בואנה קרמברג

• פותח הנושא 111SM
  • פורסם בתאריך

111SM

New member
בואנה קרמברג

אני אומר לך אני יקח לך את האופנוע !!! אני יקח לך אותו אם אתה לא יודע להשתמש בו! אתה שומע אותי תקשיב לי ותקשיב לי טוב האופנוע שלך בתקופה הכי יפה של חייו הוא בחיים לא יהיה יותר צעיר ואם אתה תמשיך להתעסק איתו מצבו יהיה רק יותר גרוע שמע לי את קנית אופנוע מחברת עופר אבניר עופר אבניר שלא כמו מטרו למשל יותר קלים בהתמודדות איתם בקשר לבעיות אחריות תאמין לי יש אנשים עם WR שהיו מתים שתהיה להם חצי אחריות לא שנה חצי לך יש שנה שלמה של אחריות שנה!!! שנה!!! אתה קולט כל בעיה שיש לך אתה מוזמן ללכת ולהציק להם במוסך יבואן או לבוא למוסך שאני עובד בו העיקר שלא תעשה את זה לבד פעם אחרונה בפעם הבאה אני לוקח לך את האופנוע לשבוע ואל תשחק לי אותה ראיתי את ההודעה בפורום שטח

Dr XR

New member
שנתיים...

ללא הגבלת קילומטרים...

111SM

New member
אאא תודה לך DR בואנה אני לא מבין

לא מבין אותו

kramberg

New member
מי מתעסק? זה מיקו.

אבל הבן זונה נחנק לי בבאמפים, מה כבר ביקשתי, אופנוע שנוסע כמו שצריך בבאמפים? אמרו לי לנתק את היוניט של הרגלית, ננתק את היוניט של הרגלית, אם זה ימשך, אני דוקר את כל החבר'ה במוסך. חוצמיזה אתה ראית כמה הם מבקשים על טיפול 1000 ? חמש מאות שקל! פאקן 500 שקל על טיפול שאני יכול לעשות בעצמי בבית בשקט ובניחותא ועוד לשתות לי מרגריטה בסוף במקום שימדרו אותי בעופר אבניר, יגידו לי שייקחו את האופנוע לסיבוב מבחן ובסוף אני מקבל אותו אחרי שהמוסכניק הראשי אומר לי שהכל בסדר למרות שברור שהאופנוע לא תקין (קרה לי, הלכתי למוסך אחר שפתרו לי את הבעיה) עופר אבניר בתחת שלי, לא רק שקניתי את האופנוע הזה ב20K יותר מכל CRF חדש, אני גם צריך לשלם פי שתיים בהוצאות טיפולים. אין מצב, כבר עדיף לי להחליף לCRF
זונות האבניר האלו.

111SM

New member
אאאאא זה לא סיבה תבוא לאופנועי

השרון זה אמור לעלות פחות ולגבי פתרון הבעיה אני יכול להבטיח לך שהיא תיפתר

45degrees

New member
אם כבר הזכרת את זה:

איך עושים מרגריטה כמו שצריך? (השאלה רצינית מאוד - אתה מוזמן לענות במסר)

kramberg

New member
איך עושים מרגריטה

לוקחים חברה בארמנית לשעבר וסוחטים...
היא עושה אחלה מרגריטות, מאי טאי, דאקירי ואת הקאפיריניה הטובה ביותר שטעמתי. אגב, המרגריטה נקראת מרגריטה בגלל מרגריטה דה לה פואנטה אשר בחור צעיר בשם חימנז שהיה מקסיקני התאהב בה וכאשר הכין את המשקה וקרא לו על שמה אמר לה שהמשקה מעביר לו את התחושות כלפיה, חייו מאז מלוחים כמלח בשולי הכוס, חמוצים כטעם הלימון הדומיננטי אך הראש מסתובב כל פעם שהוא חושב עליה. וזה איך שאני הייתי מכין את המרגריטה: 1 מנה טקילה 1/2 מנה טריפל סק 1/2 מנה תרכיז לימונענע(פריגת פריז - מומלץ) להוסיף קרח עד שהמשקה הופך לברד בבלנדר(לא קפוא מידי!!!) היא עושה את זה אחרת (לא קפוא), אני אביא את המתכון שלה.

45degrees

New member
אז מה הקטע הפלצני בכל מיני

מקומות עם פסיפלורה ותמציות מתוקות למיניהן? הקטע שבאותם מקומות צריך להסביר שעות מה אני רוצה, ובסוף מגיע משהו דרעק.... אגב מקסמקס - יש לי 2 זכרים גאים מסתובבים בבית. נכון שאני לא צריך להוכיח יותר שום דבר?

למעלה