בואו נתחיל שורה חדשה, כי יש בלגן

*חמודה

New member
בואו נתחיל שורה חדשה, כי יש בלגן

אני מתחילה, כי פשוט זה כבר מבלבל מרוב שענינו אחד לשני. אני כ"כ שמחה שיש כאן מעריצים רבים לדומינו, דבר שלא נראה בהתחלה . לסיוון- גם אדיר הוא האהוב עלי !!! האמת , שחשבתי ככה רק אחרי שהלכתי להופעה כי אז ראיתי איזה מותק של בן אדם הוא !!! הוא כזה בן אדם עם נשמה טהורה...חברה, לכו לראות בעצמכם, זאת לא בעיה לתפוס איתם שיחה אחרי ההופעה, הם אחלה ! זהו זה בינתיים... *דומינו*

dominogrose

New member
אז הנה בנות... מה שביקשתן...

אחרי ההופעה כמו בכל פעם דיברתי עם אדירו´ש! הוא הראה לי משהו נחמד שמעריץ עשה לו (הוא כתב את כל ההופעה והשירים שבהופעה מילה במילה וצירף מכתב) ואז הוא אמר , ואני מצטטת:"גם 2 בנות מראשון הביאו לי קלטת..." ואני ישר אמרתי:"נכון... קרן וגולדי, הן מסרו לך ד"ש" והוא אמר לי למסור לכן החזרה. והאמת, אני לא יודעת איך הגענו לזה. אמרתי שעברת דירה לתל-אביב, כי הוא חשב שאת עדיין בראשון... זהו בערך.....
וכולם ביחד: "איזה מתתווקקקקקקקקק!!!!!!!"
***דומינו***

רגעעע..

אתם ניפגשות עם מפורסמים בלי להודיע לי? דרך אגב, פעם הוא עבר לידי (אדירוש) מדבר בפלאפון:) זה היה שתי שניות אחרי שקובי אוז אמר לי שלום. אני לא צוחקת! זה היה בתל אביב:) תגובה פליז. תודה, ביי, צ´או, אדיאוס, סיונרה, ענבל

dominogrose

New member
ענבלוש מתוקה . . . . .

מה שלומך, חומד? גם לי יצא להגיד שלום לקובי אוז וגם לאלי ומריאנו, ולפלטפוס, ולאביב גפן ולעודד מנשה ועוד כמה שאני לא זוכרת כרגע.... דומינו, זה כבר משהו אחר...
את דומינו אני מכירה כבר שנתיים וחצי והם כמובן מכירים אותי. בגלל זה גם אדירו´ש המתוק נותן לי להכנס לאפקט הדומינו בחינם בכל פעם שאני באה... אני אוהבת דומינו, ואני לא יפסיק לאהוב את זה!
כבר היית באפקט הדומינו? מחכה לתגובה.... ***דומינו***

שגי

New member
גם אני אמרתי שלום לסלבריטאים!

היי סיוני... לא סיפרתי לך אבל גם אני מכיר כמה סליברטאים... יש לי חתימה של אבשלום קור..וכניסה חינם לכל ההופעה של שולי נתן... יצאתי במשך חצי שנה עם הקרינית מהשעון הדובר...ובגלל שהיא תמיד היתה בטלפון..ניפרדנו (בגלל שניפרדנו אני תמיד מאחר
) אז רק שתראי שאני לא כזה חנון כמו שתמיד חשבת... שגי

הייתי אמורה

אבל לא יצא לי בסוף, אח, החיים קשים.. יש לו אי מייל או משהו?.. אני רוצה לדבר איתו אבל לא בטלפון אני לא רוצה להתעלף בפעם הראשונה בחיי טוב, מחכה לתגובה ***ענבל*** (חחחחחח נחמדה השיטה לרשימת השם:)

dominogrose

New member
מ - ע - ת - י - ק - נ - י - ת !!!!!

אני המצאתי את כתיבת השם הזאת!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחח אבל אני מרשה לך להשתמש בזה....
(בלי הרבה ברירה...) יצא לי לדבר פעם עם אדירו´ש המתוק בטלפון וגם עם אסי, וגם עם רועי.... ובעצם גם עם גורי.... אבל הכי כיף היה לדבר עם אדירו´ש!! הוא ממש מתוק!!!
***דומינו***

בצחוק בצחוק

אני לא עומדת לכתוב את זה כל הזמן:) ***ענבל*** חיחיחי סתם סתם זה לא יקרה שוב ***ענבל*** ביי

lirota

New member
היי גם אני פגשתי אותו

היי קוראים לי לירון אתם לא מכירות או תותי רק רציתי לספר לכם שראיתי את אדירי יוצא מהבורגר ראנץ בכיכר רבין ועולה על אופנוע אני וחברה שלי אמרנו לו שלום אז הוא חייך ונפנף לנו איזה מותק.

keren007

New member
איזה חמודי!!! ../images/Emo85.gif

אני מתה עליו!! ואני כל כך שמחה שהוא זכר אותנו.....
סיוו´נוש! אם את הולכת לעוד הופעה... תמסרי לו עוד ד"ש, שיהיה מוצף בד"שים..... מעניין אם גם רועי זכר אותנו...

*חמודה

New member
קרן, העלית נקודה חשובה...לסיוונוש

סיוון, מה עם רועי, הוא אמר בכלל משהו עלינו??? אני משערת לעצמי שלא אדירוש יותר חמודי...בהרבה !!!

*-*SUNSHINE*-*

New member
גם אני פגשתי כמה......./images/Emo9.gif

את "תיקי" הלא עדי עדי אשכנזי...<אשכנזי? נראה לי...> ראיתי את מאיה דגן הלא היא "רננה" ו"פזית מלמלית..." ואת רועי בר נתן,ושגית סול,וטלי אורן,ואסי<!!!!
>וגורי,שהוא כזה חמווווווווווד לנשוך אותו!! את אילן <מירייי>,ובעצם,את כל חברי דומינו....! חולה עליהם,מה אני אעשה... -שני-

keren007

New member
שלום!

שלום, אני קוראים לי תיקי... האחות! אני חושבת שאני קיבלתי מחזור....... איי היד, היד, היד, היד, היד! אוי הרגל, הרגל, הרגל, הרגל! לחני שלום, אני מיוחדת!!! תיקי

למעלה