בואו נתחיל דיון...

Digi Lista

New member
בואו נתחיל דיון...

ביום שישי בלילה הכרזתי רשמית על פתיחת חג הסוכות בפורום(כן, תחיו עם זה שאני אוהבת לבלבל את המוח!), כתבתי את ההודעה הבאה(אני מעתיקה רק את החלקים החשובים) ורק יאקומו הגיבה אבל וזה נתקע אז אולי עכשיו הדיון יתפתח...(אגב גם אנג´מון מחכה להמשך...): בוודאי אנשים מסויימים תוהים איך לעזאזל אפשר לקשר בין חג הסוכות שהוא אחד משלושת הרגלים(מה שאומר שהוא חג חשוב עוד מימי עבר...)לבין תוכנית הטלוויזיה היפנית דיג´ימון...בעיקרון המחשבה הזאת הגיונית מאוד אבל אל תשכחו שמדובר כאן במנהלת עם דימיון מפותח, שיגעון תמידי וטירוף ענקי... הגיע הזמן להפעיל את גלגלי המוח(לי יש פטור, אז רק אתם...
)לכבוד החג... נתחיל מדיון בנושא "את מי הייתם רוצים\לא רוצים לארח בסוכה ולמה?", אני הייתי רוצה לארח: טאי ,טאקויה ודיוויס(כי יש לי חיבה מאוד עמוקה כלפיהם, יש לנו אופי דיי דומה ויהיה מצחיק....) ריקה(כי היא ממש דומה לי! ובקרוב תהיה לי גם כלבה על שמה אז צריך להפגיש ביניהן...) סוזי- סוזאנית(כדי שלאחי הקטן לא יהיה משעמם...). קארי(למרות חוסר אהבתי אליה- במילים עדינות..., אני צריכה לוודא אחת ולתמיד למי מאיתנו יש אינטואיציות יותר טובות!אני לא בטוחה שהיא תנצח!!!) קאזו-קנטה(כדי שיספקו להיטים כמו "שוחה לי באמבטיה" הענקי!) קן,מאט,הנרי וקוג´י( כי אם ישעמם לי לצחוק אני ארצה לנהל שיחות נפש עמוקות אל תוך הלילה...) וימון,גאטומון,ריינמון,אגומון,גאבומון,גילמון,גוממון, קאלומון וטריירמון(הם כולם יאכלו, למעשה יזללו גם את עלי הסכך...וטריירמון שהיה שותף פעיל יסיים לאכול ויגיד לכולם "ריגעון!, כמה אתם יכולים לאכול?!"- הנרי יקח אותו הצידה וילמד אותו מזה טאקט...) ואורח הכבוד(המתאשפז האחרון...) הוא כמובן הדיג´ימון הכי חמוד בעולם, בעל הקול הכי שטיחי בעולם, זה שמתמזג איתי דיגיטלית לאימפסטטנמון...ניחשתם נכון, זה יהיה אימפמון וכול מי שיתפרע במסיבה יחטוף בדאבום גרוס לפנים!. עכשיו תורכם... יאקומו כאמור הייתה היחידה שהגיבה: אני הייתי מארחת בסוכה את כ-ו-ל-ם מכל העונות, אפילו אם יהיה מאה עונות, את כ-ו-ל-ם! ואורח הכבוד שלי יהיה כמובן ווילרמון! הדיג´ימון שלי, זה יהיה הזמן המתאים להציג אותו לפני כולם! זה דווקא נראה לי דיון מעניין(תמוה, מוזר אבל מעניין...). אז אם בא לכם לשתף פעולה...

niiko

New member
אני הייתי מארחת את...

מאט- בשביל המוזיקה (הערת כותבת: וכי אני אוהבת אותו...) קן- בשביל פלאש באקים וקצת דרמטיות אימפמון- כי אנחנו עושים מנגל, ומי עם לא הוא יעזור לנו? הנרי- כי הוא... כי הוא... לא יודעת למה... הוא יהיה איש הביטחון שלנו.. אני יודעת מה הוא יהיה?!?!?!?! סוזי- כי אני רוצה לתת לה את כל חיות הפרווה של בני דודים שלי (אני רואה אותם בכל פינה בחדר שלהם שאני באה אליהם!!!!) קאזו קנטה- בידור טאקטו- אספקת האוכל, טוב... אספקת הלחם... גילמון: שיוכל את כל מה שאנחנו לא נצליח לאכול... מימי- בשביל שלא יהיה לנו משעמם (ציטוט מהתנך, פתחו את ספר דיג´ימון 3 פסוק 61 פסוק לא יודעת מה: "וילכו קאזו וקנטה אל נייקו ויומארו לה: אבל לא יהיה משעמם!!) אז לא יודעת למה היא תהיה ובקיצר את כולם... לא ידועת למה... אבל אלה העיקיים אני חושבת... אני מזמינה את כולם, גם את הדיג´יגורלים גם את הטאמרים, גם את אדוני האופל, ואפילו את ההורים (במציאות הם מאוד מצחיקים... בסדרה אמרו להם להיות כאלה דאגנים והורסי מסיבות) את ההורים של כ-ו-ל-ם ואת כ-ו-ל-ם כל מי שהיה אפילו בתפקיד ניצב. ועדין יש מקום! בשבילי!! אה... שכחתי, אני מזמינה את כל אנשי פורומי: אוף טופיק, דוליז (למרות שלא כל כך מגיע להן...) אבל הכי חשוב: את כל אנשי פורום דיגימון בתפוז, בוואלה (את קן הטיל איצ´יצ´י שאנו מכירים בתור דוד דגן... עם אני לא טועה) ואני גם מזמינה את כל החיות שאי פעם היו לי (אפילו את פיי הקטנה המתוקה) ועדין יש מקום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואו!!! מגניב!! אבל קחו בחשבון שאין לי סוכה...

יאקומו

New member
טוב, אני כבר אמרתי:

את כ-ו-ל-ם! לא משנה כמה עונות יהיו, את כ-ו-ל-ם! ואורח הכבוד יהיה ווילרמון שלי! הדיג´ימון שהמצאתי!

DiGiHiLa

New member
טוף...

אני הייתי מזמינה קודם כל את טקאטו-אני מתה עליו.... ואת מאט-כי הוא חמוד מאוד... ואת ריקה-כי יהיה נחמד להיות איתה ואת ג´רי -כדי לעודד אותה קצת... ואת טאי-כדי שיהיה מעניין... ואת סורה- כדי שמאט וטאי יריבו עלייה.....סתם חחחח ואת אימפמון- כי הוא דיג´ימון חמוד לאללה ואת קאלומון- כי הוא ממש מתוק ואחותי מתה עליו.... בקיצור את כול הדיג´י גורלים הייתי מזמינה גם את אלה שאני לא הכי מחבבת..... ואת כל הדיג´ימונים כמובן...... וגם את מאמימון הדיג´ימונית שיצרתי..... ואת כל חברי הפורום....

DiGiHiLa

New member
לא התבלבלתי...

כשאמרתי אחותי התכוונתי לאחותי מהמציאות ...קרין מתה עליו

יאקומו

New member
אאאההההה (אופס...)

בת כמה אחותך? גם היא רואה דיג´ימון? אולי היא תתצטרף לפה?

DiGiHiLa

New member
היא קטנה...

גם אחותי מור רואה היא בת 12 וקרין בת 8 מור מתה על טריירמון אני משארת שגם את טריירמון הייתי מביאה לסוכה....חחח ורק אני פה בפורומים.... אין להם כח עצלניות

יאקומו

New member
חחח...

טריירמון בטוח יהיה אצלי בסוכה! הוא כזה תותח! אני מתה על העוקצנות שלו, היא תמיד מזכירה לי את מרקו מאנימורפס (אני השגתי מהספרייה של הבית ספר שלי ספר 12-התגובה, מרקו קרא אותי מצחוק שם! זו הפעם הרביעית שאני קוראת אותו! הלוואי שגם לדיג´ימון היו עושים סדרת ספרים!

Digi Lista

New member
אם היית ביפן...

היית רואה שיש שם סדרת ספרים, לפחות נדמה לי שראיתי דברים שהיה כתוב שהם ספרים. גם אני אוהבת את מרקו ואת יציאותיו בספר 12 ובכול הספרים!... וטריירמון...חוץ מהעובדה שאני יודעת לחקות אותו אז כמו שכתבתי הוא יאכל הכול כמו כולם אבל ישכח את זה ויגיד להם "ריגעון כמה אתם אוכלים" והנרי יאלץ ללמד אותו את משמעות המילה טאקט...גם לטאי ודיוויס אין טאקט בגלל זה אני מתה עליהם!.

יאקומו

New member
גילמון נראה יותר טוב כ"נער משקפת"

אני רצינית! איך שהוא מתנהג, והטיפשות שלו!

Digi Lista

New member
לצערי לא...

ראיתי את התמונות באתרים...אם הייתי ביפן הייתי קונה את הדיסקים...(זוכרת את השיחה?...). וגילמון אכן מתאיםלהיות נער משקפת כי טקאטו הוא חמוד אבל לא נער משקפת קלאסי!.

יאקומו

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Digi Lista

New member
נעלמנו?...

אני לפחות כרגע עדיין כאן,מעוצבנת(ויש לי את כול הסיבות...) אבל כאן...

Morphia

New member
למה מעוצבנת?

בכל מקרה, לסוכה שלי אני אזמין את כל הידיג´יגורלים ואת כל הדיג´ימונים של הדג´ג מכל העונות. בנוסף, את הדמויות האהובות עליי מכל האנימות האהובות עליי... שזה הרבה ^^;;; את כל המשפחה של (נו דה) ואת כל חברי פורום אנימה ומנגה (נו דה) ואת כ-ו-ל-כ-ם!! (נו דה)

niiko

New member
גם אני הזמנתי אותך

אבל קחי בחשבון שאין לי סוכה...

למעלה