בואו נעשה שירשור!!!

סופרגל

New member
בואו נעשה שירשור!!!

סתם נעשה שירשור למי שהצבענו למי שרוצה אני הצבעתי משתי פלאפונים+אינטרנט לאלמוג אליאור ומעיין

../images/Emo110.gif

אלמוג ואמממ שכחתי מה השם שלה
אני אפעם לא אזכור
הסינית הזו

אתי 13

New member
אני הצבעתי

מהפלאפון פעמם אחת ומהאינטרנט פעם אחת לרוני ולאליאור!

daniel rubin

New member
עוד לא הצבעיתי... אבל אני מצביעה ל.

ג'יאן אי איך שלא קוראים לה.. הסינית קיצר..

נעמהdj21

New member
הצבעתי לרוני.ש ויגאל../images/Emo45.gif

פשוט מעולים ואלו סגנונות הריקוד שהכי מדברים אליי

אני לא הולך להצביע לאף אחד

אפשר לחשוב שזה בחירות לראשות הממשלה ואפשר לחשוב שהרקדנים שם בתוכנית הם הכי טובים בארץ היתה להם הזדמנות להשאיר את הרקדנית של סופרסטאר ואת יעל ימין ודווקא אותן הם העיפו עם מי נשארנו ? סינית שמנה ובחור בשם אלמוג שעדיין לא החליט אם הוא רקדן או רקדנית

שירוש66

New member
אתה פשוט מגעיל.....

אז מה עם היא שמנה... ואז מה אם היא סינית.... הן רוקדות טוב ומגיע להם להשאר בתכנית!!!! ואז מה אם היא רקדנית של רוני.. אז זה הופך אותה להכי טובה בתחרות?? אתה ממש מדבר שטויות... לך תחזור לחור שיצאת ממנו....

הבעיה היא האשליה שהצופים קובעים

הבעיה היא בזה שנותנים להם ולצופים אשליה כאילו יכול להיות בכלל שהם יגיעו לגמר, כולנו יודעים שאין להם בכלל סיכוי והם סתם עושים מהם צחוק, כל התוכנית הזאת מתוסרטת מראש, ותאמיני לי שהם יודעים כבר עכשיו בדיוק מי יגיע לגמר. את הרקדנית המקצועית של רוני סופרסטאר פסלו בגלל שהיא ממש לא צריכה את התוכנית, ובעצם - אם היא בתוכנית אין בכלל תחרות כי אף אחת שם לא שווה אותה או את יעל ימין שעפה אז אם שאלתם את עצמכם איך דווקא הטובים בחוץ - הנה התשובה זה לא אני שמתלונן על האשליה הזאת זו הייתה גם ההתייחסות של משה קצב לעניין, ושל חלק מהשופטים שהתראיינו הודו שההפקה מכתיבה להם את מי להעביר.

ME305

New member
פחעעעע אוי אוי זה נשמע כאילו.......

אתה נטלי עצמה שקשה לה להשלים עם עובדות. אתה בטח קשור אליה איכשהו.. בכל מקרה, נטלי(חוץ מהפרצופים המעצבנים שלה) טובה מאודדד, אבל מה לעשות שמי שעבר יותר מוכשר ממנה, ואיזה הכתבה ואיזה נעליים זה הקהל בחר אם היא תעלה או לא. והקהל בחר את הסינית! וגם הקהל בחר להעיף את יעל ימין כי היה לה סולו חלשש.. הטובים בחוץ אבל עוד יותר טובים מהם בפנים.- הפההה איזה משפט מחץץ.. חחח.. זה דבר אחד, דבר שני "השמנה"(לא) באמת יותר מעניינת ויש בה משו יותר כובש מנטלי ואחרים שלא עברו... ובקיצרררררר ברור שרוצים לבחור אנשים מכל הסגנונות שיהיה מעניין, אז בחרו מגוונים וטובים ומי שכבש יותר.. ובקיצוררררררררר כפרה על כל המתמודדים המוכשרים , ומי שלא עבר כנראה שהוא פחות כבש - אז שנה הבאההה..יאללה ביי

למעלה