בואו נשחק משחק!

בואו נשחק משחק!

אני חושב שרובנו מסכים שבדומה לURS אלאניס פשוט לא קלעה בבחירת השירים ובסדר שלהם. אז בואו נראה איך כל אחד היה רוצה לראות/לשמוע את FOE הנה FOE שלי: 1. Citizen Of The Planet - פתיחה מעולה ואחד השירים הטובים של אלאניס בשנים האחרונות. כ"כ מצמרר. 2. Underneath 3. Straitjacket 4. 20/20 5.The Guy Who Leaves 6.Not As We 7.Vulnerable Man לא מת על השיר הזה בכלל אבל נו שיהיה 8.Moratorium 9.Orchid שיר מדהים מדהים מדהים! 10.Tapes 11.Incomplete 12. HIDDEN TRACK : Madness נשארים בחוץ עם חיוך: Versions Of Violence מספיק טוב להיות ביסייד Torch מביך מידי להיות בדיסק Limbo No More שיר טוב אבל אני לא רואה איך הוא משתלב באלבום On The Tequila - לא ראוי לתגובה אפילו It's A Bitch To Grow Up שוב שיר טוב אבל לא כ"כ משתלב לי באלבום...

WundeRKind

New member
לא יותר מידי..

1. Citizen Of The Planet 2. The Guy Who Leaves 3. Straitjacket 4. Orchid 5. Moratorium 6. Not As We 7. Underneath 8. Tapes 9. 20/20 10.Giggling Again For No Reason 11. Limbo No More Bonus/Hidden מה שבא לכם..
12. Torch

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

1- Moratorium 2-Tapes 3-Not as we 4-Citizen of the planet 5-Orchid 6-Underneath 7-the guy who leaves 8-twenty:twenty 9-Incomplete 10-Torch 11-Limbo no more 12-Giggling again for no reason

Kill Bernard

New member
(אהה שכחתי נושא ולא הבנתי למה זה לא שולח ../images/Emo6.gif)

מכיוון שאין לי מושג מה אלה השירים הלא מוכרים האלה שאתם מדברים עליהם (אתם יכולים לרמוז לי מאיפה למצוא כאלה
), שלי זה רק מבין הכבר קיימים. 1. Citizen of the planet למרות שאני דווקא נגד פתיחות שבאות להראות שהיא יודעת איך גיטרה חשמלית עובדת. צריך לגוון. 2. Moratorium כי הוא מוזר. קשה לי להגדיר אותו וזה מקום טוב למוזר.
[אני סתם ממציאה, נכון? זה מה שכולם עושים?..
] 3. Underneath 4. Tapes 5. Madness 6. The guy who leaves 7. Torch 8. In praise of the vulnerable man 9. Limbo no more 10. Orchid 11. Versions of violence 12. Incomplete כי הוא לא שיר "טוב", אבל הוא גורם לי מזה לחייך ולהנות מכל שניה, שככה צריך לסיים דיסק. ובתור "בונוס", את Straitjacket ו-On the tequila בדיסק כולל רצועה בה היא מתוודה שהיא אכן התכוונה לשירים האלה כבדיחה בלבד, ולא, היא לא חושבת שהם באמת מוגדרים מוזיקה טובה. אז אני אוכל להנות מהם כמו שצריך בשקט. בחיי, אני חולה על שניהם!

הסדר שלי.

1. Citizen Of The Planet פתיחה מצויינת לאלבום, אחד משני השירים האהובים עליי באלבום. 2. Underneath 3. Torch לא אוהב את השיר הזה, אבל הוא פתיח טוב לשירים הקיטשיים שיגיעו בהמשך. 4. Incomplete 5. In Praise Of The Vulnerable Man 6. Not As We 7. Moratorium 8. Tapes 9. Giggling Again For No Reason 10. Straitjacket 11. Versions Of Violence והנה השיר השני האהוב סוגר את הבסטה
סידרתי את האלבום במינון שיהיה קל להתחבר אליו, ולראווה - שני השירים האחרונים הם שירים אלקטרוניים.

Tarantelle

New member
הרשימה שלי../images/Emo103.gif

עם התפשרויות עדיין לא אלבום מושלם אבל בסה"כ הכל נראה לי שהייתי נהנה ממנו יותר... חלק מהדברים שהציעו פה ממש משתלבים לי טוב, על חלק חשבתי לבד ואז ראיתי שעוד כתבו אותם... Citizen of the Planet The Guy who Leaves Orchid Underneath Giggle Again for no reason Not As We Moratorium Torch 20 20 Versions of Violence Tapes Limbo No More Hidden: Madness אני חושב שסיטיזן זאת פתיחה חזקה ומאוד אהבתי את גאי הו ליבס האלקטרוני אחריו- זה קו טוב לדעתי. את ורסיונס חשבתי להשאיר בחוץ אבל ניחה. לימבו זה אחלה סיום לאלבום לדעתי ומאדנס זה שיר מושלם להיות נסתר.

avivs

New member
מוזר...

אני דווקא ממש אוהב את VIOLENCE. אני חושב שהוא מרענן ואפל. גם TORCH טוב, אחרי שמתגברים על המילים הדביקות. יש לו הפקה טובה ואלאניס נשמעת שם טוב. אני אהבתי. האלבום המורחב עדיין לא הגיע למיוזיק נטו?

Rוית

New member
לא. מחר אמור להגיע,

אבל כמו עם כל התאריכים שהיו לפני, יש סיכוי גדול שזה ידחה.

Woodstock99

New member
אני קיבלתי את שלי אתמול מאמאזון

נראה לי שעדיף לך פשוט להזמין משם זה יוצא יותר זול, ונראה לי שבקצב הזה הוא יגיע קודם. אני שמעתי אותו פעמיים עד עכשיו, ואני ממש נהנית!!!

Rוית

New member
האמת סתם מפחד אני לא מזמינה משם

כי אין לי שמץ איך מתעסקים עם זה.. איך הולך התשלום? באשראי אני מניחה, אבל זה בדולרים? זה מתורגם אוטומטי לשקלים? איך זה עובד..? :-\

Kill Bernard

New member
הפעם ספציפית מישהו עשה לי טובה,

אבל כבר הזמנתי מאמאזונים למיניהם... נשמעים נורא גדולים ובטוחים, אז הסתפקתי בלמלא פרטי אשראי ולסמוך עליהם. והיה בסדר עד עכשיו
.. גם נורא נחמד לקבל חבילות לדואר. עניין אחר קצת יותר בעייתי היה להזמין באינטרנט כרטיסים להופעה שלה. האתר היה בצ'כית, ויש לי כרטיסים מודפסים בבית שכל ילד בן 10 יכול להדפיס לעצמו. על זה נגיד יותר קשה לי לסמוך. סתם, נו, כנסי לכל אתר נורמלי באנגלית ויהיה בסדר, באמת. כ"כ חבל לחכות לדברים שיגיעו לבד..

Woodstock99

New member
זה ממש לא בעיה

אני כבר שנים מזמינה מ ebay ואמזון ואף פעם לא הייתה לי בעיה אם מכניסה פרטים של כרטיס אשראי ובבנק ממירים לך אוטומטית לשקלים (אלא אם כן יש לך חשבון דולרים)

???

מה זה השירים האלה שרשמתם ולא מופיעים בדיסק?או שהם מופיעים ואני בשוק טוטאלי? 20/20 The Guy Who Leaves Orchid והבונוס ... לא ידעתי שיש כזה, ומאז שאני יודעת אני מתחרפנת, ושמעתי את כל הדיסק מהתחלה ועד הסוף ומהסוף להתחלה ודרך המחשב ודרך הדיסקמן ומה לא ואני לא מוצאת אותו ... הם החביאו אותו טוב מדיי .. איך אני מוצאת אותו?

Jagged chaos

New member
בי-סיידים....

דיסק עם 7 שירים חבויים? השתגעת?... חח הדיסק הוא 11 שירים, במהדורה מיוחדת הוא עם דיסק שני עם השירים האלה...

למעלה