בואו נסכמש...:)

amitshilo

New member
בואו נסכמש...:)

שיר השבוע, יואב:
שיר השבוע בכללי:
אמן השבוע:
אלבום השבוע:
תמונה שבועית:
ציטוט השבוע::
מאכל השבוע:
הדבר הטוב של השבוע:
הדבר הרע של השבוע:
תכנונים לפסח:
מהשבוע הזה אני יוצאת בהרגשה ש... אוהבת את כולכן
וכאן, תמיד. עמית.

מסכמת שבוע../images/Emo23.gif

שיר השבוע, יואב: קרן אור שיר השבוע בכללי: אני צריך אותך-אלג'יר
, Higher-creed, יס סר איי קן בוגיייייי
אמן השבוע: אף אחד אלבום השבוע: אין תמונה שבועית: ציטוט השבוע:: "קר-לי-בך"
"י'אוהבת אביב גפן-שוחרת שלום-צמחונית-קוראת שירה-יפת נפש שכמותך!!!!!!!!1111 דייי!!!!!!11"
מאכל השבוע: אממ פתיבר :) הדבר הטוב של השבוע: יום מיון ומיכלי
, יום שני עם אליעד ובר ואלה כפרות עליהם!!, חימם לי את הלב שכולם התקשרו אתמול בדרך ודאגו לי
, שנה לפורום
הדבר הרע של השבוע: אממ סתם לא היה יותר מדיי תכלס. תכנונים לפסח: טוב קודם כל מיונים לצבא, שזה הכי חשוב לי בעולם, למצוא עבודה [והפעם על אמת], צופיםםם, מפגש פורום והופעות של כל מיני
, חברים וכאלה.. כיף בקיצור.. מהשבוע הזה אני יוצאת בהרגשה ש... יש לי משהו בידיים, לנצל את זה ככל האפשר
נתן לי הרבה כוח. הודגש באמצעות מדגישומטיק

amitshilo

New member
"וכמה היה בי לתת לך, אם היית לוקח

אם היית לוקח... אותי"
שיר השבוע, יואב: אין... שיר השבוע בכללי: come away with me של נורה ג'ונס, "אם היית לוקח" של רונית שחר, מלטף ומשקר, "בוקר טוב" מ"עוץ-לי גוץ-לי"
come together ועוד ועוד... אמן השבוע: נורה ג'ונס, רקדני הבלט הישראלי, ברק מרשל (כראוגרף) ואלה פילג'רלד. אלבום השבוע: פסקול של אלי מקביל, נורה ג'ונס, אוסף ג'ז, ואלה פליג'רלד - lady be good. תמונה שבועית: הגזמה פרועה
ציטוט השבוע: "המתוק הוא לא מתוק בלי החמוץ". מאכל השבוע: חלבה
חח.. האמת שמג'דרה מהממת שהכנתי. הדבר הטוב של השבוע: נסיעה לבלט הישראלי, הופעה של ברק מרשל, הפקות תאטרון:] הדבר הרע של השבוע: הוא. הסבל הזה לא מגיע לי. תכנונים לפסח: לפגוש אתכן
, הופעה של כפיר
כנראה הופעה של יואב
חזרותחזרותחזרות, מחנה פסח, משפוחה, לראות את נדב כנראה
והרבה... חופש. מהשבוע הזה אני יוצאת בהרגשה ש... יהיו יותר טובים, אבל מהשבועות האלה לומדים הכי הרבה. ודי נו, הגענו למטה, עכשיו מתחילים לעלות.

amitshilo

New member
ואיך שכחתי את השיר המדהים "בוא ונתחבק"

של אחותי... די עשה לי את השבוע, האמת... וציטוט השבוע זה גם "אז מה לעזאזל עושים עכשיו?".. קצת קשה להבין..

../images/Emo126.gifSunshine, come and help me see

שיר השבוע, יואב:אין כלכך..
שיר השבוע בכללי:אמממ הרבה סוויצ'פוט, מטרייה בשניים, כמה כוכב, ועוד.
אמן השבוע:עברי לידר וסוויצ'פוט אהוביי.
אלבום השבוע:מלטף ומשקר
תמונה שבועית:
ציטוט השבוע::"איזה מזל, חייכת אלי פתאום"
מאכל השבוע:אמממ שעועית שאבא הכין ממש טעימה, וזהו נראלי..
הדבר הטוב של השבוע:הרבה ת"א, הרבה רכבת, שרתי המווווון [ומי שיודע למה, יודע], הייתי מלא עם חברים, הכרתי אנשים ממש מגניבים, היו צילומים לספר מחזור, ואפילו הייתי כמה וכמה ימים בבצפר.
הדבר הרע של השבוע:הרבה באסות, וזה שנתקעתי בת"א בשלישי בלילה [אבל בסוף הסתדר לטובה]
תכנונים לפסח:אמממ לישון המון, לחרוש את ת"א, אולי מסיבת שכבה, בע"ה להיפגש עם הגרעין, להיפגש עם אנשים לא מיבנה, מקווה שהופעה.
מהשבוע הזה אני יוצאת בהרגשה ש...יש לאן לשאוף.

למעלה