בואו נשחק משחק.

BQL

New member
אופס

" אח מעץ מהגוני פורקה ושימשה לבניית צוואר הגיטרה (ועל כן מתייחסים אליה לעתים בתור ה"Fireplace Guitar"), שולחן עץ אלון הפך לגוף הגיטרה והמיתרים הורכבו מאופניים ישנות." בשרשור אחד למטה...... אולי יש לך תמונה להראות למה הכוונה ב "נקודות שעשויות אם פנינה"

khammel

New member
כל תמונה של הגיטרה תספק

הכוונה לנקודות שמוטבעות בזרוע של הגיטרה מקדימה כל 2-3 סריגים.

skjg

New member
אה... נראה לי שאני יודעת חלק

צוואר- אח ישנה מהמאה ה-19 טרמולו- מסרגה, קפיצים של אופנוע לא יודעת את השאר

khammel

New member
3 מתוך 5

הצוואר אכן מעץ מהגוני שעמד מעל אח ישנה ידית = מסרגה קפיצים מאופנוע (טריומף אאל"ט) נשאר: המרכב של הטרמולו = חתיכת הברזל שאליו מחברים את המיתרים הנקודות על צוואר הגיטרה שמסמנות את מספר השריג קדימה לעבודה...

skjg

New member
חח מזל ששבת היום ומשעמם לי

אוקיי הנקודות הלבנות האלה זה כפתורים מקופסת התפירה של אמא שלו. ואת יכולה להגיד איך קוראים למרכב של הטרמולו באנגלית?

khammel

New member
השם מרמז על החלק

כל חיפוש על הטרמולו של בריאן יניב תוצאה. בכל זאת רמז: הכלי הביתי הוא מתחום הבישול

skjg

New member
חח זה מה שעשיתי

ומצאתי איזה כתבה שמסבירה על איך הוא בנה את הגיטרה. העניין הוא שאני לא מבינה בגיטרות והכתבה באנגלית אז אני לא יודעת איך אומרים "מרכב של טרמולו" באנגלית, ולכן אני לא יכולה לדעת ממה זה עשוי. אבל קראתי שיש איזה משהו שעשוי מסכין מטבח, לזה התכוונת?

skjg

New member
אה מגניב. אז עכשיו תורי לשאול שאלה

איזה מאורע גרם לרוג'ר להוסיף את המילים "Don't drink and drive my car, don't be breathalised" לשיר Don't Lose Your Head?

khammel

New member
לא ../images/Emo3.gif

ואני מקווה שזה לא אחד מאותם "שמעתי פעם באיזה ראיון"...
בזבזתי על זה כבר כמה שעות.

skjg

New member
חח לא, קראתי את זה באתר הרשמי

אני מקווה שמה שרשום שם נכון...

skjg

New member
שאני אגלה לפני שהשרשור הזה יעבור לעמוד הבא?

אז ככה- ב- 1985 ג'ון הלך להופעה של פיל קולינס. אחרי ההופעה שניהם יצאו לשתות, ואח"כ ג'ון החכם שלנו החליט שזה רעיון מצויין לנהוג הביתה שיכור בפורשה החדשה שלו
בקיצור עצר אותו שוטר על נהיגה במהירות מופרזת, ואחרי שבדקו לו את רמת האלכוהול בדם שללו לו את הרישיון לשנה. וכך התגלגלו להן השורות הנ"ל לתוך השיר
מה שמוזר אבל שכתוב שם שבמשך השנה הזאת ג'ון נסע ברכבת התחתית ואף אחד לא זיהה אותו. אבל למה הוא צריך לקחת רכבות? הוא יכול להחזיק נהג, לא? או לפחות מוניות? מוזר
בכל מקרה אפשר לקרוא על זה ב- FAQs על ג'ון באתר הרשמי.

למעלה