בואו נתנפח קצת . . .

בואו נתנפח קצת . . .

מהי המחמאה הכי טובה שאמרו עליכם אי פעם? (עזבו שזה שזה שקר... /tapuzforum/images/emo8.gif אך) מסקרן אותי לדעת אלו מחמאות שלא שומעים כל יום אמרו עליכם.

0מינרית

New member
אמממ..בלי להחמיא לעצמי חחח

אמרו שאני אצילה!לדעתי זו מחמאה שטמונים בה הרבה מחמאות מעבר חח

0מינרית

New member
אמרנו

מחמאה אחת!תחליט או חכם או קסם אישי.אני הייתי הולכת על קסם אישי .לא שאני מכירה אותך,פשוט זו מחמאה יותר מחמיאה

0מינרית

New member
חח אה הוא תימני?

מסכן! חח עוד שניה הוא נכנס ויורה בנו חיצים! אמת היא שרק רוצים להציע לי תמנים אני ישר פוסלת.תמנים מסתדרים עם תמנים!

סתם שתדעי. . .

שאין על התימנים... באמת! זו עדה מיוחדת, זו עדה חכמה מאוד, עזבי את כל הדיבורים שמדברים עליהם... אך אם מסתכלים עליהם במבט כללי אחרי הכל... זו באמת עדה זהב עם אנשים טובים ומקסימים. אין את זה בהרבה עדות...

וואלה - אחלה שרשור! חחח

מרוב שאמרו לי דברים - קשה לי לבחור סמינרית - תעזרי לי? יפה מוכשרת חכמה כשרונית קסומה (לא אצילית!) (לא עדינה!) אינטילגנטית מלאת מרץ ועוד ועוד.... מה בחרנו? חחחח... לכל מי שמתכונן לתת לי שמוסים על הראש, זה רק בצחוק - תירגעו.....

0מינרית

New member
חח

בוא נגיד שבמקרה כזה הכל בכל מכל פשוט נ פ ס ל! בוא נאמר שענווה בטוח לא! חח צוחקת

ווואו!

הרעיון הכי טוב - צנועה וחסודה. על זה לא חשבתי...ח..... סמינרית, את עדייין בסמינר? תביאי איזה משהו יפה של הרב דסלר....על ענווה.....

0מינרית

New member
יש

לי מאמרים שלמדתי על הרב דסלר אבל דוקא על האהבה,אהבת הזולת,כח הנתינה והנטילה..על ענוה אין לי ...ו..חכי אני בדרך לאנשהו,כשאחזור אכתוב פה איזה וורט

0מינרית

New member
זהו ש

בסמינר הרבה בנות מעולות הם רק נראות.לא מופנה אלייך..אבל בוא נאמר שאם את פה אז לא ממש גאים בך

חחחח...

לי אמרו מליון פעם שאני סנובית ואני לא רואה בכך מחמאה .....להפך....חחח מה שכן...הרבה אומרים עליי שאני חכמה ואיני מתגאה בכך כי זה נכון. וזה סוג המחמאה שאני די אוהבת....

למעלה