בואנה .אני נקרעתי....

מאיה182

New member
בואנה .אני נקרעתי....

הקטע הזה בשחור לבן ממד טי וי פשוט גדול!! האימא הסתומה הזאת אם האוכל שלה.. האבא שתמיד מגן על בלינק והילד החננה הזה שמלשין עליהם.וולי.....חחחחחח אוקיי תודה על ההמלצה!!!! אהבתי!!!!

eb182

New member
וולי הוא כאילו אח שלהם

כל הסדרות האלה משנות ה-50 כאלה מפגרות והם בדיוק ככה זה באמת היה מצחיק.

חחחחח

אהבתי איך הם מקללים כל הזמן אותו! זה היה ממש מתוק! וגם למארק יש קול ממש יפה במציאות! מה זה צחקתי כשראיתי את זה!

eb182

New member
לא

הקול של ברני הוא קול אידיוטי כזה כאילו יש לו אף סתום. תאמיני לי יש לי אפילו קלטת שלו ממתי שגרתי באמריקה.

ּpine appleּ

New member
כן בדיוק גם לי יש מארה"ב

אני לא אומרת את זה כדי לרדת על מארק ממש לא פשוט ככה זה הזכיר לי מה אני יעשה

eb182

New member
יש לי את זה עם הטירה

איזה יש לך? את לא חייבת לענות פשוט המוח שלי כנראה הפסיק לעבוד.

ּpine appleּ

New member
חחח איזה מפגרות אנחנו

יש לי את זה שהיא רוצה ללכת לבצפר אבל זה יום ראשון ואי אפשר אשכרה משועממת (כמוני?)

eb182

New member
כן אני גם משועממת

כשגרתי שם בקיטנה היינו שרים TIC TAC TOE BARNEY GOT SHOT BY A G.I JOE

ּpine appleּ

New member
LOL../images/Emo6.gif

barney is a dinasour from our imagination and when he´s tall he´s what we call a dinasour sensation משהו כזה לא?.. טוב נעזוב זה לא הכי קשור לפורום

HandsomeDevil

New member
גם לי היה פעם,

אבל בעיברית, שהם עושים משהו בבצפר בשביל המשפחה P: i hate you, you hate me, let´s get barny on a tree, with a knife on the back and a stick on the head, halelooya barney´s dead :)

ב-ר-נ-י?-?-?-?

מה זה שנאתי את הסידרה הזאת.. תגידו, הם שמים ילדים מישראל?< או ששמים קולות של ילדים...? ".. ברני הוא מן דינוזאור, הוא בדימיון שלנו.. כשהוא רוצה.בלע בלע בלע בלע אז הוא מפתיע את כולנו!.. להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלההללהלהללהלהלה!" וזה בערך מה שאני יודעת על זה....

ושמעתי את מארק מדבר

אני פשוט כל פעם נמרחת מחדש כשאני שומעת אותו.. לכולם יש קול יפה... אתם יודעים מה בא לי? לשמוע את טראוויס שר... הוא בטח מה זה זייפן... (לא שאני מזלזלת... אבל אף פעם לא שמעו אותו שר, ולא בשירים, כי זה לא יהיה לו ממש נוח עם התופים וכל זה... אלא בדברים אחרים...) ואתם יודעים שבאנימה אוף דה סטייט יש תמונות (בדיסק עצמו) ואיזה קטע וידאו, אם שמים במחשב! ואיך קוראים לדי וי די הראשון של בלינק? ולשני?

HandsomeDevil

New member
הייתה לי קלטת אחת.

בגן הריי, מי שלא הייתה לו קלטת של בארני היה out

Alinush182*

New member
הקלטות של בלינק....

אולטרה צ´ויס ו- אולטרה צ´ויס 2 אין לי כוח לכתוב את זה באנגלית....תחפשי לבד...... לטרוויס יש קול מוזר.

למעלה