בואנה טאדרה קרידוס, ווס קירו דאר אונה רצפטה

tsiporganeden

New member
שלום טרופיקאנה וברוכה הבאה, פסטליקוס זה לא

מקמח מצה, יש כמה סוגים, יש את הבצק שקם, ויש את הבצק 111, ויש את הבצק הפריך. אתן לך את הבצק שקם ואת 111 לבצק שקם: מרגרינה אחת, שמנת חמוצה אחת, קמח אוסם אחד, כפית מלח. לבצק 111: כוס שמן, כוס מים, מרגרינה אחת, כף מלח, 2 א. אפיה, ובערך קילו קמח, ללוש קודם 3/4 ולהוסיף לאט לאט עד שהבצק הופך להיות גמיש אך לא נדבק לידיים. אופן ההכנה: לשים את החומרים ומניחים במקרר לשעה לפחות. המילוי מה שאת רוצה, יש לך בקישורים. הצורה יכולה להיות כמו חצי סהר או כמו צלוחיות קטנות ממולאות ומכוסות בבצק.

tsiporganeden

New member
בואנה טאדרה קרידוס, ווס קירו דאר אונה רצפטה

דה בורקיטאס, לו איזה אוי אנדה מה איז'ה אי סאליו צ'ופאר לוס דדוס. מי קרידו סול קומיו קואטרו דה איאס אי קריה מאס. אונה מרגרינה או אונה אי מדיה קופה דה אלזטה, און יוגורט (של תנובה - יוגורט של פעם) או יוגורט צאן, מדיה קוצ'ארה דה סאל, 5 קופאס דה ארינה, און א. אפיה, אי יו אצ'י אליינטרו אל בלאנקו דה אל גואבו קה מה קדו אל אמאריו לו אונטי אנריבה דה לאס בורקיטאס. יו לאס אנצ'י קון חנדראז'ו. סה טומה טודוס לוס "חומרים אי סה אזה מאסה, סה מטה לה מאסה פור אונה אורה אן לה מקרר, סה טומה מדיו דה לה מאסה אי סה אברה, סה קורטה קון אונה קופה אי סה מטה אל חאנדראז'ו אן מדיו, סה אסרה קומה מדיה לונה. אנריבה סה אונטה אל אמאריו דה אל גואבו קה אס אבאטידו קון אונה קוצ'ארה דה אלזטה, סה פורנה מדיה אורה או פין קה לאס בורקיטס סה אזן "חומות". לה ברנג'נה יו לה סומו אמפרימרו, אנסינה לה וונה גואזמו אטראקטיבו.

לצפורה בוקר טוב,חאנדראז'ו אן מאדיו?

תמיד מנסה את הבורקיטאס ויוצא לי ככה ככה.עכשיו אני אנסה את המרשם נראה נהדר. בבקשה עזרה, איזה גודל קופה ,ספל קטן? אפשר קמח אוסם ? לגביי החאנדראז'ו, אני יודעת שיש בצק כזה, אבל גם למילוי קוראים ככה?

tsiporganeden

New member
ביינבנידה חנדראז'ו זה מילוי חצילים, וכן אפשר

קמח אוסם. הנה מתכון של חנדראז'ו אתן לך 2 מתכונים. מתכון 1 - חציל אחד קלוי קלוף וקצוץ, 150 ג' גבינה בולגרית, 50 ג' קשקבל מרוסק, מערבבים את כל המוצרים, לא להוסיף מלח, אפשר מעט פלפל שחור. מתכון 2: חציל אחד מגורר בפומפיה גסה, בצל אחד מגורר, עגבניה אחת, מעט מלח, מעט פלפל שחור, מבשלים בסיר פתוח את כל החומרים, מערבבים מידי פעם כדי שלא יישרף, עד שנגמרים המים, להוסיף 100 ג' גבינה צפתית מהיבשה, מגוררת, לערבב היטב. זה החנדראג'ו האותנטי לגבי הספל הכוונה לספל רחב, כדי שהבורקיטס תהיה גדולה, אגב אני עושה גם בצורה של ספל עם מכסה ולמעלה אני מחזקת ב- "פליסקוס" גם יוצא יפה.

אסטרלו

New member
בראב'ו פשריקה

ב'ו אפרוב'אר, טה דו חאבר סי מה סאליירון בואנוס

למעלה