בואו נתחיל שרשור חדש ...

כתומית10

New member
בואו נתחיל שרשור חדש ...

אין לי רעיון ... אבל הדף הזה פשוט קצר מדי וצריך להאריך אותו .... אז מה אתן אומרות ????

כתומית10

New member
שאלה קשה !!!!

בכל פעם שלרגע נדמה לי שאני יודעת את התשובה , בן זוגי היקר טורח להבהיר לי שאני ממש לא בכיוון .....

גברברת

New member
אולי תשאלי אותו מה הכיוון ותכתבי כא

כי בן זוגי למשל ידע יפה מאוד להגדיר מה גברים רוצים.

כתומית10

New member
אתי, תתחילי עם השאלה הזו כהודעה

נפרדת .... נראה לי שזה ימשוך לכאן אנשים .....

אמיקה

New member
נו טוב - זה ברור לא? ../images/Emo8.gif

גברים רוצים :
סקס, הרבה, מינימום "פור פלי", אם אפשר שאת למעלה ויש עלייך שרירי ירכיים חזקים - בכלל סבבה
לראות כדורגל + הגשת "כיבוד" ע"י מלצרית אילמת בלתי נראית (שלא תפריע ושלא תסתיר את המסך בדיוק בגול)..
כיור שרוחץ כלים מעצמו ושם במייבש, והכי חשוב - מנקה את המשולש , הכל בשקט בשקט בעוד בעלי הבית ישנים (בעלי תחת הרושם שיש לו בדיוק אחד כזה בבית
)
לישון באלכסון, למרות שיש שם מישהי (עם שרירי ירכיים חזקים
, והיא גם יודעת לעשות קפה בבוקר).. יש לי עוד ... תורכם -

אתי@

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif מזדהה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לגבי
שלישית - בעלי בטוח שיש גמד קטן שעושה את כל הדברים האלה בלילה

אורא

New member
ואני אוסיף עוד כמה קטנות

שהקניות יגיעו מהסופר הביתה ולמקומם בלי שאף אחד ייעשה זאת..
הכביסה המלוכלכת תגיעה מהריצפה במקלחת למכונה ולחבל וכמובן חזרה לארון נקייה ומגוהצת...בעזרת מטה קסמים

חנץ

New member
אישה מהאריזה זה מה שהם רוצים

עם הוראות הפעלה ברורות שיקלו עליהם להבין אותנו, ובעיקר
אישה בלי עבר או היסטוריה כלשהי עם גברים
נאמר בעקבות דיון מעמיק אתמול בנוגע לעובדה כי יש לי אקסים וצריך להכיר בעובדה הזו, ואילו לבחור, ברור שיש וזה לא נושא לויכוח בכלל.... הגרוע הוא שאצלם כל המרבה הרי זה משובח ואצלנו בודדים זה יותר מדי.

אנה123

New member
זה באמת משנה להם??

חשבתי שאישה בלי היסטוריה דווקא מבהילה אותם כאילו אז הלחץ עליהם יותר גדול מה אתם חושבים על זה??

כתומית10

New member
וואלה נכון.

הוא נלחץ לאללה כשאני שותקת .... ואם אני מצרפת לזה פרצופון קצת עגום .... הוא בכלל נבהל !!! נראה לי שהוא פשוט רגיל שאני לא סותמת ת'פה ... אז כשמשהו משתנה, הוא בטוח שקרה משהו (מה שנכון - נכון).

גלריה

New member
כמו שכתומית אמרה...

אנחנו לא סותמות את הפה ופתאום נהייה שקט הם נבהלים...

אנה123

New member
שלי כניראה התרגל שאני שותקת

אז הוא ניבהל כשאני מתחילה לדבר... בפעם האחרונה שדיברתי התחתנו

אנה123

New member
../images/Emo6.gif לא בדיוק...

שנינו שתקנים... לפני כמה זמן מישהו שראה אותנו אוכלים צהריים אמר שאנחנו ניראים כאילו שמישהו סגר לנו את הכפתור של הווליום - כמו אצל אריק ובנץ.

למעלה