בואו נשים: תמונות של המורדים
מ מעין הקסם New member 28/4/03 #2 לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!! לא רוציייייייייייייייים תמונות של המורדים לא רוציייייייייייייייים אם את רוצה לפרסם תמונות של המורדים תמצאי לך פורום של המורדים . לא רוציייייייייייייייים תמונת של המורדים (איייייייייייייכס)
לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!! לא רוציייייייייייייייים תמונות של המורדים לא רוציייייייייייייייים אם את רוצה לפרסם תמונות של המורדים תמצאי לך פורום של המורדים . לא רוציייייייייייייייים תמונת של המורדים (איייייייייייייכס)
L l u l u New member 29/4/03 #3 למעין הקסם ../images/Emo26.gif זה נכון שאני לא מנהלת הפורום אבל לדעתי אפשר לפרסם פה תמונות של המורדים את יכולה לא לפתוח את ההודעה ואז לא תראי כלום וילדים שכן רוצים לראות יפתחו את ההודעה ויראו את התמונות.
למעין הקסם ../images/Emo26.gif זה נכון שאני לא מנהלת הפורום אבל לדעתי אפשר לפרסם פה תמונות של המורדים את יכולה לא לפתוח את ההודעה ואז לא תראי כלום וילדים שכן רוצים לראות יפתחו את ההודעה ויראו את התמונות.
מ מעינית New member 29/4/03 #4 גם אני../images/Emo166.gif../images/Emo8.gif גם אני חושבת כמוך שתמציא לה פורום המורדים מעינית
מ מעין הקסם New member 30/4/03 #5 לתותית וללבבות של פרחים מה עושים עם התמונות של המורדים . נ.ב ואני לא מנסה לעייף אותה מהפורום ולא להליב אותה .
לתותית וללבבות של פרחים מה עושים עם התמונות של המורדים . נ.ב ואני לא מנסה לעייף אותה מהפורום ולא להליב אותה .
T t u t i t New member 30/4/03 #6 שומרים... בגלריות...חוץ מזה זה פורום שמדברים עליו על הכל... תעלו תמונות חופשי ובבקשה אל תריבו... איזה כיף יש היום שביתה
שומרים... בגלריות...חוץ מזה זה פורום שמדברים עליו על הכל... תעלו תמונות חופשי ובבקשה אל תריבו... איזה כיף יש היום שביתה