בואו נתכנן

omni96

New member
בואו נתכנן

אוקי אז ככה מפגש פורום הבא הולך להיות משהו מעולם אחר !!!!!!!!!! תגידו לי מה אתם חושבים על זה! נשכור חדר או שנים במלון !!! ניהיה כמה ימים בת"א ! בבוקר נעיר אחד את השני בכאפות ! ואח"כ נצא לקפוץ לשיחים ולהציק לאנשים ! אני ממש מקווה שעד אז תיהיה לי מצלמת וידאו ! יותר מידי סימני קריאה !!!!!!!!1 אז מה אתם חושבים ?!!?!?

b a m margera

New member
ואללה רעיון טוב לאללה!!

אבל כדי להשכיר חדר צריכים מישהו עם תעודת זהות או מישהו מעל גיל 18 לא זוכר אבל לדים לא יכולים... מישהו פה מעל גיל 18? ולמה להעיר בכאפות למה להיות כזה רחמן!! בוא נעיר בשתינה במכות נוריד את המכנסיים ואז נבהיל את מי שזה יהיה וכשהוא יקום הראש שלו יתקע בתחת!! ונפליץ!! בעעעעעעעעעעעעע יאללה רעיון טוב לאללה

Jackass Girl

New member
בטוח שיש...חייב להיות...

יש פה מישהו בן 18 או מעל גיל 18? גיא בן כמה אתה??

BiAAcH

New member
חחח, הלוואי...

יש עוד שנה וחודשיים... אבל בואו נחשוב על זה ככה, עוד חודשיים, רישיון, עוד 8 חודשים (
) רישיון בלי מלווה, זה כבר מעודד... אבל אור, רעיון ממש טוב, רק שאנחנו לא נוכל להרוס את החדרי מלון כמו בג'קאס, אין לנו תקציב...

AdShEaTaKoRe

New member
שמעו... שפיץ הוא מעל גיל 18 אבל...

אני לא יודע אם הוא ירצה לשתתף בזה... צריך לשאול אותו אבל חוצמזה זה רעיון בנזונה!!!

BiAAcH

New member
אהה אחי....

חיברת כבר את העכבר גלילה שלך?? חחחחחח שלי כבר מחובר, הוא דווקא אחלה, יותר טוב ממש שהיה לי... (וגם יותר יפה)

BiAAcH

New member
ארבל....

הוא באמת מציק בלילה, האור שלו לא נכבה עם המחשב, וזה אור חזק!!

MiNUsH

New member
חשבתם במקרה על...

לבקש מההורים שהם יזמינו את החר....

bam margera1

New member
נגיד:"מה אכפת לכם?!"

זה ראסמי לא עניינם למה החדר! אנחנו מזמינים חדר ומשלמים להם אז שישתקו ויגידו תודה!

omni96

New member
דיברתי על ההורים

לא על הפקידי קבלה במלון הרגע קיבלת מדלית זהב בכושר הבחנה וריכוז ! מסטול

bam margera1

New member
בונ'א

סתום! מאיפה אני אמור לדעת שאתה מדבר על ההורים?! וחוצמזה אני מסטול טבעי...יש בעיות?!

omni96

New member
חחחחחחח

אתה סתום ! טיפש ! אני אגיד אותך לאימא ! חחחחח ממש אין לי כוח לריב איתך ואני גם לא רוצה בגלל שהרבה אנשים לא אוהבים את זה וממש חבל עליך ובקשר למסטול טבעי ! אתה עדיין לא קיבלת את מדלית הסטלנות ! אז...שתוק או שפשוט אל תדבר בעצם תדבר האוויר שאתה נושף מחמם אותי !

למעלה