בואי נפרד

J e a n

New member
בואי נפרד

בואי נפרד נעשה את זה יפה, וכמה שפחות כואב זה קצת קשה, בואי נפרד סוף לאהבה, נכון שזה מרגיש בודד אבל זו התשובה, הו מתוקה שלי פישלת בגדול, אני רוצה לסלוח אבל לא יכול, למען האמת זה מזמן כבר מת, אז בואי נפרד בואי נפרד, בואי נפרד נעשה את זה יפה, את הרכוש כבני תרבות נחלק על כוס קפה, ומה אכפת לי הוא ושכולם ראו, הכינו את הממחטות אולי תבכו, הו מתוקה שלי פישלת בגדול, אני רוצה לסלוח אבל לא יכול, למען האמת זה מזמן כבר מת, אז בואי נפרד בואי נפרד, החדר מהדהד שקט להיפרד, וכל החפצים שלך אומרים אותך כהד, אני רוצה לחשוב באמת שיהיה לך טוב, בשבילי להיות לבד זה מרגיש קרוב קרוב, הו מתוקה שלי פישלת בגדול, אני רוצה לסלוח אבל לא יכול, למען האמת זה מזמן כבר מת! אז בואי נפרד... בואי נפרד! חכמנו לענייני אהבה פרדות...חמי.

ניקולי

New member
יפה!!!!

אבל לדעתי, אתה מנסה לשכנע את עצמך להפרד ממנה ולא פיזית אלא נפשית, רוחנית. היא נפרדה, היא את הקשר סיימה ומי שנשאר עם הכאב והזכרונות זה אתה, על כן קשב לך רק עצם המחשבה, לכן אתה מבקש ממנה להפרד שכביכול זה יבוא ממך... אני צודקת או טועה?? בכל מקרה אני מאחלת לך הצלחה... שתמשיך בחייך, ותהיה מאושר..

GALI02

New member
היי ניקולי. מה שלומך?!

השיר הוא של חמי רודנר(להקת איפה הילד ז"ל) ואחד האהובים עליי! אהבתי את הניתוח שלך בכל אופן
וואו שנים שלא ביקרתי כאן. אני מקווה שכולם בסדר

ניקולי

New member
גילי ?????

חכי אני אוריד את המשקפיים
זאת את בחיי זאת את
מה שלומך?? תגידי לי את לא חושבת שהגזמת??
שלא באת לבקרכאן שנה שלימה???? את יודעת מה במחשבה שניה אני לא ממש כועסת
התרגלתי, ככה זה הפורום שלנו, אנשים באים, הולכים, נעלמים, חוזרים אחרי שנה.. הנה למשל השבוע את לא תאמיני מה היה כאן השבוע.. @@ חזרה אינספקטורית (מרין) חזרה sidi חזר נופר המקורית חזרה בת הים חזרה, blek roos חזרה,ליאור 30 חזר, ג'ס היתה כאן קצת (טוב היא עסוקה בזמן האחרון בעבודה) וממש חשבתי שיש ארוע או משהו כזה שכולם פתאום ,הופיעו , ואז פתאום כולם נעלמו...
אז את מבינה למה אני לא כועסת כ"כ.... בקיצור אני שמחה שבאת לבקר, בתקווה שאולי את תשארי קצת

GALI02

New member
אני אשאר(לפחות קצת)

אבל דווקא היום אני רואה שאין כאן אף אחד. לא נורא. אני שמחה שאת כאן! שלומי טוב, תקופת מבחנים אז אני קצת עסוקה. ואת צודקת. מגיע לי לעמוד בפינה בעונש על זה שלא ביקרתי כאן כל כך הרבה זמן...חחח מה שלום כולם?! יש חדש? ניקולי- אני רואה שאת היחידה שתמיד כאן, כל הכבוד! ד"ש לכל השאר

ניקולי

New member
גילי

כן אין כאן אף אחד את רואה נכון תגידי יש מצב שלא תהיי בתקופת מבחנים? כל הזמן את בתקופת מבחנים בכל מקרה שיהיה בצלחה

GALI02

New member
יש מצב...

בעוד שנתיים כשאני אסיים
תודה ניקולי

למעלה