בואי ילדה.

בואי ילדה.

בואי ילדה. בואי ילדה קטנה שלי בואי שבי קצת לידי, לך אני מבטיח-גן של שושנים בואי ילדה שלי. אני אליך מדבר ילדה! אותך רוצה לשמוע...נקודה, אימרי-מה קורה איתך ילדה? אמרי-ספרי לי...נקודה. אני ארמון אבנה לך בשימחה אל מפתן ביתי אכניסך כנסיכה, יורש עצר,יוצא חלצי בבוא יום יפקוד את שדותי. אני אליך מדבר... נסיכתי, בואי-כנסי אל תוך... ביתי. רציתי לבוא איתך ואליך- רציתי להגשים את כל משאלותיך, אך משהו בתוכי,בי...עצר- משהו בתוכי נחרד..ואמר: "שובי הביתה... שובי ילדה- הן שם תמצאי רק אגדה לא בית חם, לא עלם תם, רק אביר בשיריונו מוגן. לא תוכלי ילדתי-לחדור מבעד לשיריון לא ישא אותך האיש,בתוך האפיריון אי לך..ומה שם תחפשי? שובי הביתה שובי ביתי!" והאהבה שטרם התבשלה- כפרי בוסר-חיש קמלה, נשארתי בביתי הדל והשקט גיליתי... שאני נסיכה... באמת! עדינה-ו

בואי ילדה..

בואי ילדה,כיפונת תמה שבי לשניה על ברכי הזאב הוא את ישבנך כבר ילטף וירגיע,שזה אך רק לטובתך בוא נערי התמים,הנפלא בין עגבותי כנס לשניה אני אכין לך מרחקת מתוקה מדובדבניי הדשנים-לריבה.. סיפורי כיפה אדומה.

כעת אחרי שלקחתי את הרגיעון

של סבתא הדס, באתי להתחשבן עם הזאב על שאכל את הסבתא ועל שטרף את הכיפה האדומה. ומי יודע אולי לשנות בכך את פני ההסטריה. אופס.... את פני ההסטוריה. ומזל שראיתי את הכיפה האדומה מסתודדת עם הזאב, ככה יכולתי ללכוד את שניהם ולהביאם עד הלום!!!

קלייר 1

New member
רגעיון ?חחחחחחחחחה

ה יי פנינה קסומה לאחר שלקחת הרגיעון אפשר להתחיל לצעוקקקקקקקקק היכן את נעלמת לי פתאום ועל מה התודה(מהלכת בגאוה כטוס) חחחחחחחח פשוט מתוקה התרגלתי לחיוך הנפלא

למעלה