בואי למיטה !!!!

בואי למיטה !!!!

בואי אישה, הבוז לעצלתיים אני נמק מרוב חיבוק ידיים. פרמי בגדייך שאת לובשת לחסום עיני טיפש סקרן מגשת. התירי שרוכי נעלייך,קולך עכשיו אומר לי שהגיעה עת מישכב. שימלה צונחת-ובא הוד מלכים כסגת צל גבעות משדות פרחים. הסמיכי את ידי המשתלחת לתור אחור,קדימה,בין,מתחת. אמריקה שלי! גילוי יבשת! ארצי שאיש אחד היא מאיישת !! מיכרה מרגליות, גילוי ארצות.... אבוא אל בין רגלייך ואשים חותמי עלייך.

חחחח, גם לי יש אותה בעייה.....

ממש קשה להיות ספונטני.....איך שמישהי רואה אותי מוריד אותם היא כבר מראש יודעת למה אני מתכוון.... :cool: איזו באסה......

?????????

עשית סקס עם מישהו שמשקפיו נשארו על חוטמו בשעת מעשה?? אם כן---תעבירי לי את המירשם..... :cool:

ketty

New member
הופה...צודק ארבל

מירשם??אין..הכל עובר דרך המבט.. קודם הפשטתי אותו ממשקפיו... בלי להסתכל בעיניים לא יכולה לעשות כלוםםםםםםםםםם זה כמו לעשות סקס עם עיוור מה שווה שהוא גם לא רואה?? המגע של העיניים הכי מחרמן(אותי) מודה שאני מופרעת חחחחחחחחחחחחחחח ketty

ketty

New member
אז...תמשיך

יו...אז תסביר לי כבר התבלבלתי...אתה מוריד אותן או לא?

בטח שמוריד.......

הביטוח לא כולל שבר זכוכית בעת עיסוק בספורט מסוכן.... :cool: וחוץ מזה שיורדים ``דרומה`` מצטברים אדים על השמשות...

ketty

New member
הופה...להפעיל מגבים?.

אבל לא יעזרו...כי האדים בשימשה הפנימית

שמשה או שמש?

אני לא מכיר שמשות פנימיות.... את זוהר השמש הניגלה מהמראות, את הלהבה הפורצת מנבכי הפות אותם מכיר ........קל לזהות.

ketty

New member
משורר....

ומופרע.. זה יהיה הכינוי שלך החדש... מ.מ משורר מופרע... חחחחחחחחחחחחחח

רק מופרע יכול.....

להוציא ממך את המייטב.... וראי איך את מקשטת את דפי הפורום בתיאורייך את תשוקותייך לאותו מיוחד שלך... :cool:

ketty

New member
למיוחד שלי...

תקח אותי לחוף הים נתעלס מול הגלים ושם תגלה את תוך עיניי ושם תטבע לתוך נשמתי... זה למיוחד שלי

אורמור

New member
הרס אותי היתרון...(מתגלגלת..)

מה זה אהבתי את הפינה המעוגלת.. מהיום רושמת ברשימת המועדפים.. רק את הממושקפים.. כי מה זה אכפת לי.. שכטעות ויזואופטית.. יראו אותי עם אייזה קילו פחות? ``יותר עדיף..``.. צחקתי עד בוש.. ארבלון.. אתה גאון.. מבריק הלילה.. אור מגולגלת קשות..

אורמור

New member
ובנוסף...בגלל ההארה האדירה..

הלכתי למטבח והבאתי קערה עם אבטיח אדום ומתוק.. וממשיכה לצחוק כל הדרך אל המשקפיים.. כמעט עושה במכנסיים ומה אכפת אם אעלה אייזה מאתיים של גראמים ממילא לא תראה..בלי המשקפיים.. (צריכה לחשוב אייך לקשור את הידיים שלא יסגיר המישוש את המאתיים.. אור ברגע של פריקת עול על אבטיח..

אבטיח

אטיח אבטיח לא על עץ ולא על שיח על הארץ הוא גדל גם בשמש גם בצל מי את אישה מתוקה כאבטיח במקשה האם טעמת אי פעם אבטיח אחר אבטיח לוהט וזוהר

למעלה