בואו ניפרד מ"ורוניקה מארס"

meital f

New member
עונה../images/Emo70.gif

פעם ראשונה ראיתי בערוץ 10 ויש ידעתי שזאת התוכנית ואז התחלתי במקביל לראות את שידורי העונה השנייה באקסטרה הוט. וזהו אז התוכנית היתה ממש מרתקת מלאת אקשן מתח ודרמה נהניתי מכל רגע ומלא פרקים היו מעניינים, הייתי פשוט מרותקת לספה והשתקתי את כולם בבית שיתנו לי לראות אז עכשיו אני מחכה לעונה ה-3 אז לא חשבתי על מה יקרה שתיגמר העונה ה-3 אבל אני בטוח יהיה עצובה.

OMRICH

New member
עונה!

אני ראיתי חלק מפרק בערוץ 10 אבל ממש התעלמתי ממנה... אבל שמעתי עלייה בפורום "באפי" שממליצים עלייה ואפילו הבמאי והיוצר של הסדרה ג'וס ווידון שדרך אגב הופיע בפרק בעונה השניה ואף כתב ביקורת על הDVD. התחלתי להוריד ופשוט התאהבתי. העונה השלישית לא משהו.. הם ניסו לעלות את הרייטינג על ידי פנייה לקהל רחב יותר. מה לעשות לא עבד וגם הפחית מהחוכמה של הסדרה. אהבתי את כל הפרקים חוץ מdrinking the cool aid ורוב העונה השלישית. כיום אני בונה אתר מעריצים לסדרה. מי שרוצה לקחת חלק שיצור איתי קשר בפרטי או לחלופין במסנג'ר:eek:[email protected]

אוי.... ורוניקה

אחרי שראיתי את העונה הראשונה באקסטרא הוט התברר לי בדיעבד שכבר ראיתי איזו רבע שעה מהפרק האחרון של העונה הראשונה כשהוא שודר בזמן אמת. אבל לא היה לי מושג על הסידרה הזאת אז. אני זוכרת שבאחד מימי הקיץ, בשעת לילה מאוחרת זפזפתי בין הערוצים ופתאום באקסטרא הוט ראיתי שמתחיל שידור חוזר של העונה הראשונה ובדיוק עמדו לשדר את הפרק הראשון. אז אמרתי "למה לא" והתחלתי לראות. בהתחלה היא הייתה מגניבה וכיפית, אבל לא יותר מזה. אבל אני זוכרת את הפרק הראשון שבו ורוניקה ולוגן התנשקו שאמרתי לעצמי "איזו סידרה בת זונה". וזהו. כבר הייתי מכורה. את העונה השנייה גם ראיתי באקסטרא הוט. אני לא מורידה אותה מהאינטרנט, כי מעדיפה להוריד סדרות שלא יגיעו לי באופן עצמאי למסך. ז'תומרת, כאלה שישדרו ביס. מאחר ואני יודעת שורוניקה תגיע לאקסטרא הוט בסופו של דבר, אני מעדיפה לחכות לה. נורא עצוב לי שהיא לא ממשיכה לעונה רביעית. חבל לי מאוד, ולו רק בגלל העובדה שאנשים רבים לא יודעים כמה שהיא באמת מדהימה, ואם רק היו נותנים לה צ'אנס אמיתי, לא היה אחד שלא היה מתמכר. מצד שני, אולי באמת כדאי לה לפרוש בשיא לפני שהיא מאבדת מהגובה שלה, כי זה יהיה אפילו יותר עצוב. בכל מקרה, היה לי מאוד כיף איתה, והיא באמת אחת הסדרות הטובות ביותר שיצא לי אי פעם לראות. מזל שהבשורה הקשה הגיעה לפני שהתחילה העונה השלישית, כי זה הופך את המכה לקצת פחות קשה. לפחות יהיה זמן להיפרד. פר וויל, ורוניקה, נזכור אותך תמיד.

XxShai10xX

New member
בקצרה

התחלתי לראות לדעתי מהפרק הראשון של עונה 1 בהוט וראיתי את רוב אם לא כל הפרקים. את עונה 2 ראיתי בהוט עד פרק 17 ואז עברתי ליס ומיד הורדתי את ההמשך עד סוף העונה. כאחד שרגיל לראות ורוניקה בטלויזיה, לא השתוקקתי לצפות במחשב ולקחו לי כמה חודשים טובים(אולי ארבעה) עד שהחלטתי לשבת לראות ואז עשיתי מרתון מפרק 17 עונה 2 עד פרק 4-5 של עונה 3(מה שהיה הכי חדש אז). כמובן אחת הסדרות האהובות עלי, התאהבתי מההתחלה, שני הפרקים של סיום העונה יוצאים ממש בקרוב(תראו מתי אני כותב :X ) מקווה שיהיו טובים ומתפלל להמשך הסדרה בצורה מסוימת- סרט יכול להיות נחמד.

למעלה