בואו..

LINKIN PARK!!!

New member
טוב...

לא לקחתי מקריפטונייט, windows media player זאת תוכנה מטומטמת בשביל לקחת ממנה תמונות. אז עשיתי אחד יותר טוב. ותודה על התמונות.

נאחסית

New member
חחח

יפה,
גנבתי לך ת'תמונה, מקווה שאין התנגדות

XDDD

זה שולט!!זה ממש ממש שולט!!אהבתי הכללל.. וגם שזה כתוב בצורה תנכי"ת ^^ "ככה יעשה למורדים אשר וג'יטה לא חפץ ביקרם!"..זה משפט שדי מתאים לסיפור שלך ^^ אגב גוטן כבר יצא מהקטע של המורדים?או שהוא עדיין מלקט שאריות של תמונות שנשארו לאחר שכולם שרפו את התמונות שלהם בל"ג בעומר? ושוב אני ארשום שזה אחלה סיפור!^^

אני לא מבין איך

מדינה שלמה בהיסטריה מחבורת ארגנטינאים מיובשים שעושים סידרה מפגרת עם סיפור מצוץ מהתחת - עושה להם יומנים דביליים (פליפה ואני...) וכשהם הגיעו לארץ המון בנות (ובנים) נראה כאילו היפנטו אותם עד כדי אובססיה לחרא, ובטח בשביל רק לראות את האידיוטים האלו היה צריך לשלם המווווון כסף שאחרי זה אותם ארגנטינאים שותים איתה וודקה או מזריקים לעצמם וצוחקים על הטימטום והפראייריות של הישראלים (הם גם בטח אנטישמים!) ואז הם מקיימים אורגיות ענקיות בשביל לסמל יום טוב של שדידת מדינה פראיירית!

נאחסית

New member
...

הדברים שאתה אומר הם כל כך נכונים! (עם מעט הקצנה) אבל נכון מאוווד!!!!!!

למה הקצנה?

כמה מפיקים החליטו שהם רוצים לעשות בוחטות אז המציאו סידרה שסוחטת את מדינתינו עוד יותר מקטנטנות (ואני עוד מאלה שאהבו את העונות הראשונות של קטנטנות!), ועכשיו המדינה שלנו בהיסטריה (היי, אולי זה הסיבה למצב הכלכלי, אנחנו משקיעים יותר מדי בזבל הארגנטינאי במקום לדברים חיוניים! מצאתי את התשובה!!!!!)....

נאחסית

New member
נכון

הראשונות עוד היו בסדר, בהן עוד יכולתי לצפות איכשהו... אבל השאר--- אאאאייייכססס... איזה פיגור!

למעלה