בואו נשחק

A t z a

New member
בואו נשחק../images/Emo80.gif

זוכרים שפעם שיחקנו משחק שבו כל פעם מישהו אחר כותב על עצמו כמה סיפורים, ואנשים אחרים צריכים לנחש איזה סיפור אמיתי ואיזה לא? בואו נעשה את זה שוב
אני כותבת 4 עובדות, 2 נכונות ו2 לא. הראשון שמנחש מה אמת ומה שקר-כותב 4 עובדות על עצמו וכו'... 1.לפני חודשיים טעמתי פעם ראשונה בחיי חציל ומאז אני חורשת על זה. 2.עד היום אני לא ממש מצליחה לעשות חילוק ארוך. 3.עשיתי שטיפת צבע לשיער פעם אחת בחיים, וזה היה לצבע שחור בכיתה ח'. 4.בכיתה ד' נשלחתי לתחרות ריצה וזכיתי מקום שני רק בגלל שבאמצע הסתובבתי לראות איפה כולם. 2 נכונים ו2 לא
נראה אתכם.

A m 0 s

New member
2 זה בטוח נכון - כי אפחד לא באמת מצליח חילוק

ארוך... ו 4 למרות שהוא נשמע מטומטם ולא ממש מובן...

A m 0 s

New member
פשש... בואו נראה...

1 - זרקתי קלטת של דנה ברגר
מהרכב, תוך כדי נסיעה בגיל 7
2 - התנשקתי עם מס' לא מבוטל של בנים
3 - קניתי טיילור בדיוק כמו של דנה'לה
, כן כן, את זאתי ב25 אלף שקל.... 4 - אני שוקל 14 קילו יותר מהמשקל הרצוי לגובה שלי
האמת זה לא כזה קשה.. אבל... ודנה את חייבת להסביר את 4!! לא הבנתי ממנו כלום!!

dsol

New member
אני אלך על 2+4 _../images/Emo189.gif

כי קשה לי להאמין שידעת מיזו דנה ברגר בגיל 7 (למרות שאצלך זה לא היה לפני כל כך הרבה זמן
) ובנינו... 25 אלף .. גרופי גרופי אבל.. בעצם אצלך אני לא בטוח שיש אבל, אז סתם לא נראה לי

dsol

New member
ואם כבר... מה עם לספר לנו את הסיפור_../images/Emo189.gif

מאחרי הדברים האלו ?

A m 0 s

New member
אני חושב שכולם יודעים שאני והמילה שירשור

לא חברים כ"כ טובים.. - - - אוקיי, אז ככה... פעם כשהייתי קטן בשנת 2000 בערך - בהצלחתו המסחררת של האלבום הגאוני עד הקצה הייתה לאבא שלי את הקלטת באוטו והוא נורא אהב את דנה ברגר קיצר מתישהו כבר התחלתי לא לסבול אותה ופשוט החלטתי שתוך כדי נסיעה אני אזרוק לו את הקלטת וזה מה שקרה... - דבר שהיום התנקם בי מאוד.. דבר מצחיק שקרה זה שלפני כמה חודשים עשינו סדר במחסן ושהעטיפה של הקלטת נמצאה שם.. אבל מן הסתם הקלטת לא הייתה בתוכה... (יאאאאא כמה פעמים חפרתי את הסיפור הזה...) לגבי הסיפור השני אני לא חושב שיש מה להסביר.. (אלא אם אתה רוצה גם מקום, שעה, סיטואציה וכד' חחחחחחח
)

A t z a

New member
מסבירה את 4 (רוני תורך! שחקי!)../images/Emo80.gif

בכתה ד' זכיתי בתחרות השכבתית (בנים ובנות
) אז נשלחתי להתחרות מול בתי ספר אחרים. בתחילת התחרות רצתי ממש מהר והייתי מקום ראשון, ואז הסקרנות המפגרת שלי הרסה הכל, כשבאמצע פשוט האטתי והסתובבתי אחורה כדיי לראות איפה שאר המתחרים... כמובן שברגע זה נבלה אחת חלפה על פניי ועקפה אותי בעשר השניות האחרונות למסלול... לקחתי מקום שני
.

A m 0 s

New member
חחח... - עד היום לא הבנתי איך אתם רצים ככה!!

פששששש כמה זמן לא רצתי ריצה כזאת.. בשיעורי ספורט מזמן לא נכחתי.. חח... קרעת אותי עם הסיפור הזה

Ronushnush

New member
כנסו

1. אתמול חיכיתי בתחנת אוטובוס הביתה, ועמד לידי מישהו בן 40+ אבל סקסי ברמות
כ"כ סקסי שעליתי איתו על האוטובוס שלו (למרות שזה לא הקו שלי) רק כדי לראות איפה הוא יורד. ואח"כ חזרתי הביתה
2. באמצע כיתה ו' הפסקתי ללכת לביצפר פשוט כי נמאס לי, ובסופשנה המנהלת באה עד הבית שלנו כדי להביא לי את התעודה. 3. הרגע מצאתי סנדוויץ' רקוב בארון בגדים שלי. 4. יש לי אלרגיה די רצינית לאורן ולברוש. שניים נכונים ושניים לא, זוכרים?

למעלה