Digi Lista
New member
בואו נתחיל דיון...
ביום שישי בלילה הכרזתי רשמית על פתיחת חג הסוכות בפורום(כן, תחיו עם זה שאני אוהבת לבלבל את המוח!), כתבתי את ההודעה הבאה(אני מעתיקה רק את החלקים החשובים) ורק יאקומו הגיבה אבל וזה נתקע אז אולי עכשיו הדיון יתפתח...(אגב גם אנג´מון מחכה להמשך...): בוודאי אנשים מסויימים תוהים איך לעזאזל אפשר לקשר בין חג הסוכות שהוא אחד משלושת הרגלים(מה שאומר שהוא חג חשוב עוד מימי עבר...)לבין תוכנית הטלוויזיה היפנית דיג´ימון...בעיקרון המחשבה הזאת הגיונית מאוד אבל אל תשכחו שמדובר כאן במנהלת עם דימיון מפותח, שיגעון תמידי וטירוף ענקי... הגיע הזמן להפעיל את גלגלי המוח(לי יש פטור, אז רק אתם...
)לכבוד החג... נתחיל מדיון בנושא "את מי הייתם רוצים\לא רוצים לארח בסוכה ולמה?", אני הייתי רוצה לארח: טאי ,טאקויה ודיוויס(כי יש לי חיבה מאוד עמוקה כלפיהם, יש לנו אופי דיי דומה ויהיה מצחיק....) ריקה(כי היא ממש דומה לי! ובקרוב תהיה לי גם כלבה על שמה אז צריך להפגיש ביניהן...) סוזי- סוזאנית(כדי שלאחי הקטן לא יהיה משעמם...). קארי(למרות חוסר אהבתי אליה- במילים עדינות..., אני צריכה לוודא אחת ולתמיד למי מאיתנו יש אינטואיציות יותר טובות!אני לא בטוחה שהיא תנצח!!!) קאזו-קנטה(כדי שיספקו להיטים כמו "שוחה לי באמבטיה" הענקי!) קן,מאט,הנרי וקוג´י( כי אם ישעמם לי לצחוק אני ארצה לנהל שיחות נפש עמוקות אל תוך הלילה...) וימון,גאטומון,ריינמון,אגומון,גאבומון,גילמון,גוממון, קאלומון וטריירמון(הם כולם יאכלו, למעשה יזללו גם את עלי הסכך...וטריירמון שהיה שותף פעיל יסיים לאכול ויגיד לכולם "ריגעון!, כמה אתם יכולים לאכול?!"- הנרי יקח אותו הצידה וילמד אותו מזה טאקט...) ואורח הכבוד(המתאשפז האחרון...) הוא כמובן הדיג´ימון הכי חמוד בעולם, בעל הקול הכי שטיחי בעולם, זה שמתמזג איתי דיגיטלית לאימפסטטנמון...ניחשתם נכון, זה יהיה אימפמון וכול מי שיתפרע במסיבה יחטוף בדאבום גרוס לפנים!. עכשיו תורכם... יאקומו כאמור הייתה היחידה שהגיבה: אני הייתי מארחת בסוכה את כ-ו-ל-ם מכל העונות, אפילו אם יהיה מאה עונות, את כ-ו-ל-ם! ואורח הכבוד שלי יהיה כמובן ווילרמון! הדיג´ימון שלי, זה יהיה הזמן המתאים להציג אותו לפני כולם! זה דווקא נראה לי דיון מעניין(תמוה, מוזר אבל מעניין...). אז אם בא לכם לשתף פעולה...
ביום שישי בלילה הכרזתי רשמית על פתיחת חג הסוכות בפורום(כן, תחיו עם זה שאני אוהבת לבלבל את המוח!), כתבתי את ההודעה הבאה(אני מעתיקה רק את החלקים החשובים) ורק יאקומו הגיבה אבל וזה נתקע אז אולי עכשיו הדיון יתפתח...(אגב גם אנג´מון מחכה להמשך...): בוודאי אנשים מסויימים תוהים איך לעזאזל אפשר לקשר בין חג הסוכות שהוא אחד משלושת הרגלים(מה שאומר שהוא חג חשוב עוד מימי עבר...)לבין תוכנית הטלוויזיה היפנית דיג´ימון...בעיקרון המחשבה הזאת הגיונית מאוד אבל אל תשכחו שמדובר כאן במנהלת עם דימיון מפותח, שיגעון תמידי וטירוף ענקי... הגיע הזמן להפעיל את גלגלי המוח(לי יש פטור, אז רק אתם...