בואו נניח...

yakul

New member
בואו נניח...

נניח ששינוי יקבלו את כל הקולות של הליכוד ושל המערך ביחד. מה אז? מה יקרה? נניח שיהיה שלום ותיהיה מדינה פלשתינאית לצד מדינה ישראלית. עדיין יהיה לנו פה ציבור חרדי שמתרבה יותר מהר מהציבור היהודי הלא חרדי, ויהיה לנו פה ציבור ערבי שמתרבה אפילו יותר מהר מהציבור החרדי. כך שבכל מקרה, בשלב מסויים הכח הפוליטי של הציבור הלא חרדי והלא ערבי יהיה מיאוט ביחס לכח הפוליטי החרדי לחוד, והערבי לחוד. מה שבסופו של דבר יביא למדינה עם רוב ערבי, ועם שלטון ערבי. כך שהיהודים יהיו מיאוט במדינת ישראל. אז למה להיות מיאוט במדינת ישראל אם אפשר להיות מיאוט במדינה מערבית מפותחת?

gershon17

New member
אתה באמת לא דורש הרבה

רק ששינוי תקבל 40 חברי כנסת ושיהיה שלום. באמת, שום דבר. שכחת גם תוצר לנפש של $30,000 כמדומני. עם 40 חברי כנסת ובלי בעיות בטחוניות, גם הבעיה של החרדים תפתר. לפני שהיו קצבאות ילדים מופלגות, למשפחה חרדית ממוצעת היו שלושה ילדים. אין סיבה להניח שזה לא יחזור לשלושה ילדים, כשנפסיק לסבסד ילודה.

yakul

New member
איך בדיוק...

איך בדיוק תפתור את הבעייה החרדית? ויותר חשוב, איך בידיוק תפתור את הבעייה של ערביי ישראל? הרי ערביי ישראל לבדם מתרבים בקצב כזה שבעוד 20 שנה יהיו יותר ערביי ישראל מישראלים לא ערבים ולא חרדים. אני בכלל לא דיברתי על הפלשתינאים אם זה מה שחשבת. אז איך תפתור את הבעייה החרדית? הרי הקיצבאות הם רק בכדי לספק להם צרכים בסיסיים. מה תעשה? תבטל להם את הקיצבאות? תתן למאות אלפי ילדים לגווע ברעב? וגם אם תבטל את הקיצבאות, למה אתה חושב שזה ימנע מהם מלעשות עשרה ילדים? הרי כתוב בתורה "פרו ורבו". מה תעשה? תחתוך להם את ה... וכנ"ל איך תפתור את הבעייה שערביי א"י מתרבים אפילו יותר מהחרדים? לא תוכל להיתמודד גם עם החרדים וגם עם ערביי א"י. צריך לעשות טרנספר לערביי א"י לשיטחי פלשתין שהם כל כך דורשים את הקמתה. לחרדים אפילו אין לי רעיון איך אפשר למנוע מהם מלהתרבות, באמצעים דמוקרטים. תבין, אני בעד דמוקרטייה ואני ליברלי... אבל אני מנסה לומר לך שאני לא רואה אף פתרון אחר מלבד לעשות טרנספר לערבי א"י לפלשתין(שזה לא כל כך לא מוסרי), ועם החרדים אני לא רואה שיש פיתרון דמוקרטי לבעייה. אם יש לך או למישהוא פתרון אחר, אני הייתי מאוד שמח לשמוע, אבל הבעייה שעד היום לא שמעתי מאף אחד שום פיתרון אחר...

gershon17

New member
אתה תשיג לשינוי 40 מנדטים

ולישראל שלום, אני אדאג לשאר. סמוך.

למעלה