בואו נשחק שוב...

BaBa LiVe

New member
בואו נשחק שוב...

זאת שורה משיר... תנחשו מאיזה שיר זה, תכתבו אותו ותכתבו משפט חדש
כמו שהיה פעם! (למרות שיש רבים חדשים) you were "count on 'er 'till four am" כ"כ משעמם לי, אני בעבודה, הצילו!!! אני לא עושה פה כלום!! אני מת כבר לחזור הבייתה, להמשיך את העריכה של הDVD שאני עושה לSFIJ רק בתיה ראתה ממנו חומרים
אולי אני אשלח כמה עותקים שהוא יהיה מוכן? שלומית, את תוכלי לראות את זה ב-DVD קרוב לביתך?

bmk

New member
Heart of the House

היי רן, חיפשתי אותך כל היום ואז נזכרתי שאמרת לי שאתה עובד ערב היום. אז יש לך בערך 200 הודעות ממני באיי סי קיו - מצאתי משהו (אולי כבר יש לך) ואני מורידה אותו, אני רק צריכה להבין איך אני ממירה אותו ואני יודעת שאתה מכיר את הפורמט הזה. וחזרה למשחק: what is your name again

Lotzifer

New member
אני בטח אוכל להתנחל אצל מישו...

אני מבטיחה לך שאני אראה את זה! חח

BaBa LiVe

New member
ולמשחקנו הקט! פרינסס פאמיליאר?!?!

וזה משפטי הקט! you're like the sole owner of wings

bmk

New member
Purgatorying

והשורה שלי: you've never been with anyone who doesn't take your shit זאת שורה קלה אבל ה- shit הזכיר לי את הדיירקט מליל אמש (רן?).

ערן1987

New member
All I Really Want

If only i could kill the killer ו-If only i could hunt the hunter,כי שניהם בעצם אותו הדבר

ערן1987

New member
אה,אופס אופס אופס

אני אידיוט
לא קראתי מה צריך לעשות במשחק.. תתעלמו ממני

Rוית

New member
חחח לא יודעת מה חשבת שמשחקים

אבל נשמע כאילו גם זה יכול להיות משחק טוב

ערן1987

New member
../images/Emo13.gif לא בדיוק משחק

אלא שכל אחד יכתוב שם של שיר שהוא אוהב ומשפט שהוא אוהב ממנו.. בטח כבר היה את זה כאן

bmk

New member
שלומית, התנחלות לא תספיק

את צריכה האחזות קבע - מה שראיתי עד עכשיו זה פשוט מדהים מתמכרים מהשניה הראשונה. מומלץ בחום. ורן - כל הכבוד !!!!!!!!

AlanisJunkie

New member
האאאאאא!!! אני רוצה עותק!!

ואני משרת קרוב לבית שלך, אז לא תוכל להתחמק ממני!!! :)) אני רציני. :)

BaBa LiVe

New member
בכיף!!

סיימתי כבר לערוך כמה וכמה שירים... ועכשיו את דט איי ווד בי גוד, הבא בתור סו פיור, למרות שנותרו לי עוד 15 שירים בערך מתוך ה23...

BaBa LiVe

New member
נמשיך...../images/Emo65.gifאגב מזל טוב לראין, 29

אני חושב, אתמול היה לו..שיהיה במזל how I felt when we weren't speaking

למעלה