אתם יודעים משתדלים לברוח מהחדשות ומהקטיושות ומנסים לדבר על דברים קצת אחרים אפילו על כוכב נולד אבל זה בסדר לא כועסים זכותו של כל אחד להביע את דעתו ואם החברה של כוכב נולד בוחרים בשירים של יעקב אז יש לי סימטיה יותר עמוקה אליהם....שבוע טוב!!!

willo1

New member
הרי בכ"נ 2 או 3

הייתה תכנית שהוקדשה כולה לשירים של יעקב..

למעלה