ismeralda100
New member
בואי לאילת! (?....)
הכרנו לפני כמה ימים. ללא היכרות מוקדמת. דייט ראשון נחמד.
דייט שני קצר, כנ"ל.
היום בטלפון, סיפר שהוא באילת, סיפרתי כמה שנואה עליי העיר.
שנואה עד כדי כך שאני תמיד אומרת (משפט שאינו רלוונטי כרגע): הדבר היחיד שטוב בעיר הזו? שאפשר להגיע לסיני תוך 20 דקות.
שאל אותי אם אני רוצה שניסע רק שנינו יחד לחופשה באילת.
3 לילות, 4 ימים.
הוא לא צריך לדעת ממש עכשיו את התשובה, רק שיש לי זמן עד לפני הסופ"ש להחליט.
אמרתי שאני לא יודעת. אחשוב על זה. אמרתי שעוד מוקדם מידי, ושיש הרבה זמן עד סוף החודש.
הוא אמר שהוא לא רוצה ללחוץ. כמה פעמים חזר על זה. אחרי זה דיבר על עצמו, הוא רוצה להשקיע. רוצה לדעת מה אני מרגישה. אמרתי לו כבר כמה פעמים, שאני לא אוהבת לדבר בטלפון.
ולא רגילה לעשות שיחות כאלו עמוקות בפורמט הזה.
בסופו של דבר אמרתי לו שצריך לזכור שאנחנו 2 אנשים שעדיין לא ממש מכירים 1 את השני.
מה הייתי אמורה להגיד?
הוא אמר שהוא לא אוהב ללחוץ ואני הרגשתי שאני לא יודעת מה להגיד.
מישהו פה אמר שדייט זה גם ככה סיטואציה מוזרה, כל ה"להתאהב בפקודה" הזה. אז מה לעשות שזה לוקח לי זמן?
שים לב YE - אני לא מקטרת!!! הוא חמוד, ואני בהחלט משקיעה זמן בלהכיר אותו. אבל אנחנו באמת עדיין בקושי (...) מכירים.
הכרנו לפני כמה ימים. ללא היכרות מוקדמת. דייט ראשון נחמד.
דייט שני קצר, כנ"ל.
היום בטלפון, סיפר שהוא באילת, סיפרתי כמה שנואה עליי העיר.
שנואה עד כדי כך שאני תמיד אומרת (משפט שאינו רלוונטי כרגע): הדבר היחיד שטוב בעיר הזו? שאפשר להגיע לסיני תוך 20 דקות.
שאל אותי אם אני רוצה שניסע רק שנינו יחד לחופשה באילת.
3 לילות, 4 ימים.
הוא לא צריך לדעת ממש עכשיו את התשובה, רק שיש לי זמן עד לפני הסופ"ש להחליט.
אמרתי שאני לא יודעת. אחשוב על זה. אמרתי שעוד מוקדם מידי, ושיש הרבה זמן עד סוף החודש.
הוא אמר שהוא לא רוצה ללחוץ. כמה פעמים חזר על זה. אחרי זה דיבר על עצמו, הוא רוצה להשקיע. רוצה לדעת מה אני מרגישה. אמרתי לו כבר כמה פעמים, שאני לא אוהבת לדבר בטלפון.
ולא רגילה לעשות שיחות כאלו עמוקות בפורמט הזה.
בסופו של דבר אמרתי לו שצריך לזכור שאנחנו 2 אנשים שעדיין לא ממש מכירים 1 את השני.
מה הייתי אמורה להגיד?
הוא אמר שהוא לא אוהב ללחוץ ואני הרגשתי שאני לא יודעת מה להגיד.
מישהו פה אמר שדייט זה גם ככה סיטואציה מוזרה, כל ה"להתאהב בפקודה" הזה. אז מה לעשות שזה לוקח לי זמן?
שים לב YE - אני לא מקטרת!!! הוא חמוד, ואני בהחלט משקיעה זמן בלהכיר אותו. אבל אנחנו באמת עדיין בקושי (...) מכירים.