בואו נתחיל מחדש.

Thierry Henry

New member
בואו נתחיל מחדש.

(לא אני לא חוזר ליהיות מנהל) אבל עכשיו שאני חושב על זה אחורנית באמת התנהגתי בצורה מפגרת. המטרה שלי לא הייתה לפגוע בכוונת תחילה, אבל שאני כועס אני לפעמים(חח על מי אני עובד,תמיד)נוטה להגזים ולהגיב בצורה מטופשת. ככה אני..אולי זה בגלל הבית שממנו אני בא,לא יודע למה..אבל ככה אני ובאמת שמכירים אותי אני בנאדם אחר לגמרי ממה שיצא לכם לראות בפורום. סליחה על הכל וכל מי שפגעתי בו.זאת לא הייתה הכוונה שלי,ממש לא.אני לא כזה בנאדם. אז בואו נתחיל מחדש. אני רז, בן 17 שנה אחרונה בצפר סוף סוף..אמן

מאוד מתאים לך להגיד את זה.

כששלחתי לך את המסר לפני איזה שבוע עם הכוונות הכי טובות והצעתי לך שנתחיל כולם מחדש שמת זין על מה שרשמתי ומה שהצעתי כאילו לא דיברתי זוכר? אבל אני לא יתן לך לדבר לאוויר. נעים מאוד אני עדי בת 16.

Thierry Henry

New member
בכוח את רוצה?

הסכרתי לך שהייתי עצבני הסברתי לך שלא ממש חשבתי באותם הרגעים העדפתי לא להגיב בצורה נרחבת כי אם הייתי עושה את זה זה אני בטוח שהייתי אומר איזה משהו שאח"כ הייתי מאוד מצטער עליו אז העדפתי להבליג.להגיב לך בקטנה ולקוות שלא תיכעסי על זה יותר מידי

אז בוא נגיד שאני עכשיו עצבנית ואני

מעדיפה לרשום משהו שהייתי מצטערת עליו. מחר אני ירגע.

bLAck hALo

New member
עדי, אללה לנטוש את הסירה מתוקה.

בונים אחת חדשה, זאת נשרפה. בובה שלחי חזהר מסר או כנסי למסן.. דברי איתי!

angela12

New member
כולם כאן עכשיו?

או מה? טוף, בכל אופן רז, לי לא הייתה שום בעיה איתך שהיית מנהל, ומבחינתי תחזור, אבל מסיבות שאך אחד לא רוצה להסביר לי, אתה פרשת. כפיש? יופי עכשיו, בבקשה, אפשר לקבל תשובה?

Thierry Henry

New member
הסברתי למה פרשתי

ההרגשה שהייתה לי מהפורום עצמו לא הייתה טובה והעדפתי להרים ידיים,דבר שלא אופייני לי. במחשבה אחורה אם הייתי ישן על זה איזה לילה אחד טוב ולא הייתי רץ ישר ומבקש שיורידו אותי מרשימת הניהול היינו יכולים לפתור את זה. אבל זה לא קרה.ואי אפשר לשנות את זה,כרגע.

angela12

New member
וואו!!! תודה על ההסבר!! אושר שמימי!

היה קשה? סליחה...מישהו עיצבן אותי במסנג'ר לא אשמתכם...

k k1

New member
חחחח ספירוש מצטערת

פשוט אם הייתי מסבירה לך זה בטוח היה מתחיל עוד ויכוח..

angela12

New member
הסליחה מתקבלת!

אבל רק בגלל שהסברת לי אחר כך במסנג'ר...

bLAck hALo

New member
.....

(עונים לתגובות אחרות אז זה יורד. לא קשור לייחס..) מסכימה להתחיל דף חדש. אז גם אני מבקשת סליחה על כל הקטע הזה שהיה בימים האחרונים. שלא נדבר על זה שהיה כאן מבולגן וסתם בלבול. אני יכולה להבטיח לך שלאף אחד מכאן לא הייתה כוונה לפגוע גם בך מניחה שאיכשהו יצא. בטוחה שאתה אחרת כשמכירים אותך. כל אחד הוא כזה. הכרות שטחית היא הכרות שטותית.. לא שופטת אותך לעומק בעזרת הודעות בפורום. ממממממממ.. כיף לך! שנה אחרונה! יב'.. לא עושים כלום בכיתה הזאת. ואחרי זה צבא
אךךךךךךך צבא, צבא.. הילה בת 14. ואני לא עד כדי כך ילדותית

Thierry Henry

New member
גברים במדים עושים לך את זה?../images/Emo6.gif

כן צבא...הצבא דפוק. הורידו לי את הפרופיל מ97 ל45..ולמה? כי אני סובל מסינוסיטיס..זאת המחלה הזאת שכל האמהות הפולניות מזהירות אותך מהן..שאומרים לך לא למשוך את הנזלת..אז אני לא הקשבתי ובגלל זה הצבא נכנס בי עכשיו. פרופיל 45!!!ביזיון!
לא נורא..3 שנים בקרייה

bLAck hALo

New member
חחח ואם כן?

כמה חברים מתגייסים אז נראה אותם עכשיו במדים. או בלעדייהם
חח לא קשור לעושה לי את זה אני פשוט נוראאא רוצה כבר להתגייס כל עוד אני לא יהיה פקידה!!!!! מ-97 ל-45?! בגלל סינוסיטיס?! אוקי להזכיר לעצמי לא למשוך את הנזלת טחחח כאילו שאני יקבל פרופיל 97.. כן, בטח.

Thierry Henry

New member
לצבא יש כלל מטופש

שאם היו לי מעל 6 התקפי סינוסיטיס ב3 שנים אז זה אומר שזה יפריע לשירות הצבאי שלי כקרבי ולכן כדי לפסול כל אפשרות שאני אהיה קרבי הם דופקים לי פרופיל 45 ככה זה צבא..אפשר להסכים איתו ואפשר לא להסכים איתו בסופו של דבר אין ברירה חוץ מלהסכים איתו

bLAck hALo

New member
יאפ.. ככה זה.

אבל לפעמים (לרוב!) הם כל מפגרים. ואתה יודע מה האפשרויות שלך בצבא יהיו?

למעלה