עונה ...
אני לא בעד הסרטונים האלו .. לפני החתונה אמרתי לבן הזוג שלי שלא יפתיע אותי בסרטון/מצגת/נאום כלשהוא כי עם כמה שזה מרגש אני חושבת שזה משהו שצריך להיות בין שנינו לבד.
מה שכן - בעלי עשה לי הפתעה שלא יכלתי לצפות למשהו יותר כיפי ומהנה כמו שהוא עשה לי:
מאחר ואני מעריצה שרופה של מייקל ג'קסון (ובהשפעתי גם הוא), לאחר הסלואו הוא לקח אותי קרוב לאחד המסכים ואמר לי:
"אני רוצה שתראי משהו".. אני לא אשקר - לשניה פחדתי שיהיה משהו שלא ימצא חן בעיני ושיהיה מייגע כלפי האורחים.
ואז החל סרטון של מייקל להתנגן.. כמו שרשמתי בקרדיטים - זו הפעם הראשונה שבכיתי בכל היום המרגש הזה (אפילו בחופה לא בכיתי!). לאחר מכן כשבאתי לחזור לרחבת הריקודים - פתאום ראיתי חקיין של מייקל (אבל ממש נראה כמוהו) עומד על הרחבה.
החקיין הופיע וביצע 2 שירים ואפשר היה לראות שכלללל הקהל נהנה והתלהב (כולם עמדו על הרגליים והגיעו לרחבה והתחילו לצלם - ממש כמו בהופעה אמיתית).
אני לא מתחרטת לרגע ולא חושבת שזה היה לא במקום - נהפוך הוא, כל חברי הילדות שלי שהיו בחתונה - מעריצים של מייקל גם הם !!!
(אפילו אמא שלי מעריצה!)
אני כל כך נדהמתי מההשקעה (הוא סגר עם החקיין עוד לפני שהציע לי נישואין!) ובמשך 10 חודשים הם נפגשו בסתר, בחרו שירים, התאמנו, התייעצו איזה תלבושת לשים.. לבעלי גם היה חלק במופע
.
כמו שכולם אמרו כאן - מי שזה מפריע לה שפשוט תגיד ותסב את תשומת הלב לעניין הזה. כנ"ל גם לגבי מי שכן רוצה שיעשו לה..
אני יכולה להגיד לכם שלבת הדודה של בעלי יש ילד קטן (בגיל 8) שהכין ברכה בבית ומאוד רצה להקריא באולם.. הם ניסו לקבל רשות מהדי.ג'יי ומהמנהל אירועים אבל לפי הנחיה שלנו לא אישרו להם ואני לא מתחרטת על זה (אפילו שהילד בכה והיו צריכים להרגיע אותו, וזה לא שייך לזה שזה בן דוד של בעלי - גם אם זה היה מהצד שלי - הוא לא היה מקריא). הילד יכל להקריא לנו את הברכה בבית, בפורום יותר אינטימי, ולא שכל האורחים יצטרכו לשמוע ילד קטן שהם אפילו לא יודעים מי הוא ומה הוא אומר (עד כמה שאני זוכרת אף
פעם לא באמת מבינים מה אומרים במיקרופון במעמד הזה..).
מזל טוב לכולן/ם