בואו נשחק משחק.

בעעע---יום גרוע!

נממ..נחשו למי נתקע ה-mp3? ונחשו בדיוק על איזה שיר הוא נתקע..? מתי שהתחילו השירים שלק קווין! מצא איפה להיתקע...]]=! בעע. (סה )): )

BQL

New member
ננסה,

איזה שיר שנכתב ל Queen II ופורסם לראשונה רק ב Sheer Heart Attack (כי הקלטתו לא הסתיימה בזמן)? (קל אבל לא מאוד
) שאלה נוספת, מי צייר את The fairy fellers master-stroke עליו מבוסס השיר? (גם לא רע)

Brighton Rock?

לפי הסגנון... או קילר קווין, לפי הנושאP: בקשר לצייר, קראו לו ריצ'ארד דד... אני חושב.

הוא לא מתאים כל כך לקווין 2...

הוא עליז מדי [P:] טוב, איזו להקה השפיעה על המבנה של השיר Bijou?

טוב שיש greatest hits בעולם...

הביאו לי את 1, 2, ו-3 .. (יותר נכון, קנו לי) לפני שהיו לי אותם הרתי 7 שירים של קווין (כן, זה בסדר, אני גם מתביישת=]]) אבל עכשיו אני מכירה שירים כל כך יפים שלהם! friends' will be friends, how wants to live for ever?, אלו הם הימים של ימינו (אין לי כוח לכתוב את זה באנגלית).. the show must go on ועוד מלא----:))

לא

אבל בכ"זP: פרדי האזין בתקופה ההיא להרבה פינק פלויד, בעיקר החומה. והמבנה הזה של קטע אינסטרומנטלי - שירה - קטע אינסטרומנטלי [בניגוד למבנה המקובל של שירה - קטע אינסטרומנטלי - שירה] קסם לו מאד... והוא רצה לעשות משהו דומה...

Great Pretender

New member
וווהוווו O,ם

פרדי אהב קסמים ?
סתםסתם. זו רק אני או שאני היחידה מכל הכיתה שלי שבאמת אוהבת את הקטעים ה'אינסטרומנטאליים - ווקאליים - אינסטרומנטאליים ?
קווין.

BQL

New member
באמת אחת קשה,

עכשיו אני יודעת, אז תודה למרות שלא רצית לגלות
באמת יש דימיון קל...

khammel

New member
יש אסמכתא לזה?

יש איזה ציטוט או מקור אמין אחר לזה שההשראה למבנה הגיעה מפינק פלויד?

בריאן אמר את זה פעם...

באחד הסרטים הדוקומנטריים, אני לא זוכר איזה... הוא אמר שפרדי נורא התלהב מזה ורצה לעשות שיר כזה גם כן.

khammel

New member
העניין הוא שאני לא מצליחה למצוא לזה אימות

ראיתי לא מעט ראיונות וכו' והייתי זוכרת (אני מקווה!) אילו שמעתי איזכור לחומה או לפינק פלויד. אשמח אם תוכל למצוא מידע נוסף.

Evi Virus

New member
מעניין... ^^ ../images/Emo51.gif

אני באמת מכירה שירים שלהם שהם במבנה הזה. ואני מצטרפת לשאלה - יש לך מקורות לזה במקרה?

אחת קשה..

מי מחברי הלהקה עבד בשירותי הסעדה בנמל תעופה ועבודה אחרת של להרים ולערום קופסאות כבדות במחסנים של בנייני הסחר בעיירה בה גר כדי להרוויח כסף וללמוד באוניברסיטה?

למעלה