בואו נשחק מישיק אני רושמת מילה ואתם ממשיחים אותה עים מילה שכשורה אליה המילה: מילחמה
ל ליאלי 10 New member 15/7/06 #1 בואו נשחק מישיק אני רושמת מילה ואתם ממשיחים אותה עים מילה שכשורה אליה המילה: מילחמה
S Sick Lullabies New member 16/7/06 #12 זואי 101... ../images/Emo3.gif ../images/Emo28.gif נו כי אני מתה על הסדרה ^^" וגם יש להם שם מסעדה כזו שקוראים לה Sushi Rox זה מזכיר לי את זה ^^"
זואי 101... ../images/Emo3.gif ../images/Emo28.gif נו כי אני מתה על הסדרה ^^" וגם יש להם שם מסעדה כזו שקוראים לה Sushi Rox זה מזכיר לי את זה ^^"
M matron New member 17/7/06 #21 אני יותר מתורבתת ממך ואני נימנעת מרומנים עם אוכל יפני. ואני שונאת סושי אני מפרקת אותו לחתיכות! אני אקיא אחרי שאני יאכל סושי! סליחה אבל זה לא נעים לאכול ככה כל יום אוכל שיש לו טעם של דג מקולקל שהשתין בתוך הסושי.
אני יותר מתורבתת ממך ואני נימנעת מרומנים עם אוכל יפני. ואני שונאת סושי אני מפרקת אותו לחתיכות! אני אקיא אחרי שאני יאכל סושי! סליחה אבל זה לא נעים לאכול ככה כל יום אוכל שיש לו טעם של דג מקולקל שהשתין בתוך הסושי.
Z zivid New member 17/7/06 #22 לא צריך לאכול סושי עם דג ../images/Emo129.gif עם דג זה מגעיל, אפשר לאכול סושי צמחוני ^^ סושי-