בואו נתארגן למפגש.

isaacm

New member
בואו נתארגן למפגש.

מקום מוצע: איזור הרצליה, על החוף. זמנים מוצעים: יום שישי בבוקר, יום ראשון בערב. גם המקום וגם הזמנים פתוחים להרחבה - בואו נראה מה עולה. עד עכשיו מעוניינים להשתתף: Bridges - רונן מיכל הררי טולי טול דודי צמח ענבל אריק אוריק3 מיקי אנוכי וכמובן - מצפים לראות גם את האלי (אם יגיע בזמן
) רישמו מה שיש לכם לומר בעניין זמן ומיקום, ובואו נתכוונן לקראת סוף החודש. איציק

אופס...

יום א' בערב ממש לא טוב לי... (אלא אם כן אני באה עם הקטקט...) לא דיברנו על חמישי בערב? בכל אופן, ברור לי שאי אפשר להתאים לכל אחד. אז נראה לאן נושבת הרוח..... כל הכבוד על היוזמה ועל העיקביות!

מפגש

יום א' בערב - אידיאלי מבחינתי. גם בחירת המקום - מעוררת השראה! תודה על היוזמה וההנעה של העניין. בברכה, דודי צמח

isaacm

New member
נושאים אפשריים לדיון במפגש

חשבתי שנוכל לנצל את המפגש להיכרות ויחד עם זאת לקיים דיון בינינו על נושא כלשהו. אעלה מה שאני חושב - ואני מזמין אתכם להעלות נושאים גם. זה יאפשר לנו לקיים דיון יוותר פורה. 1. המאמן האישי הוא סוכן שינוי. 2. קיימת חשיבות לתועלת שהמאמן מפיק מתהליך האימון. 3. שינוי עשוי לאיים על השחקן (לקוח). 4. הקבלה ושוני בין תהליך אימון ותהליך משחק. אני מציע שנבחר נושא אחד מכל הנושאים שיועלו לקראת המפגש. אשמח לראות עוד רעיונות ודעות איציק

גלעד63

New member
חשבתי לבוא גם

אבל רק בתנאי שידברו שם על נושאים מעניינים. אם זה על החוף אפשר לדבר על טכניקות מעבר מכשולי חול + מיצוק נמוך ברכב שטח סטנדרטי + הדגמה + תירגול
.

isaacm

New member
אשמח אם תצטרף

נושאים מעניינים? אני פשוט אשמח להכיר את המושגים שהיו בהודעה שלך, במיוחד התרגול.
איציק

אהבתי את הנושאים שהעלית.

לא בטוחה שהבנתי את כוונתך בנושא 3 ובנושא 4. אשמח שתרחיב קצת... למה התחלת לקרוא ללקוח שחקן? והאם בתהליך משחק התכוונת ללימודי משחק?

isaacm

New member
הרחבות ../images/Emo13.gif

לא התחלתי לקרא ללקוח שחקן. בשבילי הלקוח הוא (בעצם גם אני עצמי) שחקן. המשחק הוא משחק החיים, ואפשר להציג כל מטרה ראויה כמשחק עם שלבים, כללים והגדרה איך נראה ה"ניצחון" במשחן. יש הקבלה למונחים שאנחנו משתמשים באימון וכיון שזה נראה לי - אני משתמש בחיבור הזה. (בבית הספר בו אני לומד אימון זו השפה באופן כללי, לדוגמא: מאמן ראוי לו שיאמן במשחק שהוא מכיר וכד'). אז נראה לי שבכך עניתי על שתי השאלות שלך. ענבל העירה לי בזמנו, וקיבלתי את הערתה בחפץ לב, שזה יכול לבלבל (ראי הודעה של מיכל הררי מתאריך 7/6/2007)
- ולכן אני מציין את העובדה שזו כוונתי. מקווה שעם הזמן צורת ההתבטאות תוכר יותר (אין לי ציפיות שכל המאמנים יתחילו לדבר אותה שפה - יהיה כל כך משעמם). ובאמת בשבילי - האימון הוא המשחק. לא התכוונתי שנדון בדווקא בנושאים שהעליתי. התכוונתי שנעלה נושאים אפשריים לדיון ומתוך מאגר הנושאים נבחר נושא אחד כך שמעבר להיכרות בינינו נפיק מהמפגש ערך מוסף בנוסף. אם לא יהיה - דיינו בהיכרות . . . איציק

למעלה