בואו נשפיל את קרן !!!

*חמודה

New member
בואו נשפיל את קרן !!! ../images/Emo25.gif

חברים...קרן היא אחת מהחברות הכי טובות שלי בכל העולם !!! אני מכירה אותה מכיתה ד´. השנה, לפני כ-4 חודשים עברתי לת"א, לפני זה היינו שכנות גם. רק השבוע , ב- 3/11 היא הרימה אלי טלפון !!!! אני מתקשרת אליה כל הזמן והיא התקשרה אלי פעם אחת בלבד... למה, אתם שואלים??? בגלל שהיא ראתה את רועי בר נתן החמוד בטקס של רבין זאת חברה...SHAME ON YOU; KEREN!!!! וכולם ביחד... סתם, קרן, חולה עליך !!!

keren007

New member
גולדי יא בננה רקובה!!! ../images/Emo94.gif

אני עוד אפתיע אותך!!! את תראי!!!! זה זה..... זה עוד יבוא אלייך!!!! וחוץ מזה, לא לשכוח שאת היית בהתחלה חברה של ליטל... לא משנה!
איזו נוסטלגיה...... חבורת כוכב...
תריחי..... yo yo my brother... יא קוף... יש.... כלנית ורקפת.....
ט´ה ט´ה ט´ה ט´ה ט´ה ט´ה ט´ה... נכון..... נכון!.... בואו נסיים עם...... צימוקים! טוב, די, סתם, באמת, כזה, כאילו, שיו, יא וולי! מסכנים! מתה עלייך גולדה!!!
(אבל לא יותר מדי.....
) טוף...... עוד חיבוק אחד...
קרן ה-
והכוסית של כל בת ים חולון
טוב חשף באמת...... שבי בשקט! קרן

*חמודה

New member
קרן, איזו התרגשות.. ../images/Emo7.gif

קרן, איזו הודעה מרגשת !!! יאוולי... אני חולה עליך... וכאילו וואו, את לא הפצצה של חולון בת ים, אלא של דרום סיביריה בחלום !!!! ואולי הייתי חברה של ליטל ( ליטל ליטל בחלום, ליטל ליטל כל היום) אבל הכרתי אותך, וחוץ מזה את אמרת שאני חברה הכי טובה שלך רק כי חשבת שאני יפה... לא חשוף... אני חולה עליך , יש לי דמעות בעיניים

keren007

New member
לא...... אני עד היום מועלבת...

אבל אז מה... זו מחמאה שחשבתי שאת יפה! היום כבר לא אבל... בכל זאת!!! טוב..... סנשיין צודקת, הגזמנו עם השיחות הפרטיות אנחנו באיי סי קיו.... ואני אספר לך ממש עכשיו בשנייה הזאת משהו באיי סי.....

למעלה