בואו ננסה..

yaelush3

New member
בואו ננסה..

100 עובדות שאף אחת לא יודעת עלייך! זה לא כזה קשה כמו שזה נשמע..

yaelush3

New member
לכל אלה שבקשו- שאו בתוצאות ../images/Emo8.gif

1. קוראים לי יעל 2.גרה בת"א 3. סיימתי י"ב 4. 5 יח"ל אנגלית 4. 4 יח' מתמטיקה 5. 5 י"ח מחשבים 6. שמתם לב למשחק היפה עם המספרים? 7. הייתי מדריכה במשך שנתיים 8. בעזרא 9. נהניתי כ"כ! 10.את רוב הדברים אני לא אוכלת 11.אנשיןם טוענים שאני צינית 12. ויבשנית. 13. אני טוענת שזה נכון. 14.לא סובלת מקצועות הומניים 15. כמו שאתן בטח יודעות. 16.שנה הבאה אני עושה ש"ל בת"א 17. אני משלבת קשישים 18. ומועדונית אחהצ 19.יש לי אחים תאומים 20. ועוד אח 21. ועוד אחד קטן בגן. 22. הוא הכי טרוריסט שיכול להיות 23. אבל הוא חמוד. 24. מאד. 25.היי! עשיתי כבר רבע! 26. למדתי ערבית 4 שנים 27. והדבר היחיד שאני יודעת להגיד זה 28. אני יעל 29. ו"המטוס נחת לפני זמן קצר" 30. אני יודעת גם קצת גרמנית, 31. למדתי מהאינטרנט 32.וגם קצת מהמשפחה 33. אבא דובר גרמנית והונגרית 34. אה, כן, אשכנזיה שלמה, 35. כמעט אף אחד לא מאמין לי 36.אינ חצי גרמניה, רבע הונגריה ורבע רומניה 37.סלט שלם, קיצר 38. קשה לי לשבת בחוסר מעש 39.נולדתי באותו תאריך של המנהלת שלנו 40. תאריך יפה, יעל
41. טסתי לפולין באוגוסט שעבר 42. הדבר הכי חזק שהיה לי 43.התחלתי ללמוד נהיגה כשחזרתי 44. עברתי תאוריה הראשונה 45. טסט שני 46. מלא שיעורים. אל תשאלו כמה. 47. יש לי עוד ניקוב בכרטיסיה ואני לא יודעת אם לקנות חדשה..
48.שיער חום ים גוונים מהשמש 49. עיניים חומות 50. דלקץ בעין 51. אני נוסעת לסמינריון עוד שבועיים בערך 52. ועוד לא שלחו לי מכתב מהאגודה! 53. יש לי חלום ללמוד מחשבים באוניברסיטה. 54. ראה אם אני אגשים אותו. 55. זה נראה קשה פחד 56. אבל אני לא רואה את עצמי עושה משו אחר. 57.אה, כן, שכחתי. 58. נגמא לי המלווה ביומולדת, עוד 27 יום!!=] 59. אמא שלי נהנית לנהוג אתי, 60.חוץ מזה שהיא טוענת שאני נוסעת מהר. 61. אני לא. 62. לא שתיתי קולה עד השנה בכלל. 63. השנה התמכרתי חזק. 64. ואני ממש רוצה להפסיק. 65. חוץ מזה- אין לי ממש התמכרויות 66. אף פעם לא הייתי מאושפזת 67. חיש לי פטור מספורט. 68. יש לי ה-מ-ו-ן בעיות רפואיות. 69. שאני לא אתחיל אפילו. 70. אסור לי לרוץ. 71. או לקפוץ. 72. או לרקוד. 73. מפחדת ממחטים פחד מוות 74.אבל אין לי בעיה לראות דם וכאלה. 75. מוזר, לא? 76. כבר עשיתי 3/4!! 77. יש לי חדר משלי מאז כיתה ז'. 78. וזו אחת הסיבות שאני לא יכולה לראות את עצמי בדירת שירות. 79.אני צריכה פרטיות. 80. וספייס. 81.מכירים את האנשים האלה? 82. שבחיים לא חוצים באדום? ותמיד מצייתים לחוקים? 83. אני כזאת. לגמרי. 84. למרות שפעם אחת נסעתי בכתום שהתחלף לאדום. 85.לא חציתי כביש באדום בזמן האחרון, 86. מאז שנתנו לחברה שלי דו"ח של 100 ש"ח 87.אני לא ממש מסתדרת עם ילדים קטנים. 88. ועם איחורים. 89. ועם מוזיקה מזרחית 90.אנשים לא לרוב מבינים את ההומור שלי 91.התזונה העקרית שלי היא שניצל תירס 92.אבא איש היי טק ואמא פסיכולוגית 93. אוהבת ספרים 94. קראתי את כל "הארי פוטר" מלא פעמים 95. אני מקלידה ממש מהר ועיוור, אז מלא פעמים יש לי טעויות הקלדה 96. היה ממש טוב היום במועד ב' באנגלית. 97. אני מרוצה. 98. כמעט סיימתי. 99.כמעט-כמעט 100. סיימתי!! רואות שלא היה כ"כ קשה..?

אמרת 100 דברים של-א יודעים עלייך../images/Emo3.gif

אז ככה- את ה5 עובדות הראשונות אני כבר יודעת
תביאי עוד 5

הבטחתי למרות שבאיחור

1 קוראים לי זוהרה 2 יש לי שם שני שכמעט לא ידוע 3זה רבקה 4אני גרה בק אתא 5מהיום שנולדתי לבנתים 6סימתי כיתה י 7 אני עולה ליא 8 אנחנו 8 ילדים בל"ע 9 אחות נשואה 10 היא מורה 11 היא עוד מעט נכנסת לחודש עשירי כבר 12 זה בגלל שהיא מפחדת ללדת 13 גיסי בעלה מנכל תנועת עוז 14 יש לי אחים תאומים בחו"ל 15 כבר שנתים שמה 16 אחד חזר לארץ עד סוף החודש 17 ביום שהוא טס אחי השני חוזר לחודש 18 אח"כ אני 19 היה לי אח תאום שנפטר 20 אחרי זה אחותי בכיתה ח 21 אנחנו כול הזמן רבות 22 אח"כ אח עולה לד 23 אני חולה עליו 24 הוא יהיה חניך נבטים איזה כיף 25 אח"כ יש לי אחות בת חמש וחצי 26 היא מתוקה וגואנה 27 היא עורת ולא רואים את זה 28 אח"כ אחותי בת ארבע וחצי הבת זקונים 29 היא מופרעת ועושה להורים בצפר 30 אני לומדת בתק"ש 31 למרות ש העיפו אותי פעמים 32 פעם אחת שנה שעברה 33 ופעם השנה 34 ואני יסים שם עד י"ב 35 אני שונאת את הבצפר הזה אבל ישאר 36 זה בגלל החברות ולא שום דבר אחר 37 5יח" מתמטיקה 38 4 יח" אנגלית 39 5 יח" יידיש 40 5 יח" תנך בלי בקיאות 41 אני הצטרפתי לנח"ת לאחרונה רק 42 אני שם חצי שנה 43 אני לומדת לחידון התנ"ך 44 החברה הכי טובה שלי היא צורית 45 כלת התנ"ך של השנה 46 היה קשה לשבת כול השנה לבד כי היא למדה לחידון בבית 47 החבר הכי טוב שלי הוא ישי גיספאן!!!!! 48 זה שקר אני לא מכירה אותו אישית רק בונה עליו 49 אני מקלידה דיי לאט 50 נשמתי אתמול לסמנריון הדרכה 51 מחוז צפון וחיפה שליטה!!! 52 אני שרופה על בנ"ע 53 אני הראשונה במשפחה ששבנ"ע 54 חוץ מאמא שלי 55 כולם היו ויש בעזרא 56 אין לי בעיות עם עזרא ואריאל 57 מצאתי חברה לאבשלום 58 קוראים לה אמילי 59 צלמתי אותם ואני צריכה להעלות תתמונות למקושרים 60 אל תבהלו 61 אבשלום זה הגיטרה שלי 62 ואמלי של חברתי 63 אנחנו בונים בקרוב על גטריונים 64 יש לי חלום 65 וזה גיטרה חשמלית 66 אני חולת מוזיקה 67 אני יודעת לנגן חלק 68 על 6 כלים 69 חלילת 70 אורגן 71 פסנתר 72 מנדולינה 73 גטרה 74 אורגן דו קומתי 75 אני אוהבת יותר מוזיקה ישראלית 76 אבל שומעת יותר לועזית 77 כי זה מה ששומעים בבית 78 אני שונאת מזרחית 79 הדברים שאני אוהבת 80 את המשפחה שלי 81 את הסניף שלי 82 ילדים קטנים 83 מוזיקה 84 להציג 85 לפרוע את ראשי ולעשות מהתלתלים שלי דמויי רסטות 86 יש תמונות של זה במקושרים 87 את חברתי צורית 88 את ישי גיספאן והוא לא מודע לזה 89 אני אוהבת לקרוא 90 אני אוהבת לעזור לאנשים 91 אני עובדת הקיץ גם בקיטנה וגם במעון ילדים של דודה שלי 92 אני מממש ממש אוהבת את העבודה בגן 93 בקיטנה אני עושה לעצמי הרבה פדיחות 94 המדשית שלי לומדת בכפר פינס 95 אני לא מכירה את המדריכים שהולכים להיות איתנו 96 רק ראיתי אותם פעם אחת 97 אמלהה אני לקראת סיום 98 אני מתכתבת בפורמים:בנ"ע בנות אולפנה שישסטים נוער שוחר תנ"ך ומדצי"ם של תפוז 99 יש לי איסי וחפרתי עליו 100 אני אוהבת אותכם

ננסה? ננסה..

קוראים לי ירדן
שבוע הבא יש לי 16 סוף סוף..
גרה בפר"ח
אני טיפשה
כי חזרתי אתמול מהכנרת..
רק בשביל בגרות באנגלית
[שאגב, הלכה גרוע!!]
אני שרופה בטירוף!!
ודג נתן לי ביס..
אני פחדנית בצורה מלחיצה
והשבוע התגברתי על זה
ועשיתי בננה בכנרת
עברתי דירה 7 פעמים בערך
וגם למדתי ב4 בתי ספר
אני ל-א חב"דניקית
אז מה אם אני מתפללת בסידור אשכנזי של חב"ד
אגב-אני 3/4 תמניה
ורבע אשכנזיה
מחכה לסיים י"ב
בעצם לא מחכה לזה
מחכה רק לסוף הבגרויות
אני בכורה בבית
ויש עוד 5 מתחתיי
חלקם גם חמודים
סתם, כולם חמודים
כשהם ישנים
אני אוהבת טיולים בטבע!!
ולא אוהבת לונה-פארקים וכל השטויות האלה..
לא אוהבת ים
אבל חולה על הכנרת
עשיתי כבר 30 משפטים!!
הפאדיחות רודפות אחרי
אני מוכשרת בחטיפת גלבות..
היה לי גבס ברגל כשהייתי תינוקת
ועד עכשיו הרגליים עקומות
ובנוסף, יש לי גם צלקת מיום העצמאות
כשנפלתי, כמובן..
אני אוהבת לגלוש באינטרנט
ולקרוא
ולישון
אבל לא מסוגלת לישון עם מזגן
גם בשיא החום!!
אני צוחקת הרבה
ככה לפחות כולם אומרים לי
מתחיל להיות לי משעמם
ואין לי מה לכתוב עוד
כי אין לי חיים מיוחדים ומעניינים
אני עוד רגע מגיעה ל50
ממש עוד רגע
הגעתי!!
סוף סוף..
אני לא אוהבת להצטלם
ואיכשהו יש לי תמונות
יש רק דבר אחד שאני שונאת יותר מלהצטלם
וזה הלימודים
לספר עליהם?
טוב..
בעצם לא, נצזר
אבל הלך לי טוב השנה
ברוכשם..
אני מתחילה להתייאש
כי זה לא נגמר
אבל אני חייבת לסיים 100
ויש לי מחר בגרות!!
ולא התחלתי ללמוד
אוווף..
אבל יהיה טוב
נכון?
אני אוהבת לקרוא
הא, כבר אמרתי
לא מסוגלת לקרוא הארי פוטר
אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי בעתיד
מחכה לעשות רשיון
ולטוס לפולין
אבל אין לי כסף
כי אין לי עבודה
בגלל שדפקו אותי
יש לי סבא ניצול שואה..
לא מחבבת רופאים
להורים שלי יש יותר מידי ציפיות ממני
חולה על מוזיקה
לא סגנון מסוים
זה משתנה לפי המצב רוח
אני גרה ליד הסניף
אבל אני לא בבנ"ע
אני לא מכירה את השכנים שלי
ואת המשפחה שלי מצד אבא
אין לי כוח להמשיך
אבל זה עוד רגע נגמר
ואז אני אמשיך לערוך את התמונות מהכנרת
אחלה תמונות
ועשיתי בוק לאחי הקטן
והחתיך
הנה זה נגמר!!
הצלחתי..
פתאום נזכרתי בעוד כ"כ הרבה דברים שאתן לא יודעות עלי
אבל חבל, נגמר המקום..
פיווווווו
זה נגמר!!!

טוב...אז גמאני../images/Emo13.gif

1. היום שבת סיום! 2. בצפת עיר הקודש!! 3. בישיבת הסדר 4. והמחנכת הודיעה לנו שהבנים ל-א יהיו בשבת
5. ולפני שבת נוסעים לעמוקה 6. אז מה הטעם להתפלל לפני שבת על זיווג אם הבנים לא יהיו בישיבה??
7.יום שני הבגרות האחרונה שלי לכל חיי 8. חוץ מאלו שאני אעלץ לשפר
9.אני אמורה להיות עכשיו באולפנא 10. ואני לא...
11. אני חצי ספרדיה חצי אשכנזיה 12. חצי פולניה.. 13. רבע סורית (-כן,כן הספרדים המזוייפים שיותר לבנים מפולנים
) 14. ורבע יווניה (-גם כן ספרדים מזוייפים
) 15. אבא עו"ד 16. אמא רופאה 17. ולא, אנחנו לא עשירים!!!
די עם הסיטגמות!! 18. ישלי אל בן 19 וחצי (-אם מישי רוצה שידוך
) 19. והוא חרדי שלומד בישיבה בב"ב 20. סיימתי יב' ואין מאושרת ממני!! 21. שנה הבאה שירות בבית-שמש 22. הרכזת ממש מתוקה 23. שלחה לנו SMS של בהצלחה לפני בגרויות!
24. בבוקר אני מדריכה באולפנא 25. אחרה"צ אני 3 פעמים בשבוע במועדונית של ילדי רווחה 26. הייתי במגמת ביולוגיה 27. למרות שאני לא מרגישה שאני ביולוגית 28. ולמרות זאת הגעתי לאחלה ציונים 29. הספר מחזור שלנו יצא לא משו 30. זה כי חבורת בנות השתלטה ולא נתנה לנו להתקרב ממטר
31. כתבו עליי שאני משמשת כדילרית של חומר לבגרויות..לא יפה לכתוב את זה 32. וכתבו שבעוד 10 שנים אהיה ד"ר לביולוגיה ומנחת ביוטופים 33. שיקפצו לי בזיגזג 34. אני מוותרת על התענוג!! 35. פעם ניגנתי בהרבה דברים 36. בכיתה א'-ב' ניגנתי בחלילית ואח"כ חליל 37. אחרי זה ניגנתי שנה בכינור 38. אחרי זה אורגנית 39. לא התמדתי בכלום... 40. ולעומתי אח שלי מנגן על חליל צד כבר 12 שנה(
) 41. אה כן, וגם הייתי בגן שנה בחוג בלט 42. ובמקביל למדתי גם חוג קארטה 43. ועם הקראטה המשכתי 4 שנים 44. ומסתבר שביסודי הייתי בנבחרת גלגיליות
45. זה נס שאני כאן 46. כי כשאמא שלי היתה בהריון איתי אמרו לה שההריון לא היה תקין 47. מי הרופא שאמר שאני לא תקינה
48. אני אפוצץ אותו!!
49. סתם... אני עדינה:) 50. הגעתי לאמצע!!!!!!!!!!!!!!!!!! 51. עברתי את האמצע
52.
זה הגיל של המורה שלי לביולוגיה 53. למרות שהיא נראת יותר מבוגרת 54. סגרו איתי בבית שמש עוד 2 חברות 55. לאחת קוראים מורן 56. ולשניה הודיה
57. ועוד שניה לא יהיה לי כבר מה לכתוב 58. אני אוהבת לקרוא 59. ולהיות על המחשב 60. ולשמוע את אח שלי מנגן 61. כמו עכשיו 62. הוא מנגן מדהיםםםם
63. ישלי
רגיש 64. אני לא מסוגלת לראות דם 65. ואני לא מסוגלת לראות סרטי אימה 66. או סרטים שאנשים נרצחים/מתאבדים 67. אז אל תלכו לסרט "ביום שזה יקרה" 68. הלכתי בטעות עם חברה 69. וצרחנו כמו מטורפות 70. ויצאנו באמצע 71. וזה אחד הסרטים היותר מגעילים ומפחידים! 72. והיום יש לחברה שלי יומולדת 18 73. וקניתי לה עגילים מהממים ממנגוליה 74. ונחגוג לה בשבת אולפנא 75. יותר נכון בבשת סיום
76. ונראלי אני עומדת למות מחום בשבת... 77. וכמה בנות ארגנו פעילות 78. אז בטח יהיה משעמם רצח 79. אני מתה על המורה שלי לאנגלית לשעבר!!! (רגינה
) 80. וחבל שהיא לימדה אותי רק עד י'
81. זה המגן שהיה לי באנסינים בביולוגיה 82. כי אני פשוט גרועה בזה!! 83. ואני כבר לקראת הסוף 84. וכבר אין לי מה לכתוב 85. ובגלל זה אני כותבת שטויות 86. ישלי שם שני 87. הוא בצרפתית 88. למרות שזה על שם הסבתא הסורית 89. והשם השני הוא- פורטונה 90. שהפירוש של זה הוא מזל 91. עוד חצי שעה אני צריכה לצאת 92. ומזל שאני כבר בסוף 93. כי אני צריכה להתארגן 94. עברתי טסט ב3/3/08 95. נגמר לי המלווה לפני יותר מחודש 96. ולפני שבועיים השלט של נהג חדש החליט ליפול 97. ועכשיו הוא עומד עקום
98. ובאמת הגעתי לסוף!!! 99. אז בנימה נחמדת זו אאחל לכן שבת שלום
100. עשיתי את זה
הגעתי ל100

yaelush3

New member
רואה? אמרתי לך שזה לא כ"כ קשה../images/Emo8.gif

תהני מלאמלא! שלנו הייתה שבת שעברה.. שבת שלום!

adii123

New member
100 עובדות עליי=)

1.קוראים לי עדי 2.אני גרה באשדוד 3.אני חצי הודית וחצי מרוקאית אבל תמיד חושבים שאני נראית הודית 4.אני שזופה 5.יש לי 6 אלרגיות שונות 6.אלרגיה לכלבים 7.לדשא 8.לעשבים 9.לזיתים וזה כולל שמן זית 10.וגם לעובש 11.ולאבק. 12.אני אוהבת מאוד לעשות ספורט!! 13.כמעט כל יום אני עושה הליכות עם חברות בטיילת 14.הייתי פעם בנבחרת התעמלות קרקע של הבית ספר 15.אני אוהבת מאוד לשחות. 16.השנה חשבתי ללכת לקורס מצילים כי אני רוצה להיות מצילה אבל לא יכולתי כי הקורס מתחיל מגיל 17.9..... ואני רק בת 16 ומשהו 17.אני הכי קטנה בשכבה שלי. הייתי אמורה לעלות לי"א. הרווחתי שנה ובמקום זה אני עולה לי"ב 18.יש לי חברה הכי הכי טובה. קוראים לה אתי ואנחנו חברות כבר 8 שנים. היא הבנאדם שמכיר אותי הכי טוב וכך גם אני אותה 19.אני אוהבת מאוד לצאת. כמעט כל הזדמנות שיש לי אני יוצאת אני ילדה של קניונים חחח 20.לפעמים כשמרגיזים אותי באמת אז אני מאוד מתעצבנת. אבל זה רק כשבאמת אני מתרגזת (וזה קורה לעיתים נדירות) 21.אני אוהבת לצחוקק ולפעמים רק לפעמים אני עושה שטויות 22.המגמה שלי ביולוגיה- ביוטכנולוגיה 23.יש לי 3 אחים ואחות 24.לגדול קוראים אוראל 25.אני שנייה 26.אושר זה הילד סנדוויץ' 27.אח"כ גדית אחותי 28.ואז נועם הכי קטן בן 4 29.נולדתי בביה"ח הקריה בת"א. אבל סגרו אותו מאז 30.נולדתי כשירד שלג בתל אביב היו שטפונות רבים עד כדי כך שאנשים טבעו ומתו 31.נולדתי ב-2.12 שזה התאריך של בריטני ספירס ונלי פורטאדו 32.הן זמרות מפורסמות 33.אני אוהבת מאוד מוזיקה שחורה וגם מוזיקה לועזית 34.לפעמים גם רוק שקט 35.אני שומעת עכשיו את אנריקה איגלסיאס בשיר : can you heare me 36.היה לי פעם כלב שקראו לו בובי אבל מסרנו אותו 37.בגלל שגילו לי אלרגיה לכלבים 38.ואם כבר מדברים על אלרגיות כמעט לא יצאתי לטיול השנתי שלי השנה 39.בגלל שיומיים לפני אכלתי סלט בארומה והוא הכיל שמן זית. באתי הבייתה התעטשתי קצת והלכתי לישון. תוך שעתיים הפנים שלי התנפחו כולל הגרון 40.ובכל זאת יצאתי לטיול. טוב אבל קצת ירד הנפיחות מהפנים 41.כשהייתי בטיול השנתי תוך יום הבראתי! הצטלמתי וכשפיתחו את התמונות והראו לי הצלחתי לזהות את עצמי בזכות הכובע. הייתי בהלם מאיך שנראיתיי 42.אני אוהבת טיוליםםםםםם 43.אני חורשת על קניוניםם 44.פעם הערצתי את אורלנדו בלום 45.הייתי מעריצה מטורפת של שר הטבעות 46.קראתי את הספר ואח"כ חלמתי על זה בלילה 47.אני אוהבת מאוד לקרוא ספרים. בעיקר ספרי מתח 48.אני אוהבת את ויל סמית' הלכתי לסרט שלו הנקוק השבוע מאוד מאוד מומלץץ 49.ויל סמית הוא חמוד וחתיך :] 50.אני אוהבת לראות סרטים של מורגן פרימן הוא שחקן מצויין!

adii123

New member
המשך

51.הצבע שאני הכי אוהבת הוא ורוד 52.החדר שלי צבוע בורוד. 3 קירות ורודים וקיר אחד בצבע תכלת עם נצנצים 53.אני אוהבת מאוד להצטלםםםםם יש לי מלא תמונות שאני ממסגרת אותם ושמה בסלון בוויטרינה 54.אני אוהבת להתאפר ולשים בושם 55.הבושם שאני הכי אוהבת זה דארלינג של קיילי מינו 56.הייתי פעם בבני עקיבא שבט נצח 57.היה שם כיף מאוד אבל אחרי הרבה זמן זה כבר שיעמם אותי 58.אני אוהבת לשחק בפלייסטיישן וזה לא רק משחק לבנים! גם בנות משחקות 59.עובדה שאני משחקת בזה 60.פעם חשבתי להיות סופרת. התחלתי לכתוב ספר אבל נטשתי ומאז לא המשכתי 61.היו לי חלומות כשהייתי קטנה אבל מה שאני מתמקדת כרגע זה להיות אולי עו"ד 62.ואולי פסיכולוגית כי אני קוראת המון פסיכולוגיה 63.יש לי נטייה לעזור לאנשים 64.אני מפחדת להסתובב בלילה לבדי. אז תמיד אני לוקחת מוניות או אוטובוסים בשום מצב לא הולכת לבד ב-12 בלילה 65.או שמלווים אותי 66.וואי קשה לי להגיע ל-100 אין לי מה לספר 67.על עצמי 68.הסדרה שאני הכי אוהבת היא על טבעי 69.אחת הסדרות השוות באמת...... 70.יש אפילו פורום בתפוז. תחפשו בגוגל "פורום על טבעי" 71.פעם ראיתי את עקרות בית נואשות אבל עברתי להוט 72.הייתי רואה פעם את ערוץ ויוה אבל כיום אני לא יכולה לשמוע ספרדית 73.אם הייתה לי משאלה אחת הייתי מבקשת טבעת משאלות. טבעת שמגשימה את כל מה שאני רוצה. וזה אמיתי החלום הזה מאז שהייתי קטנה 74.איך כבר הגעתי ל-74?? יפההה 75.פעם היה לי חוג אנגלית. הייתי רק בת 3-4 והוריי רשמו אותי 76.הייתי גם בחוג שחייה מתחילים ומתקדמים 77.פעם הייתי בהולנד אנגליה וצרפת 78.הכי הכי נהניתי במוזיאון השעווה של אנגליה. זה מקום ממש מגניב כל המפורסמים שם בדמויות של פסלי שעווה מדוייקים שלהם. כשיורדים למטה רואים מרתפי עינויים אמיתיים וגופות מרוטושות של ג'ק המרטש. מקום מומלץ.(ג'ק המרטש היה רוצח סדרתי) 79.פעם שלחתי מכתב לאהוד אולמרט ובו דיברתי על השבויים. אמרתי שיעשה כל שביכולתו להחזרים והוא החזיר לי תשובה יש לי את המכתב בבית. אני צריכה למסגר אותו 80.אני אוהבת תכשיטים ל הרשת מגנוליה 81.מכיתה ח' אני קונה לי דברים מהכסף שלי. ההורים שלי קונים לי פעם ב.. בכל השאר אני עצמאית 82.אני מעדיפה לא לעבוד בחופש הגדול אין לי כוח 83.אז כל יום אני משתדלת לצאת כמה שיותר עם חברות ולהנות מהתקופה 84.פעם רציתי להיות מדריכת ספורט בצבא אבל עכשיו לא בטוח שאני עושה צבא כי בצבא קשה ובא לי משהו קל 85.פעם אחת שכחתי תיק של לי קופר (התיק היה של אחי) ובתוכו בגד ים של ספידו (יקר!) וגם מגבת חדשה שעלתה 80 ₪. כל זה באוטובוס לא הפסקתי לבכות. הייתי בכיתה ה' 86.מאז לא שכחתי כלום עד היום 87.אני ילדה שלומדת מטעויות ומשתלדת לא לחזור עליהם 88.הייתה לי פאדיחה ענקית עם המורה לאנגלית. זה קרה לפני שלוש שנים בערך כשהייתי בכיתה ט' או ח'. היינו צריכים להגיש עבודה באנגלית על ארצות ועל זה עשינו פרוייקט. כל החודשיים האלה לא עשיתי כלום ורק שבוע לפני התחלתי לבצע. עשיתי העתק הדבק המדינה שאני בחרתי הייתה הולנד. כשהגשתי את העבודה המורה הסתכלה וביקשה ממני לקרוא. התחלתי לקרוא ותוך כדי "להסביר" והסתבר שזה היה בהולנדית! 89.זה היה כל כך פאדיחה בחיים לא חזרתי על הטעות הזו 90.חברות שלי נקרעו מצחוק!!! 91.פעם הייתי ילדה שעושה שטויות כמו למשל הפעם הזאת שהטבעתי את חברה שלי בבריכה במסיבת הסיום. היא קראה לעזרה ונופפה למורה אבל המורה חשבה שהיא עושה לה שלום. המציל בכלל צחק ולא שם לב חחח זה היה כל כך מצחיק 92.עד היום אני והיא מעלות נוסטלגיות מהעבר כי קרו עוד מלא דברים מאז 93.אבל זה יותר מדי וקשה לפרט כי עוד מעט אני מגיעה ל-100 94.עובדה נוספת עליי שאין מצב שידעתם היא שמדי פעם אני אוהבת לשתות.. אבל תבהלו אני שותה קצת וגם פעם ב.. 95.עובדה נוספת היא שבא לי לסיים כבר 96.ואני אוהבת לקרוא את האיר פוטר 97.יש לי משקפיים. אבל מדי פעם אני עם עדשות מגע 98.צבעתי את השיער קצת. עשיתי גוונים ועכשיו השיער שלי חום עם גווני שמש 99.אני צריכה להסתפר אני רוצה לעשות דירוג ארוך 100.סיימתי ברגע זה!

למעלה