חחח יערה שלי =]
איזה נעלים אני הכי אוהבת לנעול?... ****** ג'יבוטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!! ****** חחחחחחחחחחחחח ( מצטערת חבר'ה... בדיחה פרטית P: ) וחוץ מזה... הכי הכי... נעלי ספורט (הכי נוחות) ונעלים תנכיות (חחח יצא שגם הם נוחות)... וכל דבר יפה ונוח אחר... ואני *מתעבת* קרוקס... בעעע... עלק נוחות... שמעו- נוחות זה טוב. אבל איפה היופי?! הם נראות כמו 2 דליים מחוררים... =\ 5 דברים שאתם לא יודעים עלי... אני לא יודעת מה אתם כן יודעים, אז איך אני אדע מה אתם לא יודעים?... נראה.. נכון יש את הקטע הזה שתמיד יש איזה להקה שאוהבים והכל...? אז לכולם קרה פעם שהוא היה מעריץ שרוףף של הלהקה המסויימת הזאת... תמיד זה קורה. לפחות פעם בחיים היה דבר כזה אצל מישהו. אוספים פוסטרים, מדבקות, חתימות, צילומים, תמונות, מזכרות, חולצות\עטיפות\מחברות עם התמונה שלהם, מאזינים 500 פעם ביום לשירים שלהם, הולכים כמעט לכל ההופעות.... קיצר- אצלי זה לא קרה :| אני אוהבת מלא להקות אבל אני לא מעריצה שרופה של אפחת מהם... וגם לא הערצתי בצורה מטורפת כשהייתי יותר צעירה... אפילו לא איזה זמר\ת... או שחקן\ית... חחח זה נשמע מוזר אבל זה נכון... אם כבר מדברים על להקות אהובות- אז אני אוהבת שירים של בית הבובות, סינרגיה, מטרופולין, הדורבנים, כלא 6... זמרים\זמרות- דין דין אביב, הראל סקעת (ואל תעצבנו אותי... הוא לא הומו!), מירי מסיקה, איה כורם, קרן פלס. עוד דבר שאולי לא ידעתם... אני אוהבת בדם את המשצים !!!!! ( איזה מקורית אני P: ) עוד דבר... אני לא בנאדם שלא אוהב אי צדק... ועומדת על שלי... ותומכת בנתינה ועזרה לזולת ואני אומרת- כולם שווים! גם יהודים, ערבים, שחורים, לבנים, הומואים, לסביות, דו, נגד התנתקות, בעד התנתקות, דוברי כל שפה שהיא, כל צבע עור, הכל. ומן הסתם... אין לי בעיה עם הומואים ולסביות (הרגע קראתי כתבה על זה, אז זה עלה לי חחח) עניתי על שאלון 'בחן את עצמך' במעריב לנוער על זה... כדאי לכם גם... בעיקר לניר גיליון 47... האחרון ועוד לא ידעתם בטח... שכל החיים הייתי מנויה על עיתונים חחח הראשון היה 'אצבעוני', אח"כ 'ראש גדול' (נראה לי שככה קוראים לו), מעריב לילדים, מעריב לנוער, ועכשיו עיתון באנגלית שלא יוצא לי לקרוא אותו כי אין לי זמן... כל הזמן עברתי עיתונים לפי הגיל חחחח עכשיו אחותי מנויה למעריב לנוער אז יצא לי לקרוא את הבחן את עצמך שהזכרתי למעלה... אוף יערה מה תקעת אותי רושמת על דברים לא מעניינים כאלה? חחחח היית נותנת שאלות יותר ממוקדות... רגע... כמה דברים אמרתי עכשיו? יצא כבר 5? *סליחה על החפירה* ויערה שלי ---> חולה עליך בצורה מטורפתתת! אני מעריצה שרופה שלך