בואו נשחק משחק.

בואו נשחק משחק.

משחק טריוויה שכזה. אני אתחיל בשאלת שאלת טריוויה על קווין, והאדם שיענה נכון ישאל את השאלה הבאה. [אותו עיקרון של המשחק עם האייקונים] ואל תעשו חיים קלים, שאלות כמה שיותר קשות בבקשה:] אני אתחיל: באיזה שיר נאמר המשפט "I've always wanted to meet Freddie Mercury" ?

2yossi

New member
.

לפני קווין, לפרדי ורוג'ר היה עסק קטן. במה הם עסקו?

Great Pretender

New member
בהאכלת כלבים בעזרת מכסחות דשא ! D:~

סתם. באיזה מובן של 'עסק' ? עסק מוסיקלי ? עסק 'עסקי' ? לא 'בנתי. \=

חחח--מצאת לך עסק לתת להם:))

נמממ..שיהיה, אם כבר אז כבר. מה נראה לכם אם רוג'ר\ג'ון\פרדי ובריאן לא היו בקווין, מה הם היו עושים?

וול...

רוג'ר היה רופא שיניים ג'ון היה מכונאי בריאן היה מתעסק יותר באסטרונומיה ופרדי היה מעצב אפנה. זה מה שהם למדו בקולג'...

פרדי מעצב אופנה=]] נממ..

מעניין אם הבגדים שלו היו נמכרים בקהל הרחב...למרות שבשנות השמונים היו לו דווקא בגדים יותר נורמאליים..:))

BQL

New member
מן בסטה כזאת של בגדי יד שנייה,

אבל אני לא בטוחה

אם אני לא טועה

העסק לא היה של פרדי ורוג'ר, אלא של בריאן ורוג'ר. ופרדי, פגש את השניים האלו באותה חנות, שם נהג לרכוש בגדים.

נממ..הוא לא הכיר אותם באוניברסיטה?

דרך הסולן של סממיל, שפרש ורצה שפרדי יחליף אותו ומשם..קווין התחילה ליחבנות.הסולן של סמייל היה עם בריאן ורוג'ר בלהקת סמייל וא הוא פרש ובגלל שפרדי ההי השותף שלו לחדר הוא הזמין אותו להחליף אותו בתור סולן... משהו כזה, לא..? (אם זה לא נכון---------אז הויקיפדיה שקרנית..)

סמייל*, להיבנות*, היה*.

טוב.. מה את רוצים. אני אחרי 6 שעות של חזרות להצגת סוף שנה.
לא כיף..

ספרי לי על זה.

"שיר..את לא הולכת לשם!!!!!!!!!!!!!! ויואב, אתה אומר בכלל משפט אחר! דנה, זוזי לשם!!!!! זה לא מה שאת אמורה להגיד!!" במשך 6 שעות. אבל זה עוד ארבעה ימים וגומרים עם זה=]] חבל שלא עשינו את we will rock you...

Great Pretender

New member
xD

אנחנו מבצעים את Imagine של ג'ון לנון ואת It's My Life של Bon Jovi . . . 2 שירים מדהימים ! אגב, המורה רצתה שנעשה שיר של קווין, אבל היא אמרה שזה יהיה מסובך מדי. O: טוב, מה שנכון - נכון. אנחנו מופיעים ביום שני, ואז הולכים לתלמה יפה, לשחות קצת. O; וגם יום אחרי זה הולכים לימית 2000. ^^

ייאיי. גם אני רוצה ללמוד בבית ספר כמו שלך.

ושירים של ג'ון לנון\הביטלס\החיפושיות- מדהימים. אוהבת מאד..אבל- מקום שני אחרי קווין..

למעלה