בואו נשחק משחק!!!!!
משחק הבדלי העונות!!!!! יש 4 עונות שהן פחות או יותר על אותו עיקרון אבל בכל עונה יש דברים מיוחדים אז בוא נראה באיזה עונות יש משהו שאין באחרות! אני מתחילה עונה 4-העונה היחידה שבה הילדים נלחמים והדג'ימונים מביטים מהצד עונה 1-העונה היחידה שבה מי שהיה רע והפך לטוב הוא נקבה )
עונה 2-העונה היחידה שבה אין חבורת בוסים גדולים (באחד יש פפטמון משינדרמון והשניים האחרים בשלוש את הארבעה ההם של הקרח אש עשב ואויר, ובארבע את שלושת המלאכים השומרים) עונה 4-העונה היחידה שנגמרה בפרידה (באחד הם נפגשו בשתיים ובשתיים הם בכלל לא נפרדו ובשלוש טקאטו רואה את השער לעולם הדגיטלי בפרק האחרון [ועוד יש להם חוצפה לא להראות לנו המשך]) {אוי אני וההסברים שלי} עונה 1- העונה היחידה שבא צריך להסביר מה זה דיג'ימון ודיג'יכלי עונה 4- העונה היחידה שבה לדג'יכלי קוראים גלאי עונה 2- העונה היחידה שבה המספר הוא לא נער המשקפת ועם כבר מדברים אז זו העונה היחידה שבה נער המשקפת לא מתחיל בט' עונה 3- העונה היחידה שבה אין זאב בודד חמוד ואחרון-עונה 2- העונה היחידה שבה לזאב הבודד אין דג'ימון זאב אלה זחל דוחה תורכם
משחק הבדלי העונות!!!!! יש 4 עונות שהן פחות או יותר על אותו עיקרון אבל בכל עונה יש דברים מיוחדים אז בוא נראה באיזה עונות יש משהו שאין באחרות! אני מתחילה עונה 4-העונה היחידה שבה הילדים נלחמים והדג'ימונים מביטים מהצד עונה 1-העונה היחידה שבה מי שהיה רע והפך לטוב הוא נקבה )