בואו נעשה שרשור על.....

NeTuSh141

New member
בואו נעשה שרשור על.....

כל אחת תכתוב משפט אחד בלבדד!! אחדד ומישי תמשיך אותו עד שיווצר ביפור אבל סיפור מצחיקק! לא מותח ולא מרגש ולא \עצוב.. מצחיק... כי לצחוק זה הכי כיףף!! אז הנה... אתמול הלכתי ברחוב ופגשתי את חברה שלי מהשכבה ליד חנות בגדדים...

Roniii

New member
../images/Emo124.gif

"מוזר מאוד", חשבתי לעצמי. "חנות בגדדים? התמסחרו העיראקים האלה. יותר מדי השפעה אמריקאית".

NTsAn

New member
...

כשהתקרבתי, ראיתי להפתעתי הרבה כי זו כלל לא הייתה חנות בגדים! בעצם, הייתה זו חנות...

t o o t

New member
המשך..

בעצם זו הייתה חנות פלאפל!!! הערבי שם לי קצת חומוס ציפס סלט ואז..

סתיו מם

New member
המשך...

אכלתי את החומוסצ'יפסלט, וקול פנימי אמר לי שאנ זקוקה לקולה

t o o t

New member
...

וקניתי קולה אז הוא שאל אותי"להגדיל?"אמרתי לו"לא כפרה לא צריך" הוא נתן לי את הקולה והקולה התפוצצה עלי..רצתי הבייתה להחליף בגדים ואז ראיתי

NeTuSh141

New member
.........

ואז ראיתי בדרךך את חברה שלי ליד חנות בגדים

סתיו מם

New member
המשך...

חנות בגדים? באמת כבר הגיע הזמן לאיזה שופינג עצבני (דנה, איפה את??) חחחח

the bitch grl

New member
../images/Emo124.gif

אבל מה לעזאזל אפשר לקנות בעיראק???????? (לא ממש התחשק לי פיתה עיראקית באותו רגע)

NTsAn

New member
...

אז החלטתי לשכוח מהשופינג. פתאום בלי ששמתי לב כבר הגיע הערב, הסתובבתי ברחובות עיראק מחפשת מקום לישון. בסופו של דבר, אחרי חיפושים רבים, הגעתי לבית.. נכנסתי לחצר ודפקתי בדלת, פתאום ראיתי על הדלת שלט: "משפחת חוסיין" [[[[[[[[[[[[[: אחח... הטמטום[:

Roniii

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo63.gif

דפקתי בדלת. המלך חוסיין פתח. "אתה לא מת?", שאלתי. "מת, שמת. תשמעי, ילדה, אני לא יודע מה את מוכרת, אבל כבר יש לי כזה".

[: אני דווקא חשבתי על סדאת[[:

[אה וד"א, זאת ניצן, אני אצל חברה...] "אני לא מוכרת כלום." כבר התחרטתי שדפקתי, "אבל אני ממש חייבת מקום לישון בו הלילה"... הוא הסתכל בי במבט קפוא, המחשבה היחידה שעברה לי בראש הייתה... 'פאק! אין להם מכונות גילוח בעיראק?!?!'.. פתאום קלטתי שהוא מחייך.. הוא הסתכל בי ואמר.. "אין בעיה, את יכולה להישאר פה כמה שתרצי... בתנאי אחד:" נו.. נראה אתכן ממשיכות את זה[:

למעלה