בואו שחק
את מי הייתם מלהקים

בואו שחק ../images/Emo13.gif את מי הייתם מלהקים

לקאסט החלומות? להצגה,נניח,אמממ... צלילי המוסיקה עלובי החיים והמחזמר הפרטי שלכם

נשחק-הבחירות שלי!!.

אממ עלובי החיים,ברשותכם- ולז´אן-דודו פישר,היחיד שיכול לתפקיד הזה,נראה לי,לא? ז´אבר-יגאל נאור,ששי קשת,משה בקר מריוס-ואוו זה קשה,יש לי כמה-אממ,אנוכי-הייתי חייב,אבל הייתי מלהק גם איזה שחקן מההצגה מתנקשים,שכחתי את שמו,אבל מצוין,וגם את גיא פרידמן,משום מה זה מתחבר לי,אפשר גם לנסות את שחקן בשם אבינועם שמחי,עלום ומדהים,באחריות.וגם,אקי אבני. לתפקיד קוזט הקטנה-סיוון טלמור,לא כ"כ קטנה כבר,אבל יכולה לעשות שמות בעולם התיאטרון בישראל. לתפקיד הילד גאברוש-מתן בלו,ילד כ"כ טוב,הוא אחלה אפונין שלי היא ללא ספק קרן הדר,מכירים?שחקנית מופלאה בעלת קול מרטיט קוזט הגדולה,מה אתם אומרים על ליאת אחירון? מה עוד? אנז´ורא?-אממ,יש לי שחקן מדהים בשבילו-סמי הורי,אם הוא רק היה יודע לשיר,אפשר גם רמי הויברגר תנארדייה?לגברת,יש שחקנית זמרת ששמה גלית דהן,הר ענק של הומור עוקצני ואיכות גולשת.לאדון,שמוליק טנא. איזה כיףףף

actress

New member
מזכיר לי את המחזמר משנת 83

עם ששי קשת, ריקי גל וחנה לסלאו "הללויה הווליווד" והנה תמונה מתוך "להיטון" בשנה הזאת+ הכתבה בהמשך

ץץץץץ

New member
גם אני, גם אני../images/Emo6.gif

טוב.... ולז´אן בהחלט מר פישר, ז´אבר יהייה יוסוף אבו ורדה, למרות שיכולות השירה שלו מוגבלות (אבל גם ששי קשת בהחלט בא בחשבון ואולי אפילו יוסי גרבר), מריוס מושלם לדעתי הוא יורם טולדנו, טברייני מתיאטרון חיפה, שחקן בחסד עליון. קוזט הקטנה יכולה להיות כליל החורש פרחי דקל, תום, אתה בטח מזהה מאנני ומההפקה של עלובי החיים בארץ, בתור גאברוש הייתי משאיר את גיל סגל- נשמה טהורה ומוכשרתץ לצורך קוזטי הייתי לוקח את גלית גיאת שמשחקת בינוני פלוס אבל שרה 100 פלוס. דרך אגב אחרי "אדונן של שתי משרתות" גם קרן הדר נשמעת בכלל לא רע. את אנז´ורא אני בכלל לא זוכר אבל רמי הויברגר נשמע טוב בכל מקום. גברת תנארדייה שלי תהייה ליאה קניג כמה שזה ישמע מוזר או לחילופין שרית וינו אלעד ואדון תנארדייה הוא אשר צרפתי (לליאה קניג) וניסו כאביה- גם הוא די עלום (לענת וקסמן). אחלה רעיון למשחק. תהיו לי בריאים.... ירון

אתה מכיר את ניסו?!?!?!?!

הוא המורה שלי לדרמה בביצפר!!!!!! הוא הבנאדם הכי מקסים שקיים עלי אדמות! איזה כיף שעוד מישהו מכיר אותו, הוא כל-כך כישרוני!

ץץץץץ

New member
היי סתיו...

ברור שאני מכיר אותו, הוא הרי טברייני עוד יותר טוב אני מכיר את המשפחה שלו ואת אחותו המדהימה שהיא חברה טובה של אמא שלי. נו..תראו איזה עולם קטן.

איזה מאאאאאאאגניב....

תמסור לו ד"ש ממני... ואני אמסור לו ממך... באמת עולם קטן...

diri

New member
קרן הדר

בטח שאנחנו מכירים את קהן הדר המדהימה... אין..פשוט אין כמוהה- מאיפה היא מוציאה את הקול הזה..פשוט לא ברור... האם ראית אותה בהפקות של בית-צבי? (בתפקיד המשהים בשיער??) דירי

קרן הדר ושיער

לקרן הדר באמת יש קול שלא מהעולם הזה, אני באמת מסכימה אתכם... בקשר לשיער, אז ראיתי משם רק את אקווריוס וGood Morning Starshine (ראיתי את זה בערב התרמה למען הכוריאוגרפית של בית צבי... היה מדהים...), והיא באמת מדהימה ואני רואה את המחזמר ביוני, כשזה חוזר!!! זה הכל...

הקאסט שלי לעלובי החיים...

ז´אן ולז´ן - כמובן שדודו פישר... ז´בר - ששי קשת או שמוליק טנא מריוס - תום שלנו... אנז´ולרא - תומר, המורה שלי למוסיקה... הבנאדם הכי כשרוני שהכרתי בשנים האחרונות קוזט הקטנה - מיה אלוני... תום יודע על מי אני מדברת... קוזט הבוגרת - רינת גבאי אפונין - אני... ולא יעזור לכם... אני חייבת לשבץ אותי שם...
מר תנרדייה - אריק לביא גברת תנרדייה - תיקי דיין, שהייתה מעולה! או יותר טוב - דינה גולן. מושלמת לתפקיד! פנטין - אמממ... ריקי גל עשתה את זה טוב... זהו, אני חושבת...

למעלה