בואו ננחש כי משעמם

the use

New member
בואו ננחש כי משעמם

האלבום הבא של טול, מה אתם אומרים שיהיה - -שיפור עצום, קטעים יותר מטורפים, אלבום בנוי כמו שצריך וטול שלא היכרנו. - צניחה בלי מצנח לשימוש אוטומטי בדיסטורשן בלי לחשוב ומקצבים של פאנק מטאל (זה כמעט קללה פה..בצדק) - שומדבר חדש, חזרה על לטראלוס ואנימה רק בטייטלים אחרים. ותגידו תחושות, לא תקוות לב אבודות..

j i m m y

New member
טראנס עם השפעות מזרחיות

וכלים סיניים שמיוצרים במקסיקו, וגם עליהם ינגנו אסקימוסים יחפים שהולכים על גחלים. כמו בהודו, כמובן. ומעל הכל, מיינרד ינגן בטמבורין רומני מפורטוגל.

משעמם.....

לפי דעתי הם יעשו משהו שכאילו יקטול את כל מה שהם אמרו עד עכשיו זה מבחינת מילים מבחינת סאונד לפי דעתי הם יעשו את הסאונד של התופים יותר חד יותר חד מלייטרלוס וכרגיל הטיירוף של דני קארי שאנחנו מכירים ואוהבים וגיטרות סטייל אופייֲט לחזור לבסיס לROOTS מה שניקרה ניראה לי.... משעמם...

j i m m y

New member
לא נראה לי.

לא נראה לי שהם יקטלו את עצמם. הם רק יכולים לחזק את מה שהם אמרו עד עכשיו, אם הם יבטלו (הם ? מיינרד, כמובן. הוא כותב את המילים.) את כל הפילוסופיה שלהם, הם יכולים לאבד מעריצים במסות. ובכלל, כל הקטע עם TOOL זה הדיברה.

בן לי

New member
קראתי ראיון עם דני

האיון היה ממש לפני שליטרולוס יצא. לפי הראיון טול עדיין לא יודעים אם הם יוציאו אלבום "רגיל" או אלבום שבנוסף יהיה גם סרט (משהו כמו החומה). בכל מקרה דני אמר שם - עד כמה שאני זוכר - שהם רוצים שהאלבום הבא יהיה איזושהי יצירת מופת. הם מתכוונים לעבוד שנתיים על אלבום רגיל וארבע על האלבום עם הסרט. שיהיה...

cha ching

New member
חיחיחי :)

לדעתי הם יוציאו אלבום דואט עם טורי איימוס.. חחח

Nicolas Mora

New member
המממ

לפי דעתי האלבום החדש, כמו שכל להקה טובה עושה יהיה התפתחות של המוזיקה שהם מנגנים, כלומר שינוי קל, כאשר הקוים הכלליים נשארים... בהתייחסות לדיסק+סרט, אני מקווה שאם הם יעשו את זה הם יעשו את זה כמו שצריך, כלומר שהמוזיקה לא תהיה דומיננטית ולא תעמוד בתור מוזיקה עצמאית, אלא ממש מוזיקה תוכניתית...

למעלה