בואו נעשה משחק!!!

חחחחחחחח... ענק

נראה לי שכחנו מסורת ישנה... לבחור אדם ובמשך שבוע לשאול אותו שאלות כאלה.. קיצוור בוא נחיה את זה... ורון... את הנבחרת..... אז... תציגי את עצמך- גיל בצפר עיר (אוו קשה לנחש) קורס, ומה שנראה לך חשוב =]

יא! איזה כיף לי! "הנבחרת"!!!

חחחחחח זה נשמע כמו איזה סדרה דוקומנטרית חחחחחחחח יאללה אני מציגה את עצמי =] רון, בת 15 וקצת, בית ספר בגין מאילת (אני יודעת שהיה קשה לנחש מאיזה עיר שניני חחחח). אני הייתי בקורס משצים 2006, של מחוז דרום. אני כלכך נהנתי בקורס הזה... חבל"זזז...! והכרתי מלא אנשים מדהימים שאני בקשר טוב טוב טוב טוב טוב טוב טוב איתם עד היום =] עוד דבר... אני יוצאת לגיחה עוד יומיים, עם כתה שאני משצית שם... הפעם הראשונה אני יוצאת לגיחה כשאני משצית... אני מתרגשת בכמויות חחחח אבל זה בריא P: כל שאר הגיחות הייתי כמו כל אחד חחחח למרות שתמיד הייתי משצית בנפש P: אני רוצה להגיד לכם... בהזדמנות הזאת... שהמש"צים זה בין הדברים הכי טובים שהיו לי בחיים =] ואני לא מגזימה. ותאמינו לי שעם המשצים, ובלי המשצים, החיים שלי אף פעם לא משעממים ותמיד יש לי דברים לעשות חחח אז אני יודעת מה אני אומרת. המשצים באמת באמת באמת... בין הדברים הטובים ביותר שחוויתי... ( וחווה... ואחווה... P: ) טוב יאללה... נראה לי שזאת די מגילה... תשאלו אותי שאלות... אבל לא סתם שאלות... שיהיה מעניין P:

את יודעת שיש לך אחלה אבא? ו.

ספרי לנו ככה איך נכנסת לקטע של המשצים אם את לא מבינה מאיפה אני מכיר את אבא שלך יצא לי לאכול בחברתו כלומר אני אכלתי הוא אירח לי לחברה זה היה לפני איזה שבוע וחצי אולי יותר אמרתי לו למסור לך דש

שמעו שמעו איך זה היה

עצרתי לי לאכול באיזה מקום בערב ואני לא אחד שאוהב לשבת לבד אז התשייבתי לידו וככה פיתחנו לנו שיחה היה לך מלא בעיות והתחלתי לחפור לו והוא הבן אדם היחיד שהקשיב להכול בגלל זה אני מעריץ אותו ורק שממש התחלנו לעבור נושא ושאלתי אותו אם יש לו ילדים הגענו לרון מזל שהוא היה שם כי אם הוא לא היה לא הייתי נשאר לאכול האוכל היה ממש תת רמה ורון אז אני מבין שאת עוד כמה איזה 8 שנים נראה אותך מחליפה את דפנה בבגין אם את כל כך קשורה לזה. דווקא אני יותר אהבתי את התדמית של צלמת פאפרצי נוכלת כזאת .. אבל כל אחת מה שהיא אוהבת

nirr4

New member
היא לא ק צלמת פפרצי

אבל אני בטוח שהיא עושה את מה שהיא עושה טוב><

כי הם מש"צים P:

חחח סתם =] ירדן- שמחה שנהנת. ולא... לדפנה שלנו אין מחליפה =] ואני בחיים לא אהיה מורה ואני באמת לא צלמת פפרצי... כולה מצלמת כמה אנשים כשהם לא מודעים לכך... ואז פעם בשבוע כשיוצא העיתון הם קולטים את עצמם מופיעים בענק P: זה הכל P: נופר... לא נשמע טוב? תגידי יקירה... על מה את חושבת ?!

וואלה...

תאמת? אף פעם לא חשבתי עלך זה חחח... איך נכנסתי לקטע של המשצים?... חחחחח שאלה קשה... וואלה... אממ... תחילת כתה ח'... לפני 3 שנים פחות או יותר ימי שדה... גיחה... הכרות עם המשצים שהיו לי... שטח... מורל... ישראל... טיולים... אנשים... התאהבתי חחחחחחח באמת...! ממש נקשרתי למשצים, ולמה שהם עושים. התחברתי לכל הקטע הזה. ראיתי בהם דוגמא אישית ואמרתי לעצמי "גם אני רוצה ליהיות כמוהם!" אני לא יודעת איך זה בערים אחרות, אבל אצלנו-באילת- המשצים עושים עבודה מדהימה! אין בנאדם אחד שלא משקיע! תמיד יש אצלנו את העזרה, אכפתיות, רצון לתרום, ועוד מלא דברים טובים. השאיפה שלי היתה ליהיות ממש כמו המשצים אצלנו. הם הוו עבורי דוגמא, והנה, היום אני משצית, ומחר יש לי גיחה ראשונה שאני משצית שם =] אני מאד מרוצה, מאד! ובזה לא נגמרו החלומות שלי... יש לי עוד חלום אחד במשצים... אבל אני לא יכולה להגיד אותו, (עין הרע והכל...) אז אני אשמור את זה לעצמי =] והיום, אני מאד ממליצה ליהיות במשצים. לכל בנאדם! (למרות שבתכלס לא כולם מתאימים...)

yara derei

New member
יאייייי רונו'שששש=]=]

חחח יש יש יש יש יש לי שאלותת..:p -איזה נעליים את הכי אוהבים לנעול?! [רצוי שהתשובה תמצא חן בעניי!!] -ספרי לנו חמישה דברים מרתקים שאנחנו אל יודעים עלייך.. ולא כמו "אני אוהבת לשחק במחשב" או חארטות כאלו ולא, אנחנו לא רוצים לדעת שיש לך כלב/ה וואטאוור..[לפחות לא אני..חח] ועוד דבר אחד.. אני חולה עלייךך..

חחח יערה שלי =]

איזה נעלים אני הכי אוהבת לנעול?... ****** ג'יבוטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!! ****** חחחחחחחחחחחחח ( מצטערת חבר'ה... בדיחה פרטית P: ) וחוץ מזה... הכי הכי... נעלי ספורט (הכי נוחות) ונעלים תנכיות (חחח יצא שגם הם נוחות)... וכל דבר יפה ונוח אחר... ואני *מתעבת* קרוקס... בעעע... עלק נוחות... שמעו- נוחות זה טוב. אבל איפה היופי?! הם נראות כמו 2 דליים מחוררים... =\ 5 דברים שאתם לא יודעים עלי... אני לא יודעת מה אתם כן יודעים, אז איך אני אדע מה אתם לא יודעים?... נראה.. נכון יש את הקטע הזה שתמיד יש איזה להקה שאוהבים והכל...? אז לכולם קרה פעם שהוא היה מעריץ שרוףף של הלהקה המסויימת הזאת... תמיד זה קורה. לפחות פעם בחיים היה דבר כזה אצל מישהו. אוספים פוסטרים, מדבקות, חתימות, צילומים, תמונות, מזכרות, חולצות\עטיפות\מחברות עם התמונה שלהם, מאזינים 500 פעם ביום לשירים שלהם, הולכים כמעט לכל ההופעות.... קיצר- אצלי זה לא קרה :| אני אוהבת מלא להקות אבל אני לא מעריצה שרופה של אפחת מהם... וגם לא הערצתי בצורה מטורפת כשהייתי יותר צעירה... אפילו לא איזה זמר\ת... או שחקן\ית... חחח זה נשמע מוזר אבל זה נכון... אם כבר מדברים על להקות אהובות- אז אני אוהבת שירים של בית הבובות, סינרגיה, מטרופולין, הדורבנים, כלא 6... זמרים\זמרות- דין דין אביב, הראל סקעת (ואל תעצבנו אותי... הוא לא הומו!), מירי מסיקה, איה כורם, קרן פלס. עוד דבר שאולי לא ידעתם... אני אוהבת בדם את המשצים !!!!! ( איזה מקורית אני P: ) עוד דבר... אני לא בנאדם שלא אוהב אי צדק... ועומדת על שלי... ותומכת בנתינה ועזרה לזולת ואני אומרת- כולם שווים! גם יהודים, ערבים, שחורים, לבנים, הומואים, לסביות, דו, נגד התנתקות, בעד התנתקות, דוברי כל שפה שהיא, כל צבע עור, הכל. ומן הסתם... אין לי בעיה עם הומואים ולסביות (הרגע קראתי כתבה על זה, אז זה עלה לי חחח) עניתי על שאלון 'בחן את עצמך' במעריב לנוער על זה... כדאי לכם גם... בעיקר לניר גיליון 47... האחרון ועוד לא ידעתם בטח... שכל החיים הייתי מנויה על עיתונים חחח הראשון היה 'אצבעוני', אח"כ 'ראש גדול' (נראה לי שככה קוראים לו), מעריב לילדים, מעריב לנוער, ועכשיו עיתון באנגלית שלא יוצא לי לקרוא אותו כי אין לי זמן... כל הזמן עברתי עיתונים לפי הגיל חחחח עכשיו אחותי מנויה למעריב לנוער אז יצא לי לקרוא את הבחן את עצמך שהזכרתי למעלה... אוף יערה מה תקעת אותי רושמת על דברים לא מעניינים כאלה? חחחח היית נותנת שאלות יותר ממוקדות... רגע... כמה דברים אמרתי עכשיו? יצא כבר 5? *סליחה על החפירה* ויערה שלי ---> חולה עליך בצורה מטורפתתת! אני מעריצה שרופה שלך

yara derei

New member
חח מזל שאמרת חמש חחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כתבת תסריט של סוף העולם ימינה חח עלק חמש דברים..P= הנעלים..אחח אהבתי ת'תשובה קבלי ממני 10 נק' [אני יספר לך אחורי זה ת'קטע של הנק'..] חחח י'טיפשה אחת זה "ראש אחד" לא "ראש גדול" חחח ראש גדול זאת הסדרה ב"יס" חחחחחחחחחחחחחח לא נורא אבל אני יסלח ...P= ו..אם את מעריצה שלי אז נחמד.. רק שתדעי שהרסת לעצמך את המסורת ועכשיו את כן מעריצה מישהו..לא להקה לא זמר לא שום דבר אותיייי!!!!! [אנשים תאכלו קקי לבן עם זיתים שחורים!! היא מעריצה אותי חחח]

חחחחח ברור שאני מעריצה אותך =]

כפרהעליך =] ג'יבוטית מהממת שלי !!!!!!!! ולא, זה לא ראש אחד. חחחחחח זה היה בגילאים... ד' ה' ככה... זה משהו עם ראש זה אני יודעת אבל לא יודעת מה השם... וואי באמת קראת שם הכל? התרשמתי =]

חחח אתמול הייתי בבציפר .....

באתי להירשם לבחינות בגרות ולקחת תספר מחזור משנה שעברה חח שחכתי אותו חח היה מוזר לעלות במדרגות האלה שוב לא ממש ראיתי הרבה מורים אבל ארז נשאר ארז כרגיל מלקק לביני והכול אבל לב זהב מבפנים והוא די שמח לראות אותי (אני חושב) בטח אחרי שהוא ראה אותי הוא הלך לתפוס כמה מעשנים תמימים אחר כך ראיתי את יעל המורה לאנגלית היא עושה לי ירדן למה אתה לא בשיעור (תמיד אומרת לי את זה) חשבתי היא צוחקת פתאום היא עושה לי וואי אתה כבר לא לומד פה שחכתייי.... את קרן לא ראיתי אבל הכי כייף היה לראות טלי (המורה לספרות לא ג'אן ) היא פשוט לא מזדקנת

למעלה