בואו נעשה שירשור קבוצה מובילה!

• פותח הנושא lein
  • פורסם בתאריך

lein

New member
בואו נעשה שירשור קבוצה מובילה!

הינה שלי!!

Light woman

New member
רחמו עליי אני משחקת רק חמישה

ימים, ואולי אפילו פחות.... בבלו יש לי שישיה פצצה והיה לי בסילבר 5 פוקימונים ברמה 100 ביניהם האמפרוס התותחית שלי אבל עשיתי עם שכן שלי החלפה אז יש לי עכשיו במקום זה ילו... בשישיה הזאת יש את הווילפלום המקסים שלי..... אלטריה שתפסתי אתמול, שאתם לא רואים כי שמתי אותו בקופסה אבל הוא ברמה 57..... סקארמורי המקסים שלי.... גארדון, וראיקוזה שלא ממש אוהב אותי.... כמו כן יש לי את הזאב הזה, וולפי שלי, ובדרך כלל אני די משנה את השישיה לפי מצב הרוח...

יומים שביתה על תשכח../images/Emo104.gif

יש לי משהו שנראה כמו שמש דרך אגב מישהו יודע על מי אני יכול להפעיל מון סטון?

Light woman

New member
זה לא כאילו אני חורשת על זה כל הזמן

...
אבל תודה על זה שחשבתם...

digiash

New member
../images/Emo104.gifשלי../images/Emo104.gif

ברגע שהביצה תבקע אני אקח את המאובן.. (לקחתי את המשוריין) ואני לא מתכוון לאמן אף אחד מהם... סנדשרוו שם רק בשביל הHMמים... אני מאמן רק את מאצ'ופ, טורצ'יק, קדברה וג'יודוד (מאצ'ופ יתפתח בעוד 12 נקודות ניסיון)

אוף אני תקוע../images/Emo104.gif

קודם כל תגיד איך אתה לא מפתח את הטוגציק שלך?????? דבר שני אני במכון ה 5 ברובי ויש שם כמו עננים כאלה ולא רואים כלום ופלאש לא עוזר מה עושים?

digiash

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

1-זה המכון ה4-בעיר ה5 2-אצלי אין את הבעיה הזו.. כי האדבנס/המשחק פרוצים כך שאצלי הערפל הזה שקוף ~.~ אני לא יודע מה לעשות... תנסה להסתובב שם הרבה עד שתיפול לבור..

Light woman

New member
זה אדים ואני אראה לך מה לעשות...

בwww.pokemon.co.il כנס לRSפיתרון- ושם יופיע לך, בין השאר, הפתרון של המכון בעיר החמישית. דרך אגב, אשו'ש, לא טוב לדעתי שלא פיתחת את הפוקימון שלך, טורצ'יק, כי הוא לא למד לך דאבל קיק, וזה הפסד גדול לעומת הפלמטרור הזה...
דרך אגב תהיתי... למה צריך ת'פלאש המחורבן הזה??? הוא לא עוזר בגרוש... אין שום מקום שאפשר להפעיל אותו! והמלצה שלי: הפוקימון שיודע הכי הרבה HM והכי שווה לקחת זה מריל, הוא יכול ללמוד כל HM חוץ מCUT ופלאש. דרך אגב אני מזה מזליסטית ברובי!^^ אני פגשתי ווילורד, רמה 39, יש לי כבר עדר קטן של טורפיסים או איך שלא קוראים להם (הפוקימונין שהם כמו מאגניום רק יכולים לעוף ובצבע חום...) ואני מוצאת המון פוקימונים נדירים כמו למשל אלטריה, אבל רק את הפוקימון שאני רוצה לתפוס אני לא תופסת! מישהו יודע איפה תופסים באגון ואיפה זה לעזאזל מערת הדרקונים?!?!?!?

Light woman

New member
זה אדים ואני אראה לך מה לעשות...

בwww.pokemon.co.il כנס לRSפיתרון- ושם יופיע לך, בין השאר, הפתרון של המכון בעיר החמישית. דרך אגב, אשו'ש, לא טוב לדעתי שלא פיתחת את הפוקימון שלך, טורצ'יק, כי הוא לא למד לך דאבל קיק, וזה הפסד גדול לעומת הפלמטרור הזה...
דרך אגב תהיתי... למה צריך ת'פלאש המחורבן הזה??? הוא לא עוזר בגרוש... אין שום מקום שאפשר להפעיל אותו! והמלצה שלי: הפוקימון שיודע הכי הרבה HM והכי שווה לקחת זה מריל, הוא יכול ללמוד כל HM חוץ מCUT ופלאש. דרך אגב אני מזה מזליסטית ברובי!^^ אני פגשתי ווילורד, רמה 39, יש לי כבר עדר קטן של טורפיסים או איך שלא קוראים להם (הפוקימונין שהם כמו מאגניום רק יכולים לעוף ובצבע חום...) ואני מוצאת המון פוקימונים נדירים כמו למשל אלטריה, אבל רק את הפוקימון שאני רוצה לתפוס אני לא תופסת! מישהו יודע איפה תופסים באגון ואיפה זה לעזאזל מערת הדרקונים?!?!?!?

digiash

New member
../images/Emo104.gifאלטריה?? הנחש היפה?../images/Emo104.gif

בעע אני לא מצליח להשיג אפילו את ההתפתחות הראשונה שלו.. והפוקימון הגדול עם הכנפיים הוא מצוי מאוד! אני רואה אחד כזה כל כמה צעדים.. מי זה באגון? ומערת הדרקונים נמצאת במעלה המפל במערה הצהובה..

מה לעזאזל?

אלטריה זה הדרקון שנראה כאילו הוא על ענן( נחש???) משיגים את סוובלו ליד מטאור פולס מכיוון מזרח מטאור פולס זה המערה שמשיגים בא באגון(דרקון תינוק, הפוקדקס שלו בספיר מצחיק...) צריך אבל ווטרפול ולהגיע למקום מסויים כדי להשיג אותו.. הוא נמצא רק שם..

Light woman

New member
מה המקום המסוים? המערה הזאתי?

כאילו המערה בתוך המערה עם רוחב שתי משבצות?

למעלה