בואו נשחק משחק!!!!!

OFIRB9

New member
בואו נשחק משחק!!!!!

משחק הבדלי העונות!!!!! יש 4 עונות שהן פחות או יותר על אותו עיקרון אבל בכל עונה יש דברים מיוחדים אז בוא נראה באיזה עונות יש משהו שאין באחרות! אני מתחילה עונה 4-העונה היחידה שבה הילדים נלחמים והדג'ימונים מביטים מהצד עונה 1-העונה היחידה שבה מי שהיה רע והפך לטוב הוא נקבה ):( עונה 2-העונה היחידה שבה אין חבורת בוסים גדולים (באחד יש פפטמון משינדרמון והשניים האחרים בשלוש את הארבעה ההם של הקרח אש עשב ואויר, ובארבע את שלושת המלאכים השומרים) עונה 4-העונה היחידה שנגמרה בפרידה (באחד הם נפגשו בשתיים ובשתיים הם בכלל לא נפרדו ובשלוש טקאטו רואה את השער לעולם הדגיטלי בפרק האחרון [ועוד יש להם חוצפה לא להראות לנו המשך]) {אוי אני וההסברים שלי} עונה 1- העונה היחידה שבא צריך להסביר מה זה דיג'ימון ודיג'יכלי עונה 4- העונה היחידה שבה לדג'יכלי קוראים גלאי עונה 2- העונה היחידה שבה המספר הוא לא נער המשקפת ועם כבר מדברים אז זו העונה היחידה שבה נער המשקפת לא מתחיל בט' עונה 3- העונה היחידה שבה אין זאב בודד חמוד ואחרון-עונה 2- העונה היחידה שבה לזאב הבודד אין דג'ימון זאב אלה זחל דוחה תורכם

Light woman

New member
*התעוררות עצבים* סליחה, העזת לקרוא

לוורמון הכפרה שלי "זחל דוחה"?!?!!?!?! אני מוחה בתוקף! וורמון הוא התולעת הכי רגישה וחמודה ב-ע-ו-ל-ם!!! >< אם את תעזי להגיד את זה עוד פעם על הירקרק בעל לב הזהב שלי, אני .... אני.... מאוד אכעס! >< עכשיו תתנצלי! ><

Leemon

New member
ואם כבר מדברים על ורמון... *ניצלוש*

בפרק של יום שישי ("דיג'ימון שונה") בקטע שזואי נזכרה ב"חברות" שלה, ראו את אחת ה"חברות" מחזיקה בובה של ורמון! ^^

moon flower

New member
*וורמון לא דוחה! הוא חמוד!

והנה ההבדלים עונה 1- הזאב הבודד (הזאב! לא הזאבה!) היחיד שהוא בלונדי עונה 2- הילדים נכנסו ויצאו מהעולם הדיגיטלי ככל שנפשם תחשוק (אה ונראה לי שבגרסא היפנית זה היה לא דייויס אלא טראוויס...) עונה 3- ראש המשקפת היחיד בלי כפפות! עונה 4- ראש המשקפת היחיד עם כובע! וגם העונה היחידה שיש בה 2 זאבים בדדניקים

moon flower

New member
גם אני מגיבה!

אז ככה: וורמון הוא חמוווד! ולא דוחה! (אני ואחותי מהנהנות) עונה 1- העונה היחידה שבה הרוב לבשו כפפות! עונה 2- העונה היחידה שבה לבת היה דיג'ימון עונה 3- העונה היחידה שבה יש קלפי עזר (-.-) עונה 4- העונה היחידה שיש בה בת אחת (אה, אהההה! בעונה ה-3 יש את ג'רי!)

מישהו כאן אמר על וורמון דוחה?

הוא לא דוחה, כי כמו שכולנו יודעים-הוא חרק! (כן, מילי, הבהרת את הנקודה. バカ!)

ולמשחק-

עונה 1-העונה היחידה שבה הדיג'יגורלים הם בהחלט יותר מדי עונה 1-העונה היחידה שמשתמשים בה בסמלים עונה 3-העונה היחידה שבה מצטרפים עוד ועוד מאמנים עד סוף הסדרה עונה 3-העונה היחידה שבעולם הדיגיטלי שלה אין שעת דמדומים עונה 3-העונה היחידה שבה אומרים "מאמנים" במקום "דיג'יגורלים"

Apikachu L

New member
אני גברת מקני

טוב עונה 1- העונה היחידה שבא אין היתאהבויות פראיות עונה 2-עונה עם היתאהבות כפולה וחברויות ושילובים(הדיג'יגדלה גנטית)לא ברורים בכילל עונה 3-העונה הראשונ עם זאבה בודדה שגם נוטרת טינה לעולם עונה 4: עונה עם סיפור אהבה מכל הכיווינים, היתאהבות קשה מוד ללא פיתרון ועוד גועל נפש דומה......

OFIRB9

New member
כשאמרתי דוחה

התכוונתי לחלקלק, אבל תשאלו את אח שלי, בפעם האשונה שראיתי את שיר הפתיחה קפצתי ואמרתי "איזה מותק של יצור!!!!" אבל התאכזבתי לראות את הקול המעצבן שלו ועוד דבר! שמתי לב יותר לדג'יגדילות! ותודו שלורמון יש דג'יגדילה מגעילה (אהבתי שהוא הציל את קודי [וואחס! על תזכירו לי אותו!] ואז כולם ראו את קן בבגדים שונים ומדהימים בה לעזרה ושואל עם הכל בסדר) אה ואגב אתם מעולים!!! אני מבוקשת! עונים להודעות שלי! ^___^

star_female

New member
למה שלא יענו להודעות שלך? ../images/Emo3.gif

וורמון הוא מתוק!! *_* הקול שלו ממש לא נורא בעברית (באנגלית זה כבר סיפור אחר *shudders*). וביפנית הוא אפילו עוד יותר חמוד ^_^ סטינגמון מגניב, אני אוהבת גם אותו... למה את חושבת שהוא מגעיל?... ויש לוורמון עוד התפתחויות אפשריות, פשוט לא רואים אותן בעונה השנייה... למשל בסרט השני רואים הרבה פוטימונים [כמו בתמונה] XD (התפתחות של וורמון עם דיג'יביצת טוב הלב... זאת כנראה הסיבה שקן אף פעם לא קיבל דיג'יביצה XD (לא מספיק המראה והקול [היפני] שלו, גם הדיג'ימון שלו צריך לתרום לדיעה שהוא נשי?... (אל תטעי, אני אוהבת את פוטימון ^_^ וקן-צ'אן נשי זה טוב~)))... אממ, סטיתי מהנושא קצת ^^; בקיצור, וורמון שולט~~! (למרות שאולי אני משוחדת קצת כי קן-צ'אן הוא הדמות הכי אהובה עלי אי פעם..)

star_female

New member
וכדי להוכיח את זה שוורמון חמוד...

(ובדרך להתלהב מהפרק החמישי של 02 *_*) תמונות ^_^

למעלה